sağolasın canım çok şükür Allah'a daha iyiyim aşının yan etkisi idi biliyorum çünkü aşıdan sonra oldu şiddetli baş ağrısı halsizlik bulantı 3 gündür iyiyim e o dönem birde ev taşıma yorgunluk ta eklenince epey sarstı beniNasilsin ablam iyileşemedinmi
Okula gidip geliyoruz. Bebeler sümüklü böcük 2 hafta oldu hâla kesilmedi tam, kesilmezde artik kış boyusağolasın canım çok şükür Allah'a daha iyiyim aşının yan etkisi idi biliyorum çünkü aşıdan sonra oldu şiddetli baş ağrısı halsizlik bulantı 3 gündür iyiyim e o dönem birde ev taşıma yorgunluk ta eklenince epey sarstı beniburaya fazla uğraya ıyorum eve heniz int bağlanmadı yoğunluktan sıraile geliyolarmış teldeki inttw yetmiyo zaten taşındığıöızdan beri kotayı çok aştım ek paketlerle eve int te geldimi inşallah yoğun bir şekilde burada olmaya çalışacam inşallah
sen nasılsın canım iyisindir inşallah bebeler nasıl
uyu kuzılarım Rabb'im şifalar versin inşallahOkula gidip geliyoruz. Bebeler sümüklü böcük 2 hafta oldu hâla kesilmedi tam, kesilmezde artik kış boyu
Aşıdan bende cok korktum. Ama yorucu ve bagisikligin dusuk oldugu zamanlarda sanirim yan etkiside fazla oluyor. Bende olmadi bu defa cok şükür
bir iki gündür çok yoğun ve yorgundum canım. gelemedim.
İnegöl'deki amca gibi kendimi arıyorum
hayırlı olsun canım. herşey güzel olacak inşallah.Kızlar bugün oğlum okula başladı. Normal şartlarda değil ama o da kendi adimiyla hayata atıldı. Heyecanlıyım mutluyum. Korkuyorum urkuyorum. Bildiğiniz 1 sınıf çocuğu annesi duyguları karma karışık
İnşallahhayırlı olsun canım. herşey güzel olacak inşallah.
hayırlı olsun canımKızlar bugün oğlum okula başladı. Normal şartlarda değil ama o da kendi adimiyla hayata atıldı. Heyecanlıyım mutluyum. Korkuyorum urkuyorum. Bildiğiniz 1 sınıf çocuğu annesi duyguları karma karışık
Çok iyi canımBu hafta 1.3 gitti canım
Hadi MaşAllahSağ ol canım 50 kiloya ulaşmama az kaldı
Tebrikler canımselam arkadaşlar
kg bildirim , geçen hafta 86 , 75
. bu hafta ,. 86 ,15
Tebrikler canım eksisinMerhabalar,bu hafta çok güzel kilolar verilmiş,herkesi kutluyorum.
Ben de bir türlü menüleri yazamadım.Bozuk düzen oldu hep, yazınca yerken daha dikkat ediyordum.
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta: 71.3
Fark: -0.4
Haftaya telafi edersin canım insAllahmerhaba kızlar
cuma 88.6
bugün 89.4
Hayırlı olsun canım Rabb'im yolunu açık etsin insAllahKızlar bugün oğlum okula başladı. Normal şartlarda değil ama o da kendi adimiyla hayata atıldı. Heyecanlıyım mutluyum. Korkuyorum urkuyorum. Bildiğiniz 1 sınıf çocuğu annesi duyguları karma karışık
Cok sevindim. Bahti acik olsun hep iyi insanlarla karşılaşsinKızlar bugün oğlum okula başladı. Normal şartlarda değil ama o da kendi adimiyla hayata atıldı. Heyecanlıyım mutluyum. Korkuyorum urkuyorum. Bildiğiniz 1 sınıf çocuğu annesi duyguları karma karışık
günaydın canım mutlu hafta sonlarıGünaydınn ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2925795
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Günaydın canımGünaydın
Hepinize çok teşekkür ederim
Yeni duygularla geleceğim biliyorsunuz. Umarım heyecan ve mutluluk ağır basar
Haftalık kilo degisimim. Bı özel gündeyim
Sağol canım sana da güzel haftasonlariGünaydınn ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2925795
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?