Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zincir kırma için takvim yaptım bu sabah hedeflerim
hergün yatmadan 50 sayfa okumak ,
5 sayfa Kuran okumak,dinlemek
5 tl koymak
15 dk dan 2 set yuruyus spor ,
ekmek yemeden 2 öğün beslenmek
2,5 su içmek
çocuklarla oyun oynamak, veya onları sevindirmek (30 dk)
15 dk aynada kendime bakmak
böyle zincir kırılmaz belki ama kırabaileceklerim var ya

Günaydın kızlar, hastalıklı bir gün bugün. Eşim hasta iki gündür. Benim de ses gitmiş. İnşallah ilerlemez, bebek de hasta olmaz
geçmiş olsun ...Bebekler kolayına hasta olmaz senin aldıgın ilaçlar yada önlemler sütten dolayı onuda korur inş.

Benimde bu yil ki planlarim bunlara benziyor. Allah devam ettirsin namaza başladım. Kuran okumaya da baslicam inşallah, tefsir de okumak istiyorum. Onun haricinde bende cocuklara biraz daha hassas olup oynamaya başladim. Birazda evdeki işlerimi toparlayip spora yogunlasmak

Geçmiş olsun canim. İnşallah gecmez bebise
İnşallah canım ona bir şey olmasın herkeste bu hastalık varmış, geçer inşallah
geçmiş olsun ...Bebekler kolayına hasta olmaz senin aldıgın ilaçlar yada önlemler sütten dolayı onuda korur inş.
Teşekkür ederim canım parol içiyorum. Emiyor, süt şifa olur inşallah
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım

aynen bende senden sonra her akşam 15 dk evile ilgilenmeyide ekledim listeme... bunları bide yapacagım zamanları ayarlamaya çalışıyorum toplasan hepsi 2 saat ama hepsi benim için çok önemli.. hayatıma katabilsem çok mutlu olurum inş. ..

iş yerinde sesli kitap dinlemeye başladım arka planda .. biraz konsantre olmak zor oluyor ama zamanla alısiırım belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…