Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyve çayı olunca içiyolar tadı güzel oluyo adaçayı zencefil çok keskin zaten çocuklar sadece onu içemiyo.

Udi hindi yağı veya tozu da iyi geliyor

Meyve çayı olunca içiyolar tadı güzel oluyo adaçayı zencefil çok keskin zaten çocuklar sadece onu içemiyo.

Udi hindi yağı veya tozu da iyi geliyor
Uhi hindi yağını içmesiyle kusması bir oluyor canım defalarca denedik.. Hep kusturdu..
Balgamı çoğalırsa içirmeyi planlıyorum bir kere de bütün balgam gidiyor kusunca..

Dün aslında menüm iyiydi ama akşam yemeğinden sonra günün son saatleri yine olanlar oldu

Geçmiş olsun canım ben genelde hafif hastalık geldiğini hissedince zencefil, zerdeçal, karabiber ve limonu bala karıştırıp macun gibi onu veriyorum hem öksürüğe falan iyi geliyor hem balgama ıhlamur ve ayva yapragi da kaynatıp içiriorum büyüğe küçük sevmiyor zorla bı kaç damla veriyorum baya iyi geliyor

Kızım mıymıntı canım zencefil vs hiç birini yemiyo Acı diye ağzına sürmez
Ihlamur içiriyorum 2 gündür
Bugün de dut kaynattım içine ayva yaprağı koydum . İçmem dedi. bağırdım da öyle içti hafif ateşi devam ediyor..

Yelek giymeyen çocuk ateşi var ince giydiriyorum diye kalın hırkasını üstünden çıkartmıyo

Allah şifa versin canım. kış oldu mu hastalıklar başlıyor zaten covid bir yandan tövbe tövbe

Ateş üşümede yapıyor canım geçer insAllah bı an önce

7 Ocak
Kahvaltı 9:00
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz
2 dilim tbe

Ara 10:30
3 yk yoğurt
1 elma tarçınlı

Öğle 13:00
6 yk patlıcan yemeği
1 kepçe yoğurt çorbası
Salata, 1 dilim tbe

Ara 15:00
Çayla 1 avuç kuru kayısı

Akşam 19:00
1 kepçe yoğurt çorbası
6 yk semizotu yemeği
1 dilim tbe
3 çeri domates

Su 2.5 lt olur
Spor henüz yok

07 Ocak 2022

sabah 11.00
peynirli omlet
1 kk peynir
1 ince dilim saf karabuğday ekmeği
az domates salatalık

öğlen 15.30
etli türlü yemeği
3/4 dilim saf karabuğday ekmeği

ara 16.30
30 gram fıstıklı çikolata
kahve

akşam 19.10
1 tabak bol sebzeli karidesli makarna
1 kase cacık

ara 20.40
1 küçük armut
1 avuç çekirdek

az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,5 lt su

yatana kadar 12.000 den fazla adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…