- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Benim sırt ve bel ağrım olmuştu ilk akşamına bütün eklemlerim ağrımıştı canım bulantı sonraki günlerde olmuştu şu an ki belirtiler farkli mi bilmiyorum geçen sene Ağustosta olmuştum benKızlar covid belirtisi bel ağrısı miğde bulantısı oluyor değilmi
Olabiliyor maalesefKızlar covid belirtisi bel ağrısı miğde bulantısı oluyor değilmi
Dünden beri belim ağrıyor canım baya. Ara arada miğde bulantım var keyifsizlik kırgınlık var üstümde.kimyasal sonrası enfeksiyon olabilirmi diyorum Bugün kadın doğum ramdevum var bir dile getircem doktora enfeksiyon falan yoksa eğer bir test veririm.Benim sırt ve bel ağrım olmuştu ilk akşamına bütün eklemlerim ağrımıştı canım bulantı sonraki günlerde olmuştu şu an ki belirtiler farkli mi bilmiyorum geçen sene Ağustosta olmuştum ben
Bugün doktora gidicem bakıyım enfeksiyon falan yoksa bir test veriyim en iyisiOlabiliyor maalesef
Kadin hastalığından da olabilir tabi. Ama artik en ufak şeyde aklimiza kovit geliyor ne yazikkiBugün doktora gidicem bakıyım enfeksiyon falan yoksa bir test veriyim en iyisi
İnan çok boşverdigim tokezledigim zaman oldu şu 1 aydır falan tam sıkı diyet modundayim kafamda net 95 doğum sonrası ilk başlangıcım emzirme döneminde çok dikkat edemesemde biraz karbonhidratı kısmaya çalıştım avantajı biraz kullandım oğlumun doğum gününde -14 falandim ama ondan sonrası tam bir fiyaskoCanım maşallah sanamenülerin çok güzel çok beğeniyorum, çok istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun.
Başlangıç kilolarımız aynı :95
Benim hedef kiloma ulaşmana 4 kilon kalmışbana da nasip olur mu acaba 70 ki sayılar.
Peki canım ne kadar sürede verdin bu kiloları ? Ve hiç kaçamakların olmadı mı? Seni motive eden şey nedir? Merak ediyorum
Evet maleseff birde bu Ara herkes pozitif oluncaKadin hastalığından da olabilir tabi. Ama artik en ufak şeyde aklimiza kovit geliyor ne yazikki
Herkeste etkisi farklı oluyor tabi canım şikayetlerin devam eder yaptır testDünden beri belim ağrıyor canım baya. Ara arada miğde bulantım var keyifsizlik kırgınlık var üstümde.kimyasal sonrası enfeksiyon olabilirmi diyorum Bugün kadın doğum ramdevum var bir dile getircem doktora enfeksiyon falan yoksa eğer bir test veririm.
İnşallahDetoks olmaz bizim kilolarımıza herhalde, gerçi ben bu sabah ekmek yemiyeyim diyorum dün akşamdan çok doluyum zatenkilolarımız birbirine yakınmış inş. En kısa zamanda 2 li rakamlara ineriz
98,4 canımGüncel kilon neydi canım onu da söylersen hedefini yazayım
Tamamdır canım ekliyorum
Sağol canım
Ya ne güzel benim makina olmayınca hiç denemedim mutfak robotuyla da
Tabiki canım benim içinde 79 aynı sınır aylardır takılmıştım şimdi güzel gidiyor gibi senin de öyle olacak istersen kesinlikle başarırsın
Uzun süre aynı kilolarda kalınca direnç kilonuz sanırım bende aylarca kaldım o rakamda biraz üstüne git elbet kırılacak
Tamam canım yarın güncel kilonu düzenleyelim
Onu diyen yaşıtlarına benden selam soyle. Oyle guzel kg ver incel ki inşallah salyalari aksin. Ben böyle sozler cok duymadim. Ama en kilolu donemimde kimseyle gorusmuyordum. Benimde ilk başlamam eşimin babannesinin cenazesi oldu. Cenazede yine az cok tanidiklar eve girmesede bahceye geldiler. Kimse birşey demedi ama çok utandim, duramadim orda.. sonra da yine cozuttugum bir donem kaynimin baskasi icin sozleri hirslandirmisti.