Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

size acı biber mezesi tarifini vereyim. tadı çok güzel oluyor.

kurutulmuş uzun acı biberleri biraz haşlıyoruz. soğuyunca parmak boğumu kadar doğruyoruz. bolca piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağda çeviriyoruz. biberleri ekliyoruz. az daha çevirdikten sonra domates rendesi ekliyoruz. ocakta biraz tıklatıp soğuması için seramik tencereye aldık.

yemeklerin yanında çok güzel oluyor. tavsiye ederim

01 Ocak 2022

sabah 11.30
2 küçük parça sucuk ızgara
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk muammara
1 tk erik reçeli meyvesinden
biraz domates ve köz biber
1 dilim ekşimaya ekmek

ara 15.00
2 avuç patlamış mısır
tarçınlı 1 orta boy cennet hurması

ara 16.15
yarım yağlı laktozsuz sütle hazırlanmış 1 fincan latte kahve

akşam 19.00

şimdi yeşil çay içeceğim.
yatana kadar 1,5 lt su

5000 adım ancak

İyi akşamlar bende liste yazayım artıkın diyorum olarmı

Kahvaltı: saat 12:00 de iki dilim kızarmış tb. Ekmeği 1.5 haşlanmış yumurta, 3 Adet zeytin, kk peynir salatalık domates yeşilik

Akşam saat 17:00 bir tabakta hindi 3 yemek kaşığı pilav küçük bir kase yoğurtlu kereviz salatası

1 saat sonra Çayın yanında bir kare çukulata

Eve geldim bir bardak portakalı yeşil çay
( bu hafta hergün bir bardak yeşil çay içmek hedefim olsun. en son ne zaman yeşil çay içmiştim hatırlamıyorum )

Tartım henüz yok pazartesiden sonra bakarım o işe....

Bu saatden sonra ara yaparsam yazarım.

1 Ocak
Kahvaltı
2 tbe ekmeği
1 dilim peynir ile tost
Domates, maydanoz

Ara 14:00
2 tane tam buğday gevreği
1 bardak ayran
1 elma

Akşam 19:00
1.5 kepçe bamya çorbası
Salata
3 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk haşlanmış
3 köfte,2 halka dilim patates

Su 2 lt anca olur
Spor yok temizlik yaptım gece yaparım insAllah

Eminim çok lezetli birşey oluyordur. bunun patlıcanlı hafif sarmısaklısıda enfes oluyor çok acılı yiyemiyorum ben.... gerçi bu tarifleri ekmeksiz yemekte büyük başarı

Eminim çok lezetli birşey oluyordur. bunun patlıcanlı hafif sarmısaklısıda enfes oluyor çok acılı yiyemiyorum ben.... gerçi bu tarifleri ekmeksiz yemekte büyük başarı
öyle de güzel olur tabi ama sadece biberle hazırlanıyor. zaten fazla oluyor 1 hafta falan yiyoruz
biberler pişince acısı da azalıyor canım.

Geçen hafta 111
Bu hafta 114
Artı 3
Hâlâ şoktayım. İnanamıyorum. Tamam bu hafta kaçtı da bu kadar olacak kadar değil. Çok üzgünüm...
Bu sabah mı tartıldın? Dün akşam geç saatte birşeyler yediysen odur tartıda artı çıkan. bizim kilolarımızda bu kadar farklar oluyor mağlesef o yüzden lütfen üzülme ve aynen yarın tekrar yeniden başliyormuş gibi hevesle dikkat etmeye devam et.

ben de110 kilolarda oluşuma üzülürken bir saldım kısa zamanda 118 kiloyu gördüm çok şaşırdım fakat yapıcak bişey yok buna bir dur demem lazım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…