Asılalım canım olucak gibi değil bu şişkinlik, dün ben öyle çok şişkindimki ve çok mutsuzdum gerçekten. geçen sene aldığım kaban fermuarlı ve çıtçıtlı önünü kapatıyorum ama otururken bir bakıyorum patır patır açılıyor eeee yaz geliyor üzerimden kabanıda çıkartıcam düşünseneİyi akşamlar ❤
Öyle şişimki canım dar modum düşük.
Yarın güzel bişeyler yiyip asılmak istiyorum.
Böyle rahat değilim
İyi akşamlar ❤
Öyle şişimki canım dar modum düşük.
Yarın güzel bişeyler yiyip asılmak istiyorum.
Böyle rahat değilim
çok kararlı adım atmak gerekiyor canım. ben de çok süründüm biliyorsun. birşey yapmıyordum, aynı noktada dön dur, bir de mutsuzdum.Yoruldum be bu halimden yıllardır aynı döngüyü yaşamaktan.
Allah sağlık versin üstesinden geleyim gelelim birlikte.
Asılalım canım olucak gibi değil bu şişkinlik, dün ben öyle çok şişkindimki ve çok mutsuzdum gerçekten. geçen sene aldığım kaban fermuarlı ve çıtçıtlı önünü kapatıyorum ama otururken bir bakıyorum patır patır açılıyor eeee yaz geliyor üzerimden kabanıda çıkartıcam düşünsene
Etrafımda sürekli bol kalorili, karbonhitrat bombası yiyecekler var biliyorsun değil mi? Buna rağmen kendime dur demeye calışıcam bende bu şekilde hiç rahat değilim .....
çok kararlı adım atmak gerekiyor canım. ben de çok süründüm biliyorsun. birşey yapmıyordum, aynı noktada dön dur, bir de mutsuzdum.
ama baktım ki böyle olmuyor. aynı yerde sayıyorum sonra da ee ben şişman kalmak istemiyorum diyorum.
bir kere karbonhidratı menülerde minimuma indirmeden asla kilo verilmiyor. günde 30 dk da olsa aktif spor yapılacak. yürüyüş olur, leslie olur vs.
tabağım karbo dolu olsun, aralarda atıştırayım, oturayım sonra da ben niye kilo veremiyorum
baktım böyle birşey olacağı yok. cordelia bir gün buraya gelip benim bir mesajıma cevap yazmıştı. ben de ona yazdım. sonra hangi sayfada yazıyor diye baktım. zipzipin grubunda yazıyor. orada da benim arkadaşlar var eski takımlardan. büşra da orada.
yazıştım, güzel muhabbet ettik. sonra bir anda ben de size katılabilir miyim dedim. tabi dediler. oraya başladığımda hala yemekle meşguldüm. baktım herkeste bir heyecan var. menüleri okuyorum karbo minimum ya da daha ölçülü falan. benim menüler patlamış gitmiş.
kendime dedim menü yazsam utanıcam. hem zayıflamak iste, hem de habire tıkın. sonra mutsuzum de. yalnışım olmasın bir sonraki cumaya başlıcam dedim. ama tam da adapte değilim. neyse uzatmayayım. o cuma saolsunlar beni doğrudan yarışmaya aldılar. valla ben bile tahmin etmiyordum. yavaş yavaş da olsa kilo verdim. birkaç kilo bile rahatlatıyor insanı.
büşra da saolsun çok destek oldu. onu düşündüm 1,5 yıla yayarak 40 kilo verdi. az mı bu???
sen yeter ki başla kuzum... bak ben başladım...
yoksa daralır durursun.. hadi bonus gel katıl banaböyle şişko kalmayalım. ne kadar daha kaçacağız insanlardan, kendimizden.....
aminSağol fulyacım sen benim için diyosun biliyorum ama ben takım ortamında yapamıyorum artık.
Sana iyi geldiği için çok seviniyorum inan aynen böyle bozmadan devam et inşallah 70 leri görüceksin
Aynısını sarımsakla da yapınca lezzetli oluyorsize acı biber mezesi tarifini vereyim. tadı çok güzel oluyor.
kurutulmuş uzun acı biberleri biraz haşlıyoruz. soğuyunca parmak boğumu kadar doğruyoruz. bolca piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağda çeviriyoruz. biberleri ekliyoruz. az daha çevirdikten sonra domates rendesi ekliyoruz. ocakta biraz tıklatıp soğuması için seramik tencereye aldık.
yemeklerin yanında çok güzel oluyor. tavsiye ederim
tabi olur da onun tadı başka olur. bunda soğan fazla oluyor. bol yani.Aynısını sarımsakla da yapınca lezzetli oluyor
hesap detaylarından kilonu güncelle canım. ben her hafta yapıyorum.Evet ben de yeni yılda yeni yeni kararlar aldım. Bunları hayatıma geçiririm inş.
Sabahki tartm 88.2
Ben o kadar büyük düşünmüyorum ayda 1 kg gitse( ki o kilo gitmesi içinde kendini hizalaman gerek. ) Yılda 12 kg yapar. Şuan 82 kg olduğumu dusunursek 70 belki 69 bile görürüm yeni yılda. Belki dahada güzel bir rakamGünaydın kızlarbugün akşama yemeğe davetliyiz. Kah olabildiğince hafif geçireyim bugünü dengelerim. Kendime hedefler belirledim.
1 ocak 88.2
1 şubat 85
1 mart 82
1 Nisan 79
1 mayıs 76
1 haziran 73
1 temmuz 70
1 ağustos 68
1 eylül 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?