Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasilsin ablam iyileşemedinmi
sağolasın canım çok şükür Allah'a daha iyiyim aşının yan etkisi idi biliyorum çünkü aşıdan sonra oldu şiddetli baş ağrısı halsizlik bulantı 3 gündür iyiyim e o dönem birde ev taşıma yorgunluk ta eklenince epey sarstı beni buraya fazla uğraya ıyorum eve heniz int bağlanmadı yoğunluktan sıraile geliyolarmış teldeki inttw yetmiyo zaten taşındığıöızdan beri kotayı çok aştım ek paketlerle eve int te geldimi inşallah yoğun bir şekilde burada olmaya çalışacam inşallah

sen nasılsın canım iyisindir inşallah bebeler nasıl

Okula gidip geliyoruz. Bebeler sümüklü böcük 2 hafta oldu hâla kesilmedi tam, kesilmezde artik kış boyu
Aşıdan bende cok korktum. Ama yorucu ve bagisikligin dusuk oldugu zamanlarda sanirim yan etkiside fazla oluyor. Bende olmadi bu defa cok şükür

uyu kuzılarım Rabb'im şifalar versin inşallah okula bende gidip geliyorum ama benim çok yakın 1tamwsi 4 e diğeri 2 ye gidiyor kendileri de gidip gelebilirler okul karşımda evin karşısı ama ben yine içim rahat etmiyor götürüp almaya da gidiyorum , aşı ı 1 incisi ben hiç anlamadım bu mu ddm hiç birşey yok ddm niye bukadar büyür üçler ddm fakat 2 inciyi oldum etkiledi 15 gündür yeni kendime geldim şükür eşimde 1 incisi de fena oldu hastaneye gittik 3 kez hava iğne flan oldu ,ona da 2inci bişe yapmadı bilemiyorum kişiye göre dğişik etki oluyor heralde Allah tüm dünyamıza her canlıya şifalar versin Allah hepimizi dünyamızı kurtarsın bu salgından

hayırlı olsun canım. herşey güzel olacak inşallah.

Bu hafta 1.3 gitti canım
Çok iyi canım
Sağ ol canım 50 kiloya ulaşmama az kaldı
Hadi MaşAllah
selam arkadaşlar

kg bildirim , geçen hafta 86 , 75
. bu hafta ,. 86 ,15
Tebrikler canım
Merhabalar,bu hafta çok güzel kilolar verilmiş,herkesi kutluyorum.
Ben de bir türlü menüleri yazamadım.Bozuk düzen oldu hep, yazınca yerken daha dikkat ediyordum.
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta: 71.3
Fark: -0.4
Tebrikler canım eksisin
merhaba kızlar
cuma 88.6

bugün 89.4
Haftaya telafi edersin canım insAllah
Hayırlı olsun canım Rabb'im yolunu açık etsin insAllah

Cok sevindim. Bahti acik olsun hep iyi insanlarla karşılaşsin

Günaydın
Hepinize çok teşekkür ederim
Yeni duygularla geleceğim biliyorsunuz. Umarım heyecan ve mutluluk ağır basar
Haftalık kilo degisimim. Bı özel gündeyim
Günaydın canım
Sağol canım sana da güzel haftasonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…