Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Erken kalkma hedefim kısmen tutuyo , ama erken yatma hedefi tutamiyor. Küçük dana hem gec uyuyo hem gece emmeye kalkinca 1 saate yakin uyumuyor

Ah canim kuş kadar yiyor onlar

İki gündür küçüğüm tuvalet, çiş deyip wc gidiyoruz çiş yapti 2 3 kez. Tabi aralarda bezine de yapiyor. Ben once emzirmeyi kesmek istiyordum. Emerken wc işine girsek cok mu zorlaniriz. Emmeyi kesmeye gözüm hiç kesmiyor hadi kış diye sadece geceyi kessek ortaligi inletir biliyorum. Napcam ben ya

İkisini aynı anda yapma bence ikiside ayrı travma sebebi.
Kademeli kesmek için ben önce gündüzü kestim belki 2 ay daha gece emzirdim uyku arasında hem göğsüm ağrımadı hem çocuğa iyi geliyo

İnan rahatladım okuduğumda
Acaba üzülürmüyüz diye endişe ediyordum ara ara .. Geçen de de instadan hiç tanımadığım birisi msj attı okula yolladınız mı 2015 li çocuğunuzu diye sordu sonra.. psikolojik olarak çocuğunu vermediği için hastalandığındann bahsetti
Acaba mı dedik

Selam kızlar
Bu hafta gelemedim doğru düzgün

Geçen cumartesi - Pazar gününden beri kızım hafiften öksürüyor ( ara ara günde 1-2 defa falan) ne olur ne olmaz diye okula göndermedim ama geçmedi dünden beri de gözleri yaşarıyor , hafif ateşi var 37,5 civarı.. kıyamam burnunu da çekmeye başladı. Ufaklıkta dün öksürmeye başladı.. burnu akıyo onunda..

Toparlanmadılar bu sene ya Sürekli hasta oluyolar bağışıklıkları düşük galiba Eşime kelle paça ısmarladım getirsin de zorla da olsa yediricem yapıcak bişey yok !

Evde yapılacak önerileriniz var mı kızlar ?
Soğan - baş suyu içiriyorum.. kızıma propolis verdim bugün başka neler yapıyorsunuz ?

Burnu açık tutmak cok onemli varsin aksın. Fisfis aldim ikisine ayrı o acmazsa yakaya cold mix, o olmazsa küçüğüme serum fizyoloji sıkıp çekiyorum

Geçmiş olsun zor geçiyo gerçekten ben öksürük varken dut kurusu ve ayva dilimleyip kaynattım hep bi öyle bi zencefilli adaçayı falan dönüşümlü.
Ayaklarına sarımsaklı yağ sürdüm.
Hepsi fayda ediyodu.

Alerji şurubuna başladık öyle kesildi öksürük

Cocuklar benden az öksürüyor. Alerji suruplari var. Bende mi icsem napsam

Dut kaynatayım bende zencefilli limonlu karışım yapmıştım kızım içmiyor onu ada çayı da içmez mıymıntıyı biraz.. yeni tatlar konusunda ...
zorla sürüyorum sarımsaklı yağı.. kokuyormuş allahım napalım

Ayva yaprağı da öksürük kesiyordu şimdi aklıma geldi evde 1 yaprak var onu da atarım içine

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…