Dut kaynatayım bende zencefilli limonlu karışım yapmıştım kızım içmiyor onuada çayı da içmez mıymıntıyı biraz.. yeni tatlar konusunda ...
zorla sürüyorum sarımsaklı yağı.. kokuyormuş allahım napalım
Ayva yaprağı da öksürük kesiyordu şimdi aklıma geldi evde 1 yaprak var onu da atarım içine
Sağol canım
Uhi hindi yağını içmesiyle kusması bir oluyor canım defalarca denedik.. Hep kusturdu..Meyve çayı olunca içiyolar tadı güzel oluyo adaçayı zencefil çok keskin zaten çocuklar sadece onu içemiyo.
Udi hindi yağı veya tozu da iyi geliyor
Benimde oluyor bazen öyleDün aslında menüm iyiydi ama akşam yemeğinden sonra günün son saatleri yine olanlar oldu
Geçmiş olsun canım ben genelde hafif hastalık geldiğini hissedince zencefil, zerdeçal, karabiber ve limonu bala karıştırıp macun gibi onu veriyorum hem öksürüğe falan iyi geliyor hem balgama ıhlamur ve ayva yapragi da kaynatıp içiriorum büyüğe küçük sevmiyor zorla bı kaç damla veriyorum baya iyi geliyorSelam kızlar
Bu hafta gelemedim doğru düzgün
Geçen cumartesi - Pazar gününden beri kızım hafiften öksürüyor ( ara ara günde 1-2 defa falan) ne olur ne olmaz diye okula göndermedim ama geçmedidünden beri de gözleri yaşarıyor , hafif ateşi var 37,5 civarı.. kıyamam burnunu da çekmeye başladı. Ufaklıkta dün öksürmeye başladı.. burnu akıyo onunda..
Toparlanmadılar bu sene yaSürekli hasta oluyolar bağışıklıkları düşük galiba Eşime kelle paça ısmarladım getirsin de zorla da olsa yediricem yapıcak bişey yok !
Evde yapılacak önerileriniz var mı kızlar ?
Soğan - baş suyu içiriyorum.. kızıma propolis verdim bugün başka neler yapıyorsunuz ?
Olmaz dimi bence de birkere oldu diye salınca daha kötü oluyor zatenBenimde oluyor bazen öyleinsanlık hali deyip devam ediyorum hayatıma. Bi kereden bişi olmaz sanki be
Çok iyi yapmışsın canımbugün sabah kahvaltı yaptım ve dışarı çıktım. hem güzel yürüyüş oldu hem de gezmiş oldum.
Kızım mıymıntı canım zencefil vs hiç birini yemiyoGeçmiş olsun canım ben genelde hafif hastalık geldiğini hissedince zencefil, zerdeçal, karabiber ve limonu bala karıştırıp macun gibi onu veriyorum hem öksürüğe falan iyi geliyor hem balgama ıhlamur ve ayva yapragi da kaynatıp içiriorum büyüğe küçük sevmiyor zorla bı kaç damla veriyorum baya iyi geliyor
Allah şifa versin canım. kış oldu mu hastalıklar başlıyorKızım mıymıntı canım zencefil vs hiç birini yemiyoAcı diye ağzına sürmez
Ihlamur içiriyorum 2 gündür
Bugün de dut kaynattım içine ayva yaprağı koydum . İçmem dedi. bağırdım da öyle içti hafif ateşi devam ediyor..
Yelek giymeyen çocuk ateşi var ince giydiriyorum diye kalın hırkasını üstünden çıkartmıyo
Ateş üşümede yapıyor canım geçer insAllah bı an önceKızım mıymıntı canım zencefil vs hiç birini yemiyoAcı diye ağzına sürmez
Ihlamur içiriyorum 2 gündür
Bugün de dut kaynattım içine ayva yaprağı koydum . İçmem dedi. bağırdım da öyle içti hafif ateşi devam ediyor..
Yelek giymeyen çocuk ateşi var ince giydiriyorum diye kalın hırkasını üstünden çıkartmıyo
Uhi hindi yağını içmesiyle kusması bir oluyor canım defalarca denedik.. Hep kusturdu..
Balgamı çoğalırsa içirmeyi planlıyorum bir kere de bütün balgam gidiyor kusunca..
Hayır sakın bişey kaçırdın diye salarsan kaçırdığından çok yiyorsun.Olmaz dimi bence de birkere oldu diye salınca daha kötü oluyor zaten
Hayırdır inşallahPöfff yine olmadi yaa, cok stresli bi gündü deli olucam yaa
Kötü bisey yok, süpervizyon egitimi vardi bana da görev verdiler, cok heyecan ve stres yapiyorum malesefHayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?