Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah biraz Çökelek
1er d simit poaca ekmek
Zeytin kuru sebze çok az

Öğlen kuru sebze(şükür bitti ) tost

Akşam yarım kase makarna 2 kepçe çorba
Pırasa

Tostta yediğim ekmek miktarı fazlaydı ama teselşim tambuğday ekmeğiydi

İyi geceler

Yediklerimi hiç yazmayayım. Biraz önce tartıldım eee bütün hafta dışarıdan yersen böyle olur. Bir de regl ağrılarım başladı Şu an kendimden o kadar bıkmış durumdayım ki anlatamam.

Ee bu saatte neden tartılıyorsun. Kesin tartı sonucu sabah aç karnına alırsın

Süper menü canım Afiyet olsun
bugün cuma diye serbest yedim.
cuma 85.1

bugün 84.1
Çok güzel canım
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Akşam ikisinden birinin yerine salata tercih etsen daha güzel olurdu canım sanki afiyet olsun
Canım gece tartilma ki moralin bozulmasın

Geçen cumartesi ; 98,6
bugün 98,4

-200 gr , kız nolcak benim gram gram eksilmem ya neyse en azından artı değil , birde regl dönemimdeyim sanırım oda etken , minnak bi çikolata yemişliğim var.

Haftaya kg eksisiyle gelmek dileğiyle, esenlikler diliyorum

Maalesef ben artıdayım. Geçen hafta 114
Bu hafta 116. Artı 2
Ben gidip motivasyon videoları izleyeyim, bişey yapayım, güzel bir detox bulayım vb.
Detoks olmaz bizim kilolarımıza herhalde, gerçi ben bu sabah ekmek yemiyeyim diyorum dün akşamdan çok doluyum zaten kilolarımız birbirine yakınmış inş. En kısa zamanda 2 li rakamlara ineriz

Bu hafta 116. Artı 2
Ben gidip motivasyon videoları izleyeyim, bişey yapayım, güzel bir detox bulayım vb.
Detoksa gerek yok canım kış günü.
Mevsim uygun değil bi kere.

Sen bugünü planla kahvaltı yemek falan. Perşembeye kadar artını temizlersin bile

Ben biraz yürüyüp tartılınca eksi çıkıyorum çok ödemli olduğum için tavsiye ederim sana da

Çikolata bişey yapmaz reglken eksi geldiysen harika bişey bu. Kaçıncı günün?

Bu hafta 116. Artı 2
Cnm bence detoks değil de az ve sık yemeyi denesen şimdi nasıl besleniyoraun gerçi bilmiyorum ben 3 ana 3 ara ogunle hep daha güzel kilolar verdim
Benim bu sabahki tartı sonucum 114.6
2 sefer yeme atağı geçirdim ki perşembe öğlen ve dün akşam boşu boşuna emeklerimde çöp oldu. perşembeden beri sindirim sistemimde durmuş durumda ......
Düzensiz yemek sindirim sistemini bozuyor bencede cnm geçmiş geçti gitti bu hqftaya bakalım hadi yaza biraz hafiflemiş girmek için atağa gecmenin tam zamanı
Eksi eksidir cnm hiç sıkma canını aynen devam et karbona dikkat etmeye çalış
ben kıskanıcam müsadenle

maşallahhh
Darısı bütün isteyenlere benim içinde devamı gelir insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…