Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yapamıycam galiba karakterler felan karışıyo..:) yarın kitap getircem yanımda belki vakit bulur okurum diye..ama vakiti kendimiz ayarlamamız lazım vakit ararsak bulamayız..
Kaç sabahtir 8de kalkmaya calistim ama yok yapamadim. Bu sabah 9 da kalktim. Boyle boyle belki biraz öne çekersem uykudan kısıp güne aktarmış olucam. Onceden gece oturmaya baslamistim. Şimdi en gec 12de yatmış oluyorum. Onu dahada öne cekebilirsem cok super olcak

evet işte tamda böyle vakit ayarlamamız lazım bende gün içinde serviste yolda giderken felan ki vakitlere ayarlayayım diyorummmin 1,5 saat yoldayım hergun ...

bile çok farkediyo çocuk için 6 ay

siz memnun musunuz kızlar ?

Benim kızım da 2015 Ekim doğumlu erteledik diye bi dönem üzülmüştüm.. Dikkat dağınıklığı var kuzumun.. Biraz da o yüzden geç gitsin istedik.. Pandemi vs de hepsi bir araya geldi..

Bütün sınıf arkadaşları 1. sınıftalar.. Anasınıfındakilere de pek alışamadı sanki Öğretmeni değişti falan
İnşallah okuma yazmada ileride olur..

Benim kızım seninkinden 8 ay büyük canım bu komple bi okul dönemi demek hiç gecikmiş gibi düşünme

Benim kızım seninkinden 8 ay büyük canım bu komple bi okul dönemi demek hiç gecikmiş gibi düşünme

Bizde eşimle öyle düşündük. geçen yıl pandemi sebebiyle rapor alıpta göndermeyenler varmış.. bizim gibi erteleyenler vardı vs derken aynı sınıfta 7,5 yaş 7 yaş 6 yaş 5 yaş karma karışık olacak daha da kafası karışır dedik.. Ezilmesin istedik..
Kardeşi de 3 aylık falandı o dönemde ben okula gitgel yapamazdım gibi gibi bir sürü sebepten erteledik..

zaten hiiç dinlemiyor bizi okulda da oturmak geçen yıllarda işkenceydi onun için.. dikkat dağınıklığı yüzünden odaklanma sorunu da yaşıyor. Bu yıl daha çok oturuyor gibi , daha sakin.. Hatta ben sana yazarken şu an karşımda ona aldığım dergiyi boyuyor oturduğu yerden tabi en fazla 10 dk kalkıp dolanıp devam ediyo yine de büyüdükçe düzeliyor şükür..

Dua edin kızıma kızlar İnşallah daha da hanım hanımcık akıllı bi kız olur

Günaydın kızlar, hastalıklı bir gün bugün. Eşim hasta iki gündür. Benim de ses gitmiş. İnşallah ilerlemez, bebek de hasta olmaz
Geçmiş olsun canım
Ben çok memnunum canım şu an gayet iyi sınıfta durumu öğretmeni çok memnun artık harfler bitti okuma yazmaya daha ağırlık verecek

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü. Dr gidip tahlil verdm kah geç oldu. Bugün yeme krizi vardı sanki.çok tozuttum

Öğlen 2 de da yarım çökelekli tost
8 10 zeytin yoğurt
Biraz kuru sebze yemeği

Ara çok az ceviz pestil 2 3 minik lokum kuru incir
Akşam 6 gibi 2 kepçe çorba
1 tabak makarna
Dünkü menü
Kah yarım d kek
Öğlen Çökelekli tost yoğurt zeytin
Akşam 6 da kuru sebze yemeği
1 tabak pirinç pilavı 2.3 ceviz

Aslında bugün açlık saatlerim iyi oldu. Dün 6 dan bugün 2 ye kadar 20 saat açlık

Canım çok iyi yapmışsın. Ben sınıf öğretmeniyim. Çocuklsr erken yaşta başlayınca hep bir adım geride kalıyorlar. Şöyle söyleyeyim. Senin kızının kapasitesi ilk 5 ile 10. Arasında olmak sınıfta erken başlayınca çocuk 10. Sırada kalıyor. Vaktinde gidince 5 6 sırada oluyor. Yani kendi kapasitesini maks kullanıyor. Ablamın çocuğu ana okulunda okuma yazma biliyordu. Yaşı tutmasına rağmen 1.sınıfa vermedik. Şu anda 7 sınıf ve çok başarılı.mesele okuma yazma değil 5 yaşındaki çocuğa öğret öğrenir yani. Sorun çocuğun soyut kavramları anlamaması ve ilerideki sınıflar sorun yaşıyor özellikle 4.sınıf sonrası

06 Ocak 2021

sabah 10.40
2 kk peynir
9 zeytin
1 tk muammara
1 tk erik reçeli meyvesi
az domates salatalık
1,5 dilim ekmek

öğlen 15.30
1 servis kaşığı kısır
bolca roka

akşam 19.10
kavurmalı menemen
1 yk dünkü hindi etinden
1 yk bademli pilav
marul salatası

şimdi yeşil çay içiyorum.
yatana kadar 1 lt den fazla su

şu ana kadar 10.500 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…