canım çokkkk geçmiş olsun şifalar dilerimKızım hasta tabloya bakamıyorum bugün.
selam canım , inşallah çözücem bu kez kararlıyımSelam Arzucum Allah ferahlık versin. sorunların en kısa sürede çözülsün canımfazla kendini salma arayıda fazla açma seni merak ederiz. hakkında iyi yönde gelişmeler olsun canım
Geçmiş olsun nesi var kuzununKızım hasta tabloya bakamıyorum bugün.
Kızım hasta tabloya bakamıyorum bugün.
İshaldi canımGeçmiş olsun nesi var kuzunun
Şu tekli koltuğa yayılıp elimizde çaylar bir güzel sohbet ederdik kii
Kiyamam ya geçmiş olsun nasil şimdiİshaldi canım
Biraz karışık çerez ve 2 tane gofret yedim bitti inşallahSelamlar hanımlar nasıl geçiyor?
Bugün 12.30 da biraz et (çorba içindeki) karnıbahar kızartması yarım kase aşure yedim.
Bol bol su içtim
Akşam yarım kase mercimek çorbası yarım tabak yemek( eşim yapmış patates l
Patlıcan karışık bişi)
Biraz salata. Çok yemedim ama çok tokum ama gözüm aç
Sorunların kolaylıkla çözülür inş canım. Biz hep buradayız istediğin zaman dönebilirsinselam kızlargelemiyorum geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
YENİ YIL HEPİNIZE ÖNCE SAĞLIK HUZUR NEREKET GETİRSİN SEVDİKLERİNİZLE NİCE UZUN SENELER YAŞAMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH
ben bu aralar dikkat edemiyorum saldım yine piskolojim bozuk evde sorunlar var
tabiki sağlığımıza etkiliyor bazı kararlar aldım bir süre burdan izinli olmak istiyorum inşallah dönüşüm heryönden muhteşem olur
Bonus canım sana ve sevdiklerine sağlıklı mutlu seneler diliyorum ben bir süre ara vermek istiyorum beni izinli yazarmısın
afiyet olsun canım. hadi başlangıcın hayırlı olsun.Diyetlok olmayan menüm
Sabah
2.5 dilim ekmek
Peynir zeytin
2 dlm pastirma
1 yumurta
1 tk bal ve recel
Ara
Cikolata
Aksam
Yayla corbasi
Su.1.5 sanirim
kendine iyi bak canımselam kızlargelemiyorum geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
YENİ YIL HEPİNIZE ÖNCE SAĞLIK HUZUR NEREKET GETİRSİN SEVDİKLERİNİZLE NİCE UZUN SENELER YAŞAMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH
ben bu aralar dikkat edemiyorum saldım yine piskolojim bozuk evde sorunlar var
tabiki sağlığımıza etkiliyor bazı kararlar aldım bir süre burdan izinli olmak istiyorum inşallah dönüşüm heryönden muhteşem olur
Bonus canım sana ve sevdiklerine sağlıklı mutlu seneler diliyorum ben bir süre ara vermek istiyorum beni izinli yazarmısın
Seni yiyerim menü yazmış yürüyüş yapmışİyi akşamlar menümü yazayım
Kahvaltı: saat 11:30 4 adet zeytin peynir, 2 haşlanmış yumurta , damates, salatalık bir tutam maydanoz bir tatlı kaşığı tereyağı tb. Ekmek ( ekmek fazla kaçtı kahvaltılarda 1 dilim ekmeğe düşsem çok iyi olur yada en fazla 2 dilim)
Öğlen saat 15:00 bir elma avuç içi kadar fındık bir kupa neskefe
Akşam saat 18:30 bir servis kaşığı kereviz salatası, 4 sıkım çiğköfte, 5 adet yaprak sarması
Bugün yeşil çay içemedim yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım. bugün tartımıda aldım yarın sabah tartılırım artık
Menüne yorum yapmam daha yeni başladınİyi akşamlar menümü yazayım
Kahvaltı: saat 11:30 4 adet zeytin peynir, 2 haşlanmış yumurta , damates, salatalık bir tutam maydanoz bir tatlı kaşığı tereyağı tb. Ekmek ( ekmek fazla kaçtı kahvaltılarda 1 dilim ekmeğe düşsem çok iyi olur yada en fazla 2 dilim)
Öğlen saat 15:00 bir elma avuç içi kadar fındık bir kupa neskefe
Akşam saat 18:30 bir servis kaşığı kereviz salatası, 4 sıkım çiğköfte, 5 adet yaprak sarması
Bugün yeşil çay içemedim yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım. bugün tartımıda aldım yarın sabah tartılırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?