Neyse artik ödül günümüz olarak sayalim bende yedim deİyi geceler ❤
Bende yedim bugün ya eksi de görmüştüm sabah ona rağmen yedim.
Afiyet olsun canım güzel menü benceİyi akşamlar arkadaşlar
Sabah
2-3 kaşık mıhlama
1 dilim ekmek
1 dilim tulum peyniri
Akşam
4 dilim balık buğulama
1 dilim ekmek
1 çay bardağı fıstık
Dikkat edersen hemencecik gider canım o artıben şimdiden yazayım.
cuma 83.8
bugün 85.1
1 hafta ara vermiştim ya üstüne regl öncesiydi. 1.3 artım var.
Bence kötü değil canım Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm:
Kahvaltı 13.00: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim köy peyniri, 2 ince dilim beyaz ekmek,dereotu, maydanoz, çay
Öğle Yemeği 15.30: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 10 fındık, 10 badem, 1 hurma
Akşam yemeği 17.30: 3 kepçe yayla çorbası(buğdayla yapılmış), 2 yk imambayıldı, yeşil salata, 4 dilim turp
Ara öğün 19.30: 2 hurma, çay
Kaçamaklar 22.30 : ince 1 dilim çikolatalı yeni yıl pastası, 1 çay bardağı az şekerli menengiç kahvesi
Su: 3 litre olmuştur
Spor: oğlanı oda oda gezdirdim
Amin insAllah canımMutlu seneler diliyorum hepinize ❤
Yeni yıl sağlık huzur getirsin ❤
En güzeş şekilde bedenimizi temizlemek nasip olsun.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
Arzuluu
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Olan olmuş bence bugüne bakalım bugün çok daha güzel menü ile gel canım telafi edersinSelamm kızlar
tartıldım sabah eksi görünce sevindim ama bu akşam fındık fıstık derken gittiii kesin...
Yemek yapmadım bu gece öyle anlaştık.. Aslında tanıştığımızdan beri ( bu gece tanışma yıldönümümüz )
her yılbaşı ilk yemek yediğimiz yerde aynı yemeği yerizkaşarlı salçalı tost Çok romantik dimi
Pandemide sokağa çıkma yasağı varken bile evde yaptıkYılbaşı geceleri menüde herşey karb ağırlıklı...
Sabah: 1 dilim tb ekmeği + 2 dilim hindi füme + zeytin ezmesi + sade nescafe
Ara : sade nescafe + birkaç balık kraker
Akşam: bir parça bazlama içine kavurma + yarım dilim salçalı kaşarlı tost ( diğer yarısı eşime )+ 1 bard gazoz
gece boyu ara ara kuruyemiş1 mandalina + çeyrek muz + 1 tane mevlana şekeri + çikolata
spor yok + su içmedim gibi 1 lt anca
Çok abarttımmm çokkk
Bazen duraksama olur üzme kendini. Hem eksi eksidir. Ben ona da seviniyorum . Sonucta üstüne çıkmamış eksilmişGeçen hafta: 81.25
Bu hafta: 80.40
Fark: -850 gr eksi eksidir diyeyim artık napayım bı kez grodum 79.4 bı daha göremedim resmen sinir oldum hayır artı yaptıracak ya da kilo verdirmeyeck şeylerde yemiyorum ki anlamadım gitti hayırlısı bakalım günlerdir aynı kiloda çıkıyorum
Tebrikler cnm 90lari hızla erit insAllahGeçen hafta 99.5
Bu hafta 98.6
Eksi 900 gr
Hepimize bol eksiler nasip olsun
Haklsin cnm tabi orası öyle nasip bklm moral bozmak yok yola devam tabikiBazen duraksama olur üzme kendini. Hem eksi eksidir. Ben ona da seviniyorum . Sonucta üstüne çıkmamış eksilmiş
Sağlık olsun cnm hadi bu sene verelim fazlaliklarimizi artık kaçış yokYeni yılın ilk mesaisinden selamlar
Geçen hafta 80.9 bu hafta 82.5
Hayaller ve hayatlar
Herkese tünaydın hanımlar
İyi de değil canımBence kötü değil canım Afiyet olsun
Harika bir eksi. Her hafta böyle -850 gr eksildiğini düşünsene canımGeçen hafta: 81.25
Bu hafta: 80.40
Fark: -850 gr eksi eksidir diyeyim artık napayım bı kez grodum 79.4 bı daha göremedim resmen sinir oldum hayır artı yaptıracak ya da kilo verdirmeyeck şeylerde yemiyorum ki anlamadım gitti hayırlısı bakalım günlerdir aynı kiloda çıkıyorum
Ya üstüne çıksaydı, bir de o alınan kilolar verilmeye çalışılacaktıBazen duraksama olur üzme kendini. Hem eksi eksidir. Ben ona da seviniyorum . Sonucta üstüne çıkmamış eksilmiş
Canım Ödemiş’e o, 2-3 günde dikkat edersen atarsın vücudundanYeni yılın ilk mesaisinden selamlar
Geçen hafta 80.9 bu hafta 82.5
Hayaller ve hayatlar
Geçen hafta 111
Bu hafta 114
Artı 3
Hâlâ şoktayım. İnanamıyorum. Tamam bu hafta kaçtı da bu kadar olacak kadar değil. Çok üzgünüm...
Geçen hafta 111
Bu hafta 114
Artı 3
Hâlâ şoktayım. İnanamıyorum. Tamam bu hafta kaçtı da bu kadar olacak kadar değil. Çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?