Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

6 Ocak
Kahvaltı 9:00
1 dilim peynir
1.5 yumurtadan omlet
Maydanoz
1 dilim elma

Ara 12:30
Yeşil çay

Öğle 14:20
2 yk şalgamlı şehriye salatası
2 çeşit kurabiye vardı ucundan azıcık ısırdım ikisininde
Gelin pastasınin küçük bı dilimin yarısını
1 ısırıkta haşhaşlı poğaça

Akşam 20:00
2 kase arabaşı çorbası
1 dilim tbe
Salata
1 çatal pudingli etimek

Su 2 lt anca olmuştur
Spor şimdi başladım 40-45 dk yürürüm

Genel değerlerine için mi verdin kan canım afiyet olsun yarın daha güzel olur insAllah
Bende gayet güzel canım afiyet olsun
Selâmlar hanımlar

Sabah yarım ekmeğe sucuklu kaşarlı tost
Akşam 1 lahmacun,1 bardak şalgam suyu

2 litre su, bugün yürüyüş yok
Az öz olmuş canım afiyet olsun iyi bence

afiyet olsun canım güzel menü

gunaydın herkese...
hedefler 2 fire ile tamam dun fireler:15 dk ev bakımı ve 0 ekmek
yenilenller sabah öğlen 2 yumurta aksam tarhana çorba yarım dilim ekmek kıymalı karnbahar bulgur pilavıydı..
hafta sonu hedefleri tutturmak nasıl olcak bakalım...

Benim küçük iyileşti büyük hastalandı dün :)

Çok ağır değiller buna şükür etrafta herkes domuz gribi.
Azıcık boğazım gıdıklanıyor inşallah bişey olmaz. Zencefilli zerdeçallı bal vardı bi kaşık alayım yürüyüşe çıkıcam

Yazamadım pek menü idare ettim bu hafta evdekiler çok yiyor onlarla işim çok zor cidden ama bi yerde direç sağlayıp yemeyince gerisi geliyor.

Geçen hafta artıydım bu hafta eksi gelicem inşallah.

Bu zinciri kırma tekniğini anlamayan varsa barış özcanın geçmiş videolarına baksın.

Benim bu seneki ilk hedefim her gün 5 dk da olsa kitap okumak. Okuduğumuz her güne bir çarpı koyunca bir zincir oluyor onu kırmamaya çalışıyoruz.

İkinci hedefime henüz başlayamadım ama oda her gün hareket ve her gün 2 litre su.
Onları da bugün işaretliycem inşallah.

Alışkanlık yapmak istediğimiz ne varsa onun için kullananiliriz her gün erken kalkmak gibi Amine Busra

Çıktıları bugün alıcam evde yazıcım var ama renkli istiyorum. Bi bakıcam olmadı ben çıkarırım

She-Raa bugün nasılsınız canım geçmiş olsun
Günaydın canım, gece hiç uyumadım. Oğlum birkaç kez öksürdü, hapşırdı. Çok terledi gece. Onunla uğraştım. Şu an iyi görünüyor . Eşim de düzeliyor gibi, daha iyi. Çalıştığı okul ikili öğretim yapıyor. Sabah ezanla beraber çıkıyor evden , hava çok soğuk oluyor o saatte. Ben iyiyim şükür, sadece boğazım biraz ağrıyor, onun dışında ayaktayım.
Ne güzel evinde yemek yiyenler var, bizde eşimle ben yemeği bitirmek zorundayız. Yoksa ziyan oluyor nimet. Oğlum büyüsün de ona yediririm ben yemem :)

Sende ye niye yemeyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…