- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Cnm şişkinlik yapacak şeyler olabilir hiç moralini bozma bak bende kaç gündür sabitim kaçamak olmamasna rağmenGeçen hafta 111
Bu hafta 114
Artı 3
Hâlâ şoktayım. İnanamıyorum. Tamam bu hafta kaçtı da bu kadar olacak kadar değil. Çok üzgünüm...
Öyle tabi canım bencedeHarika bir eksi. Her hafta böyle -850 gr eksildiğini düşünsene canım
Süper canımDurum bildiriyorum; haftanın ilk 3 günü dikkat etmedim, +2 kilo gelmiştim ama bugün eksiyle geldim
Geçen Cumartesi: 91,1 kg
Bugün: 90,8 kg
Fark: -300 gr
Bugün eşimle benim ödül günümüz. ( haftada 1 gün canımızın istediği gibi kahvaltı ettik ve akşam yemek yiyeceğiz ) ama yarın sabahtan itibaren dikkat edeceğim
Canım kaçamak yaptığının ertesi günü tartilmasaydin keşke moralini bozma lütfen vericez yeni yıla girdik bak senelerdir sürüyor serüvenimiz artık bu sene son olusn ha gayretGeç yattım gece cips yedim artı geldim dün eksiydim.
Eksi olunca 1 artı olunca 2 kilo zıkkım
Yapıldı cnm tabikiYeni yıla güzel başlangıçlar yapıldı mı?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
Arzuluu
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Süper eksi canım tebriklersabah tartıldım
Geçen hafta 85
Bu hafta 83.8
-1,2
Vay süper eksi canım tebriklerMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 97.1
Bu hafta 95.8
Çok leziz bı tarifte benziyor canım denenebilirsize acı biber mezesi tarifini vereyim. tadı çok güzel oluyor.
kurutulmuş uzun acı biberleri biraz haşlıyoruz. soğuyunca parmak boğumu kadar doğruyoruz. bolca piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağda çeviriyoruz. biberleri ekliyoruz. az daha çevirdikten sonra domates rendesi ekliyoruz. ocakta biraz tıklatıp soğuması için seramik tencereye aldık.
yemeklerin yanında çok güzel oluyor. tavsiye ederim
Afiyet olsun canım güzel menü bence01 Ocak 2022
sabah 11.30
2 küçük parça sucuk ızgara
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk muammara
1 tk erik reçeli meyvesinden
biraz domates ve köz biber
1 dilim ekşimaya ekmek
ara 15.00
2 avuç patlamış mısır
tarçınlı 1 orta boy cennet hurması
ara 16.15
yarım yağlı laktozsuz sütle hazırlanmış 1 fincan latte kahve
akşam 19.00
şimdi yeşil çay içeceğim.
yatana kadar 1,5 lt su
5000 adım ancak
Afiyet olsun güzel menü bence bende unutuyorum hep yeşil çay içmeyiİyi akşamlar bende liste yazayım artıkın diyorum olarmı
Kahvaltı: saat 12:00 de iki dilim kızarmış tb. Ekmeği 1.5 haşlanmış yumurta, 3 Adet zeytin, kk peynir salatalık domates yeşilik
Akşam saat 17:00 bir tabakta hindi 3 yemek kaşığı pilav küçük bir kase yoğurtlu kereviz salatası
1 saat sonra Çayın yanında bir kare çukulata
Eve geldim bir bardak portakalı yeşil çay
( bu hafta hergün bir bardak yeşil çay içmek hedefim olsun. en son ne zaman yeşil çay içmiştim hatırlamıyorum )
Tartım henüz yok pazartesiden sonra bakarım o işe....
Bu saatden sonra ara yaparsam yazarım.
Ekmek olmasa iyiymiş canım Afiyet olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar
Öğle
1 dilim ekmek
11 y. Zeytin
Akşam
1 dilim ekmek
Fırında tavuk patates
Patatesi biraz kaçırmış olabilirim
Bende bı bakayım bakalım nette neler bana yaramıyorarkadaşlar bir de gaz yapan, şişkinlik yapan besinler yemeyin. ben bir süredir baklagili, yoğurdu, bulguru kısıtladım. zaten kan grubuma da uygun değilmiş.
onlardan çok yiyince midem de ve ayıptır söylemesi bağırsaklarda müthiş gaz moralimi de bozuyordu. bunlar bana dokunuyorsa minimuma indireyim dedim.
akşam mümkün olduğunca yemekten sonra birşey yemiyorum. o da şişkinlik yapıyor. çünkü vücudumuzda sindirim saat 21.00 da dururmuş.
Güzel canım cevizli sucuk varken çikolata olmasa da olurmuş ama yine de kötü değil canım afiyet olsun canım01.01 Menü
Sabah 2 dilim tb ekmeği arasına 2 hindi füme ve zeytin ezmesi sürüp tost yaptık
Ara : 2 dilim portakal
Öğlen : cevizli sucuk
Akşam : 2 kepçe mercimek çorbası +1 kase salata + yarım dilim Tb ekmeği
Gece sade nescafe + 1 minik çikolata
Şımardım eksi görünce
Hadi insAllah canım kararlarını gerçekleştirirsinEvet ben de yeni yılda yeni yeni kararlar aldım. Bunları hayatıma geçiririm inş.
Sabahki tartm 88.2
Bende yapıyorum hep motive ediyorhesap detaylarından kilonu güncelle canım. ben her hafta yapıyorum.
Akşam memnun karbonlu olmuş üstüne kestane de çok olmuş gibi geldi bana canım Afiyet olsunSelamlar çiçekler
1 Ocak
Sabah 2 haşlanmış yumurta , 2 dilim sucuk, 2 dilim peynir , 1 dilim cavdar ekmeği
Öğle yok
Aksam 1 kase patates salatası 5 adet lahana sarması
5 6 tane kestane yedim
5000 adım 2 lt su
İyi geceler
Bı çizelge de ben yapacağım yarın insAllahGünaydın kızlarbugün akşama yemeğe davetliyiz. Kah olabildiğince hafif geçireyim bugünü dengelerim. Kendime hedefler belirledim.
1 ocak 88.2
1 şubat 85
1 mart 82
1 Nisan 79
1 mayıs 76
1 haziran 73
1 temmuz 70
1 ağustos 68
1 eylül 66