Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamm kızlar

tartıldım sabah eksi görünce sevindim ama bu akşam fındık fıstık derken gittiii kesin...

Yemek yapmadım bu gece öyle anlaştık.. Aslında tanıştığımızdan beri ( bu gece tanışma yıldönümümüz )
her yılbaşı ilk yemek yediğimiz yerde aynı yemeği yeriz kaşarlı salçalı tost Çok romantik dimi

Pandemide sokağa çıkma yasağı varken bile evde yaptık Yılbaşı geceleri menüde herşey karb ağırlıklı...

Sabah: 1 dilim tb ekmeği + 2 dilim hindi füme + zeytin ezmesi + sade nescafe

Ara : sade nescafe + birkaç balık kraker

Akşam: bir parça bazlama içine kavurma + yarım dilim salçalı kaşarlı tost ( diğer yarısı eşime ) + 1 bard gazoz

gece boyu ara ara kuruyemiş 1 mandalina + çeyrek muz + 1 tane mevlana şekeri + çikolata

spor yok + su içmedim gibi 1 lt anca

Çok abarttımmm çokkk

İyi akşamlar arkadaşlar

Sabah
2-3 kaşık mıhlama
1 dilim ekmek
1 dilim tulum peyniri

Akşam
4 dilim balık buğulama
1 dilim ekmek
1 çay bardağı fıstık
Afiyet olsun canım güzel menü bence
ben şimdiden yazayım.
cuma 83.8
bugün 85.1

1 hafta ara vermiştim ya üstüne regl öncesiydi. 1.3 artım var.
Dikkat edersen hemencecik gider canım o artı
Bence kötü değil canım Afiyet olsun
Amin insAllah canım
Olan olmuş bence bugüne bakalım bugün çok daha güzel menü ile gel canım telafi edersin

Geçen hafta: 81.25
Bu hafta: 80.40
Fark: -850 gr eksi eksidir diyeyim artık napayım bı kez grodum 79.4 bı daha göremedim resmen sinir oldum hayır artı yaptıracak ya da kilo verdirmeyeck şeylerde yemiyorum ki anlamadım gitti hayırlısı bakalım günlerdir aynı kiloda çıkıyorum

Bazen duraksama olur üzme kendini. Hem eksi eksidir. Ben ona da seviniyorum . Sonucta üstüne çıkmamış eksilmiş

Geçen hafta 99.5
Bu hafta 98.6
Eksi 900 gr
Hepimize bol eksiler nasip olsun
Tebrikler cnm 90lari hızla erit insAllah
Bazen duraksama olur üzme kendini. Hem eksi eksidir. Ben ona da seviniyorum . Sonucta üstüne çıkmamış eksilmiş
Haklsin cnm tabi orası öyle nasip bklm moral bozmak yok yola devam tabiki
Yeni yılın ilk mesaisinden selamlar
Geçen hafta 80.9 bu hafta 82.5
Hayaller ve hayatlar
Sağlık olsun cnm hadi bu sene verelim fazlaliklarimizi artık kaçış yok

Bence kötü değil canım Afiyet olsun
İyi de değil canım
Harika bir eksi. Her hafta böyle -850 gr eksildiğini düşünsene canım
Ya üstüne çıksaydı, bir de o alınan kilolar verilmeye çalışılacaktı
Yeni yılın ilk mesaisinden selamlar
Geçen hafta 80.9 bu hafta 82.5
Hayaller ve hayatlar
Canım Ödemiş’e o, 2-3 günde dikkat edersen atarsın vücudundan
Geçen hafta 111
Bu hafta 114
Artı 3
Hâlâ şoktayım. İnanamıyorum. Tamam bu hafta kaçtı da bu kadar olacak kadar değil. Çok üzgünüm...
Mthn83 gibi sende de ödem var canım. Bu hafta dikkat edersen gider bence. Bende iki haftadır çok ödem oluyor, 3-4 günde ancak atıyorum vücudumdan , geri kalan günde de 200-300 gram verebilirsem kendimi kârlı sayıyorum

Durum bildiriyorum; haftanın ilk 3 günü dikkat etmedim, +2 kilo gelmiştim ama bugün eksiyle geldim
Geçen Cumartesi: 91,1 kg
Bugün: 90,8 kg
Fark: -300 gr
Bugün eşimle benim ödül günümüz. ( haftada 1 gün canımızın istediği gibi kahvaltı ettik ve akşam yemek yiyeceğiz ) ama yarın sabahtan itibaren dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…