İnan çok boşverdigim tokezledigim zaman oldu şu 1 aydır falan tam sıkı diyet modundayim kafamda net 95 doğum sonrası ilk başlangıcım emzirme döneminde çok dikkat edemesemde biraz karbonhidratı kısmaya çalıştım avantajı biraz kullandım oğlumun doğum gününde -14 falandim ama ondan sonrası tam bir fiyaskohep böyle motive değildim yani kilo tablomu atayım bak ne kadar sürede verdiğimi iniş çıkışlarımı daha net gör şu an ki motivem artık özellikle yaşıtlarimin sen hep böylesin veremezsin yiyorsun ya da hep diyetteyim diyorsun ama yiyorsun hiç veremiyorsun diyerek bakmaları canımı sıkıyor ayda 1 günüm var her gördüklerinde kilo verdiğimi gösterip kanıtlamak niyetim yani sıra 2 evladım var onlarla daha rahat hareket edebilmek parkta bahçede oram buram çıktı mı bana mı bakıyorlar diye düşünmek istemiyorum rahatça alışveriş yapmak istiyorum gibi gibi tam karar vermek önemli şu an kaçamak yapsam da ölçülü oluyor biraz verdiğini görmek daha da motivasyon sağlıyor
Doğumdn snr başlngıç(16 temmuz 2020): 95
11.09.20= 94 kg
09.10.20= 89.8 kg
06.11.20= 89.1 kg
11.12.20= 88.0 kg
16.01.21= 90.7 kg
22.01.21= 90 kg
16.02.21= 87.2 kg
16.03.21= 89.2 kg
16.04.21= 85.7 kg
23.04.21= 85.0 kg
22.05.21= 82.60 kg
25.06.21= 78.95 kg
25.07.21= 80.95 kg
27.08.21= 81.70 kg
25.09.21= 81.95 kg
24.10.21= 80.75 kg
26.11.21= 80.80 kg
26.12.21= 80.45 kg
Kiraz sapı aldım ona biraz dikkat edip düzenli içeyim bari.Detoksa gerek yok canım kış günü.
Mevsim uygun değil bi kere.
Sen bugünü planla kahvaltı yemek falan. Perşembeye kadar artını temizlersin bile
Ben biraz yürüyüp tartılınca eksi çıkıyorum çok ödemli olduğum için tavsiye ederim sana da
116 yım 113 olsun8-15 OCAKHadi kızlar hedefleri belirleyelim
HEDEF TABLOSU
Fit mutlu anne 78.90--------77.5
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Aktif Lora
nisan34
@yst38
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
MuMu85
nursena
Kaydettim canım98,4 canım97,5 hedef
insAllah cnm yapacağım şu an ki incelme bile beni aşırı hirslandiriyor önümde en güzel örneklerden biri de sensin bende başardım istediğim kiloma istediğim bedene sahip oldum diyeceğim bu yaz çok farklı olacak inanıyorum Mart 94luyum canım ben 28 olacam az var aramızda bence en önemlisi tam hazır olmak aylardır istemedigimden tam aynı kilolarda takıldım şimdi sırayla gidiyor insAllah daha da gidecekOnu diyen yaşıtlarına benden selam soyle. Oyle guzel kg ver incel ki inşallah salyalari aksin. Ben böyle sozler cok duymadim. Ama en kilolu donemimde kimseyle gorusmuyordum. Benimde ilk başlamam eşimin babannesinin cenazesi oldu. Cenazede yine az cok tanidiklar eve girmesede bahceye geldiler. Kimse birşey demedi ama çok utandim, duramadim orda.. sonra da yine cozuttugum bir donem kaynimin baskasi icin sozleri hirslandirmisti.
Bana bu surecte mesajla falan destek olan kisiler bile diyor bu kadar verecegine inanmiyordum diye.
Biz istersek herşey olur. Zamanlara takılma. İki küçük çocukla cok iyi işler başardık
Birde sanırım yaşittik seninle 27yim ben. Şuan tam yaşıma uygun hissediyorum ve gerçekten oyle mutluluk verici ki.
Yusra okula gidiyor ya mesela velileri görüyor herkes şımşıkır herkes illa birbirine takip ediyor. Yusra da artik farkediyor illa. Hep şükür dilimde ya 110da kalsaydim benden utanacakti, beni begenmeyecekti
Ekledim canım116 yım 113 olsun
Gider canim 6 ayda neler değişirKaydettim canım
insAllah cnm yapacağım şu an ki incelme bile beni aşırı hirslandiriyor önümde en güzel örneklerden biri de sensin bende başardım istediğim kiloma istediğim bedene sahip oldum diyeceğim bu yaz çok farklı olacak inanıyorum Mart 94luyum canım ben 28 olacam az var aramızda bence en önemlisi tam hazır olmak aylardır istemedigimden tam aynı kilolarda takıldım şimdi sırayla gidiyor insAllah daha da gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?