Erken kalkma hedefim kısmen tutuyo , ama erken yatma hedefi tutamiyor. Küçük dana hem gec uyuyo hem gece emmeye kalkinca 1 saate yakin uyumuyorGeçen hafta artıydım bu hafta eksi gelicem inşallah.
Bu zinciri kırma tekniğini anlamayan varsa barış özcanın geçmiş videolarına baksın.
Benim bu seneki ilk hedefim her gün 5 dk da olsa kitap okumak. Okuduğumuz her güne bir çarpı koyunca bir zincir oluyor onu kırmamaya çalışıyoruz.
İkinci hedefime henüz başlayamadım ama oda her gün hareket ve her gün 2 litre su.
Onları da bugün işaretliycem inşallah.
Alışkanlık yapmak istediğimiz ne varsa onun için kullananiliriz her gün erken kalkmak gibiAmine Busra
Çıktıları bugün alıcam evde yazıcım var ama renkli istiyorum. Bi bakıcam olmadı ben çıkarırım
Ah canim kuş kadar yiyor onlarGünaydın canım, gece hiç uyumadım. Oğlum birkaç kez öksürdü, hapşırdı. Çok terledi gece. Onunla uğraştım. Şu an iyi görünüyor . Eşim de düzeliyor gibi, daha iyi. Çalıştığı okul ikili öğretim yapıyor. Sabah ezanla beraber çıkıyor evden , hava çok soğuk oluyor o saatte. Ben iyiyim şükür, sadece boğazım biraz ağrıyor, onun dışında ayaktayım.
Ne güzel evinde yemek yiyenler var, bizde eşimle ben yemeği bitirmek zorundayız. Yoksa ziyan oluyor nimet. Oğlum büyüsün de ona yediririm ben yemem :)
İki gündür küçüğüm tuvalet, çiş deyip wc gidiyoruz çiş yapti 2 3 kez. Tabi aralarda bezine de yapiyor. Ben once emzirmeyi kesmek istiyordum. Emerken wc işine girsek cok mu zorlaniriz. Emmeyi kesmeye gözüm hiç kesmiyor hadi kış diye sadece geceyi kessek ortaligi inletir biliyorum. Napcam ben ya
İnan rahatladım okuduğumdaCanım çok iyi yapmışsın. Ben sınıf öğretmeniyim. Çocuklsr erken yaşta başlayınca hep bir adım geride kalıyorlar. Şöyle söyleyeyim. Senin kızının kapasitesi ilk 5 ile 10. Arasında olmak sınıfta erken başlayınca çocuk 10. Sırada kalıyor. Vaktinde gidince 5 6 sırada oluyor. Yani kendi kapasitesini maks kullanıyor. Ablamın çocuğu ana okulunda okuma yazma biliyordu. Yaşı tutmasına rağmen 1.sınıfa vermedik. Şu anda 7 sınıf ve çok başarılı.mesele okuma yazma değil 5 yaşındaki çocuğa öğret öğrenir yani. Sorun çocuğun soyut kavramları anlamaması ve ilerideki sınıflar sorun yaşıyor özellikle 4.sınıf sonrası
Burnu açık tutmak cok onemli varsin aksın. Fisfis aldim ikisine ayrı o acmazsa yakaya cold mix, o olmazsa küçüğüme serum fizyoloji sıkıp çekiyorumSelam kızlar
Bu hafta gelemedim doğru düzgün
Geçen cumartesi - Pazar gününden beri kızım hafiften öksürüyor ( ara ara günde 1-2 defa falan) ne olur ne olmaz diye okula göndermedim ama geçmedidünden beri de gözleri yaşarıyor , hafif ateşi var 37,5 civarı.. kıyamam burnunu da çekmeye başladı. Ufaklıkta dün öksürmeye başladı.. burnu akıyo onunda..
Toparlanmadılar bu sene yaSürekli hasta oluyolar bağışıklıkları düşük galiba Eşime kelle paça ısmarladım getirsin de zorla da olsa yediricem yapıcak bişey yok !
Evde yapılacak önerileriniz var mı kızlar ?
Soğan - baş suyu içiriyorum.. kızıma propolis verdim bugün başka neler yapıyorsunuz ?
Selam kızlar
Bu hafta gelemedim doğru düzgün
Geçen cumartesi - Pazar gününden beri kızım hafiften öksürüyor ( ara ara günde 1-2 defa falan) ne olur ne olmaz diye okula göndermedim ama geçmedidünden beri de gözleri yaşarıyor , hafif ateşi var 37,5 civarı.. kıyamam burnunu da çekmeye başladı. Ufaklıkta dün öksürmeye başladı.. burnu akıyo onunda..
Toparlanmadılar bu sene yaSürekli hasta oluyolar bağışıklıkları düşük galiba Eşime kelle paça ısmarladım getirsin de zorla da olsa yediricem yapıcak bişey yok !
Evde yapılacak önerileriniz var mı kızlar ?
Soğan - baş suyu içiriyorum.. kızıma propolis verdim bugün başka neler yapıyorsunuz ?
Yolun açık iştahın kapalı olsun gardaşHayirli cumalar yoldaslar, bugüne temiz basladim öyle de devam edebilirim insallah
Cocuklar benden az öksürüyor. Alerji suruplari var. Bende mi icsem napsamGeçmiş olsun zor geçiyo gerçekten ben öksürük varken dut kurusu ve ayva dilimleyip kaynattım hep bi öyle bi zencefilli adaçayı falan dönüşümlü.
Ayaklarına sarımsaklı yağ sürdüm.
Hepsi fayda ediyodu.
Alerji şurubuna başladık öyle kesildi öksürük
Cocuklar benden az öksürüyor. Alerji suruplari var. Bende mi icsem napsam
Fısfıs var canım sabahları sıkıyorum ikisine de cold mix kullanmadım hiçBurnu açık tutmak cok onemli varsin aksın. Fisfis aldim ikisine ayrı o acmazsa yakaya cold mix, o olmazsa küçüğüme serum fizyoloji sıkıp çekiyorum
Dut kaynatayım bende zencefilli limonlu karışım yapmıştım kızım içmiyor onuGeçmiş olsun zor geçiyo gerçekten ben öksürük varken dut kurusu ve ayva dilimleyip kaynattım hep bi öyle bi zencefilli adaçayı falan dönüşümlü.
Ayaklarına sarımsaklı yağ sürdüm.
Hepsi fayda ediyodu.
Alerji şurubuna başladık öyle kesildi öksürük
Burnum akmiyor. Öksürük kaldiTabi içsene büşra bak içinden yetişkin dozuna denemiş olursun. Sürekli burnun akıyomu
Tişörtlere damlatiyorum ben cok tikandiklarindaFısfıs var canım sabahları sıkıyorum ikisine de cold mix kullanmadım hiçişe yarıyorsa aldırayım eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?