- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
Geçmiş olsun canim. İnşallah gecmez bebiseGünaydın kızlar, hastalıklı bir gün bugün. Eşim hasta iki gündür. Benim de ses gitmiş. İnşallah ilerlemez, bebek de hasta olmaz
geçmiş olsun ...Bebekler kolayına hasta olmaz senin aldıgın ilaçlar yada önlemler sütten dolayı onuda korur inş.Günaydın kızlar, hastalıklı bir gün bugün. Eşim hasta iki gündür. Benim de ses gitmiş. İnşallah ilerlemez, bebek de hasta olmaz
Günaydın güzel kadınlar
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, hastalıklı bir gün bugün. Eşim hasta iki gündür. Benim de ses gitmiş. İnşallah ilerlemez, bebek de hasta olmaz
Benimde bu yil ki planlarim bunlara benziyor. Allah devam ettirsin namaza başladım. Kuran okumaya da baslicam inşallah, tefsir de okumak istiyorum. Onun haricinde bende cocuklara biraz daha hassas olup oynamaya başladim. Birazda evdeki işlerimi toparlayip spora yogunlasmakzincir kırma için takvim yaptım bu sabah hedeflerim
hergün yatmadan 50 sayfa okumak ,
5 sayfa Kuran okumak,dinlemek
5 tl koymak
15 dk dan 2 set yuruyus spor ,
ekmek yemeden 2 öğün beslenmek
2,5 su içmek
çocuklarla oyun oynamak, veya onları sevindirmek (30 dk)
15 dk aynada kendime bakmak
böyle zincir kırılmaz belki ama kırabaileceklerim var ya
İnşallah canım ona bir şey olmasınGeçmiş olsun canim. İnşallah gecmez bebise
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun ...Bebekler kolayına hasta olmaz senin aldıgın ilaçlar yada önlemler sütten dolayı onuda korur inş.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Biz nerdeyse 2 hafta olcak hâla tam anlamiyla iyilestik denemezİnşallah canım ona bir şey olmasınherkeste bu hastalık varmış, geçer inşallah
Teşekkür ederim canımparol içiyorum. Emiyor, süt şifa olur inşallah
Teşekkür ederim canım
Allah şifa versin canım. Ortalıkta bir sürü hastalık var Allah esirgesin. Biz neyse de çocuklar hasta olmasınBiz nerdeyse 2 hafta olcak hâla tam anlamiyla iyilestik denemez
aynen bende senden sonra her akşam 15 dk evile ilgilenmeyide ekledim listeme... bunları bide yapacagım zamanları ayarlamaya çalışıyorum toplasan hepsi 2 saat ama hepsi benim için çok önemli.. hayatıma katabilsem çok mutlu olurum inş. ..Benimde bu yil ki planlarim bunlara benziyor. Allah devam ettirsin namaza başladım. Kuran okumaya da baslicam inşallah, tefsir de okumak istiyorum. Onun haricinde bende cocuklara biraz daha hassas olup oynamaya başladim. Birazda evdeki işlerimi toparlayip spora yogunlasmak
geçmiş olsunBiz nerdeyse 2 hafta olcak hâla tam anlamiyla iyilestik denemez
Ben 2 kiZla ayni anda oldum, cok ZorAllah şifa versin canım. Ortalıkta bir sürü hastalık var Allah esirgesin. Biz neyse de çocuklar hasta olmasın
kitap okumak gibi olmuyor.. sanki arada bişeyler kaçıyor bende...iş yerinde sesli kitap dinlemeye başladım arka planda .. biraz konsantre olmak zor oluyor ama zamanla alısiırım belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?