Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar ❤

Öyle şişimki canım dar modum düşük.
Yarın güzel bişeyler yiyip asılmak istiyorum.
Böyle rahat değilim
Asılalım canım olucak gibi değil bu şişkinlik, dün ben öyle çok şişkindimki ve çok mutsuzdum gerçekten. geçen sene aldığım kaban fermuarlı ve çıtçıtlı önünü kapatıyorum ama otururken bir bakıyorum patır patır açılıyor eeee yaz geliyor üzerimden kabanıda çıkartıcam düşünsene

Etrafımda sürekli bol kalorili, karbonhitrat bombası yiyecekler var biliyorsun değil mi? Buna rağmen kendime dur demeye calışıcam bende bu şekilde hiç rahat değilim .....

İyi akşamlar ❤

Öyle şişimki canım dar modum düşük.
Yarın güzel bişeyler yiyip asılmak istiyorum.
Böyle rahat değilim

Yoruldum be bu halimden yıllardır aynı döngüyü yaşamaktan.

Allah sağlık versin üstesinden geleyim gelelim birlikte.
çok kararlı adım atmak gerekiyor canım. ben de çok süründüm biliyorsun. birşey yapmıyordum, aynı noktada dön dur, bir de mutsuzdum.
ama baktım ki böyle olmuyor. aynı yerde sayıyorum sonra da ee ben şişman kalmak istemiyorum diyorum.
bir kere karbonhidratı menülerde minimuma indirmeden asla kilo verilmiyor. günde 30 dk da olsa aktif spor yapılacak. yürüyüş olur, leslie olur vs.
tabağım karbo dolu olsun, aralarda atıştırayım, oturayım sonra da ben niye kilo veremiyorum
baktım böyle birşey olacağı yok. cordelia bir gün buraya gelip benim bir mesajıma cevap yazmıştı. ben de ona yazdım. sonra hangi sayfada yazıyor diye baktım. zipzipin grubunda yazıyor. orada da benim arkadaşlar var eski takımlardan. büşra da orada.
yazıştım, güzel muhabbet ettik. sonra bir anda ben de size katılabilir miyim dedim. tabi dediler. oraya başladığımda hala yemekle meşguldüm. baktım herkeste bir heyecan var. menüleri okuyorum karbo minimum ya da daha ölçülü falan. benim menüler patlamış gitmiş.
kendime dedim menü yazsam utanıcam. hem zayıflamak iste, hem de habire tıkın. sonra mutsuzum de. yalnışım olmasın bir sonraki cumaya başlıcam dedim. ama tam da adapte değilim. neyse uzatmayayım. o cuma saolsunlar beni doğrudan yarışmaya aldılar. valla ben bile tahmin etmiyordum. yavaş yavaş da olsa kilo verdim. birkaç kilo bile rahatlatıyor insanı.
büşra da saolsun çok destek oldu. onu düşündüm 1,5 yıla yayarak 40 kilo verdi. az mı bu???
sen yeter ki başla kuzum... bak ben başladım...

yoksa daralır durursun.. hadi bonus gel katıl bana böyle şişko kalmayalım. ne kadar daha kaçacağız insanlardan, kendimizden.....

arkadaşlar bir de gaz yapan, şişkinlik yapan besinler yemeyin. ben bir süredir baklagili, yoğurdu, bulguru kısıtladım. zaten kan grubuma da uygun değilmiş.
onlardan çok yiyince midem de ve ayıptır söylemesi bağırsaklarda müthiş gaz moralimi de bozuyordu. bunlar bana dokunuyorsa minimuma indireyim dedim.

akşam mümkün olduğunca yemekten sonra birşey yemiyorum. o da şişkinlik yapıyor. çünkü vücudumuzda sindirim saat 21.00 da dururmuş.

Şimdi yaza 4.sınıf yıl sonu etkinliği olucak en kilolu benim veliler içinde değişmek istiyorum inşallah.

Aldık bide azmışız gibi

Sağol fulyacım sen benim için diyosun biliyorum ama ben takım ortamında yapamıyorum artık.

Sana iyi geldiği için çok seviniyorum inan aynen böyle bozmadan devam et inşallah 70 leri görüceksin

Sağol fulyacım sen benim için diyosun biliyorum ama ben takım ortamında yapamıyorum artık.

Sana iyi geldiği için çok seviniyorum inan aynen böyle bozmadan devam et inşallah 70 leri görüceksin
amin
takıma girme canım sorun değil. o benim motivasyon şeklimdi.
ama kendini topla ve gerçekten başla. kararlı bir şekilde adım atmadan olmuyor kuzum. daha çok gençsin. bak bu kadar kiloyla yürümesi, oturup kalkması bile zor.
kilo insanı daraltıyor. psikolojilerimizi etkiliyor. yavaştan da olsa menülerimizdeki yanlışları elele vererek düzelteceğiz. başka insanlar yapıyorsa biz de yapacağız

ama dediğim gibi adım atmak şart. doğru adım

01.01 Menü

Sabah 2 dilim tb ekmeği arasına 2 hindi füme ve zeytin ezmesi sürüp tost yaptık
Ara : 2 dilim portakal

Öğlen : cevizli sucuk
Akşam : 2 kepçe mercimek çorbası +1 kase salata + yarım dilim Tb ekmeği

Gece sade nescafe + 1 minik çikolata

Şımardım eksi görünce

01.01 Menü

Sabah 2 dilim tb ekmeği arasına 2 hindi füme ve zeytin ezmesi sürüp tost yaptık
Ara : 2 dilim portakal

Öğlen : cevizli sucuk
Akşam : 2 kepçe mercimek çorbası +1 kase salata + yarım dilim Tb ekmeği

Gece sade nescafe + 1 minik çikolata

Şımardım eksi görünce

Aynısını sarımsakla da yapınca lezzetli oluyor

İyi geceler bugün olabildiğince dikkatli yedim

Öğlen sucuklu kaşarlı tost 2 tane
Akşam 2 muz, 1 avuç içi kadar karışık kuruyemiş
Gün içerisinde de filtre kahve içtim,su çok az içmişim yeni fark ettim.

Selamlar çiçekler
1 Ocak
Sabah 2 haşlanmış yumurta , 2 dilim sucuk, 2 dilim peynir , 1 dilim cavdar ekmeği
Öğle yok
Aksam 1 kase patates salatası 5 adet lahana sarması
5 6 tane kestane yedim
5000 adım 2 lt su
İyi geceler

Ben o kadar büyük düşünmüyorum ayda 1 kg gitse( ki o kilo gitmesi içinde kendini hizalaman gerek. ) Yılda 12 kg yapar. Şuan 82 kg olduğumu dusunursek 70 belki 69 bile görürüm yeni yılda. Belki dahada güzel bir rakam

Günaydın kızlar. Sabah aç karnima vitaminlerimi aldım. Üstüne çocuklardan kalan kırıntıları topladım yedim. Kendime tarhana tost yapmıştım ama isteğim yok şuan. Belki daha sonra. Bugün dikkat edeyimde pazartesi güzel bir başlangıç olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…