Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ha şöyle karamsar olmadan devam edelim.
Bu hafta haftalık hedef koyalım mı? 97,5 diye
hadi koyalım , zaten birinin beni iteklemesi lazım sanırım, haftaya cumartesi 97,5 demek adına bir motivasyon yüklüyorum şuan da beynime , inşallah olur çok amin

Günaydın kızlar:
Geçen hafta: 90,8
Bugün:91,6
Fark: +800 gram
Birkaç gün sonra regl olacakmışım. Onun şişkinliği , bir de yedim bu hafta.
Neyse bu haftayı sileyim kafadan.
Haftaya 89.9 u görmek istiyorum hedefim budur

Hadi insAllah cnm haftaya 8lerde olacaksın insAllah

Ben blenderla kac kere denedim hep pütürlü kaldilar. Elinde varken kullan ne guzel

İlk bildirim benden gelsin o halde
Geçen hafta: 80.40
Bu hafta: 78.90
Fark: -1.5
Canım maşallah sana menülerin çok güzel çok beğeniyorum, çok istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun.
Başlangıç kilolarımız aynı :95
Benim hedef kiloma ulaşmana 4 kilon kalmış bana da nasip olur mu acaba 70 ki sayılar.
Peki canım ne kadar sürede verdin bu kiloları ? Ve hiç kaçamakların olmadı mı? Seni motive eden şey nedir? Merak ediyorum

Hayır sakın bişey kaçırdın diye salarsan kaçırdığından çok yiyorsun.

Önüne bakıp sonraki öğünü planla hemen modu düşürmek yok.

Tabi sürekli kaçırmakta yok
kesinlikle öyle olduğunu çok gördüm ya. Geçen ay 84düm 79a inmeyi hedeflerken bir banlandım saçma sapan saldım kendimi 87 88 e çıktım. Bugün tartılmayı unuttum ama 87 civarlarındayım yarın net olarak söylerim

Ben yarın söylesem bonusum bugün unuttum tartılmayı ya

Kızlar covid belirtisi bel ağrısı miğde bulantısı oluyor değilmi

Güncel kilon neydi canım onu da söylersen hedefini yazayım
Ellerine sağlık iyi olmuş bu liste

Benim bugün 114.6
Haftaya 113 olsun
Tamamdır canım ekliyorum
Harika gidiyosun tatlim cok guzel
Sağol canım
Ya ne güzel benim makina olmayınca hiç denemedim mutfak robotuyla da
İnşallah canım. 89 u gördüğümde devamı gelecekmiş gibi hissediyorum
Tabiki canım benim içinde 79 aynı sınır aylardır takılmıştım şimdi güzel gidiyor gibi senin de öyle olacak istersen kesinlikle başarırsın
Selamlar bugün tartilamadim yarın inşallah. Ama hala 82 li rakamlardayim vücudum bu rakamı sahiplendi
Biraz sıkı tutsam herşey çözülecek ama
Uzun süre aynı kilolarda kalınca direnç kilonuz sanırım bende aylarca kaldım o rakamda biraz üstüne git elbet kırılacak
Ben bugün unuttum tartılmayı ama dün tartılmıştım 87.4 düm yarın net olarak tartılıp söyliyim. Haftaya hedefim 86 olsun inşallah
Tamam canım yarın güncel kilonu düzenleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…