Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 Ocak
Kahvaltı 8:30
1 dilim peynir
2 dilim tbe
Maydanoz

Saat 10:50
1 bardak ayran
1 tane elma

13:30
1 kepçe tavuklu tel şehriye çorbası
Salata, 2 yk yoğurt
2 yk menemen, 3 yk yeşil fasulye
1 tane yaprak sarma

Akşam 18:30
1 kepçe arabaşı çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 köfte kadar fırında tavuk
1 elma dilim patates
Salata
1 bardak ayran

Su 2.5 lt olur
Spor yok şimdilik

02 0cak 2022

sabah yok

ara 12.00
1 elma (tarçınlı)

öğlen 13.30
pırasalı peynirli omlet
5 zeytin
domates biber
1,5 dilim ekmek

ara 16.30
3 dilim portakal (tarçınlı)
kahve

akşam 19.00
5 çinekop tava (derisini yemedim)
turp otu salatası
1,5 dilim ekmek

az sonra yeşil çay

yatana kadar 2 lt su

Bende günümü yazayım pazar günüm çok verimsiz geçti evde ordan oraya yuvarlandım son 1.5 aydır pazarları hep böyle geçiyor ve hiç sevmiyorum

Kahvaltı saat 12:00 2 haşlanmış yumurta, peynir, salatalık domates, yeşilik 3 adet zeytin 3 dilim kızarmış tb. Ekmeği ( 2 dilim olsaydı iyi olurdu)

Akşam yemeği saat 19:00 yemekten önce iki mandalina 1 ceviz yemek 1 kese şehriye çorbası bir dilim ekmek ve kızarmış biber

Biraz önce çay ile yarım dilim kadayıf tatlısı, bir avuç fıstık

Akşam yemeğinden sonra bir bardak portakalı beyaz çay içtim

İyi akşamlar arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı yazamadım Bu arada diyetisyene başladım İkinci günümü tamamladım İstediğim gibi liste verdi Çok güzel ilgilendi samimi ve içten biri Onbeş günde bir kontrolüm var ilk hedef on beş kilo dedi Analiz yaptı Vücut orantılı almış dedi ilk düşündüğüm diyetisyene gittim Ev halkının beklediği bir şeymiş çok mutlu oldular şaşırdım

iyi gelir sana inşallah canım hadi bakalım 2022 yeni güzel başlangıçlar getirsin

Bonus merhaba ben uzun bir ban ardından gelmiştim. Bir hamilelik durumum vardı diyeti uygulayamadım. Ondan dolayı pek yazamadım buraya. Ne yazıkki kimyasal sonuçlandı. Devam edebilirmiyim yarın itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…