sabah tartılmasaydın keşke. moral bozuluyor. ben tartılmadım.Geç yattım gece cips yedim artı geldim dün eksiydim.
Eksi olunca 1 artı olunca 2 kilo zıkkım
sabah tartıldım
Geçen hafta 85
Bu hafta 83.8
-1,2
oooooooo kızlar süpersiniz maşallahMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 97.1
Bu hafta 95.8
Çocuğun sabahın 7.30 da anne diye bogurerek uyandirmasini kast etmiyorsun demi.Yeni yıla güzel başlangıçlar yapıldı mı?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
Arzuluu
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Eminim çok lezetli birşey oluyordur. bunun patlıcanlı hafif sarmısaklısıda enfes oluyor çok acılı yiyemiyorum ben.... gerçi bu tarifleri ekmeksiz yemekte büyük başarısize acı biber mezesi tarifini vereyim. tadı çok güzel oluyor.
kurutulmuş uzun acı biberleri biraz haşlıyoruz. soğuyunca parmak boğumu kadar doğruyoruz. bolca piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağda çeviriyoruz. biberleri ekliyoruz. az daha çevirdikten sonra domates rendesi ekliyoruz. ocakta biraz tıklatıp soğuması için seramik tencereye aldık.
yemeklerin yanında çok güzel oluyor. tavsiye ederim
öyle de güzel olur tabi ama sadece biberle hazırlanıyor. zaten fazla oluyor 1 hafta falan yiyoruzEminim çok lezetli birşey oluyordur. bunun patlıcanlı hafif sarmısaklısıda enfes oluyor çok acılı yiyemiyorum ben.... gerçi bu tarifleri ekmeksiz yemekte büyük başarı
Bu sabah mı tartıldın? Dün akşam geç saatte birşeyler yediysen odur tartıda artı çıkan. bizim kilolarımızda bu kadar farklar oluyor mağlesef o yüzden lütfen üzülme ve aynen yarın tekrar yeniden başliyormuş gibi hevesle dikkat etmeye devam et.Geçen hafta 111
Bu hafta 114
Artı 3
Hâlâ şoktayım. İnanamıyorum. Tamam bu hafta kaçtı da bu kadar olacak kadar değil. Çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?