- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Süper menü canım afiyet olsun02 0cak 2022
sabah yok
ara 12.00
1 elma (tarçınlı)
öğlen 13.30
pırasalı peynirli omlet
5 zeytin
domates biber
1,5 dilim ekmek
ara 16.30
3 dilim portakal (tarçınlı)
kahve
akşam 19.00
5 çinekop tava (derisini yemedim)
turp otu salatası
1,5 dilim ekmek
az sonra yeşil çay
yatana kadar 2 lt su
Tatlı da çok değilmiş güzel bence canım afiyet olsunBende günümü yazayım pazar günüm çok verimsiz geçti evde ordan oraya yuvarlandım son 1.5 aydır pazarları hep böyle geçiyor ve hiç sevmiyorum
Kahvaltı saat 12:00 2 haşlanmış yumurta, peynir, salatalık domates, yeşilik 3 adet zeytin 3 dilim kızarmış tb. Ekmeği ( 2 dilim olsaydı iyi olurdu)
Akşam yemeği saat 19:00 yemekten önce iki mandalina 1 ceviz yemek 1 kese şehriye çorbası bir dilim ekmek ve kızarmış biber
Biraz önce çay ile yarım dilim kadayıf tatlısı, bir avuç fıstık
Akşam yemeğinden sonra bir bardak portakalı beyaz çay içtim
Hayırlı olsun yeni başlangıcın canımİyi akşamlar arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı yazamadım Bu arada diyetisyene başladım İkinci günümü tamamladım İstediğim gibi liste verdi Çok güzel ilgilendi samimi ve içten biri Onbeş günde bir kontrolüm var ilk hedef on beş kilo dedi Analiz yaptı Vücut orantılı almış dedi ilk düşündüğüm diyetisyene gittim Ev halkının beklediği bir şeymiş çok mutlu oldular şaşırdım
Geçmiş olsun canım Rabb'im sağlıkla yeniden nasip etsin insAllahBonus merhaba ben uzun bir ban ardından gelmiştim. Bir hamilelik durumum vardı diyeti uygulayamadım. Ondan dolayı pek yazamadım buraya. Ne yazıkki kimyasal sonuçlandı. Devam edebilirmiyim yarın itibariyle
Çok teşekkür ederim canım inşallahSüper menü canım afiyet olsun
Tatlı da çok değilmiş güzel bence canım afiyet olsun
Hayırlı olsun yeni başlangıcın canım
Geçmiş olsun canım Rabb'im sağlıkla yeniden nasip etsin insAllah
iyi gelir sana inşallah canımhadi bakalım 2022 yeni güzel başlangıçlar getirsin
Sağolasın canım inşallah aminSüper menü canım afiyet olsun
Tatlı da çok değilmiş güzel bence canım afiyet olsun
Hayırlı olsun yeni başlangıcın canım
Geçmiş olsun canım Rabb'im sağlıkla yeniden nasip etsin insAllah
geçmiş olsun , hoşgeldiiinBonus merhaba ben uzun bir ban ardından gelmiştim. Bir hamilelik durumum vardı diyeti uygulayamadım. Ondan dolayı pek yazamadım buraya. Ne yazıkki kimyasal sonuçlandı. Devam edebilirmiyim yarın itibariyle
yeni yıl yeni hafta yeni başlangıç , kıralımm zincirleriiiiGünaydın hanımlar
Dün yine bı depresif dalga geldi geçti. Evde ne varsa yedim Allah'tan dolap boş gibiydi.
Dünün hediyesi bugün 84 kg olmaktı. Takilmiyorum artık. Yine zincire başlamadım. Dün toplam 2 bin adım bile atmadım.
Günaydın kııızzzlllaaaarrrr
selam kızlargelemiyorum geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
YENİ YIL HEPİNIZE ÖNCE SAĞLIK HUZUR NEREKET GETİRSİN SEVDİKLERİNİZLE NİCE UZUN SENELER YAŞAMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH
ben bu aralar dikkat edemiyorum saldım yine piskolojim bozuk evde sorunlar var
tabiki sağlığımıza etkiliyor bazı kararlar aldım bir süre burdan izinli olmak istiyorum inşallah dönüşüm heryönden muhteşem olur
Bonus canım sana ve sevdiklerine sağlıklı mutlu seneler diliyorum ben bir süre ara vermek istiyorum beni izinli yazarmısın
EkledimBonus merhaba ben uzun bir ban ardından gelmiştim. Bir hamilelik durumum vardı diyeti uygulayamadım. Ondan dolayı pek yazamadım buraya. Ne yazıkki kimyasal sonuçlandı. Devam edebilirmiyim yarın itibariyle
Geçmiş olsun Acil şifalar nesi var küçüğümüKızım hasta tabloya bakamıyorum bugün.
Selam Arzucum Allah ferahlık versin. sorunların en kısa sürede çözülsün canımselam kızlargelemiyorum geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
YENİ YIL HEPİNIZE ÖNCE SAĞLIK HUZUR NEREKET GETİRSİN SEVDİKLERİNİZLE NİCE UZUN SENELER YAŞAMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH
ben bu aralar dikkat edemiyorum saldım yine piskolojim bozuk evde sorunlar var
tabiki sağlığımıza etkiliyor bazı kararlar aldım bir süre burdan izinli olmak istiyorum inşallah dönüşüm heryönden muhteşem olur
Bonus canım sana ve sevdiklerine sağlıklı mutlu seneler diliyorum ben bir süre ara vermek istiyorum beni izinli yazarmısın
Geçmiş olsunnKızım hasta tabloya bakamıyorum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?