- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Kesinlikle öyle canım hadi insAllahGider canim 6 ayda neler değişirben de 94 Mayıs
Gecmiş olsun belirtiler kişiye göre değişiyor Diye biliyorum. herkeste bir hastalık bir korku bıktırdı bu virüs artıkKızlar covid belirtisi bel ağrısı miğde bulantısı oluyor değilmi
canım eline sağlık. ama bence 31 ocak sonu hedef belirleyelim. daha iyi olur diye düşünüyorum. aylık hedefe ulaşmak için uğraşırız.8-15 OCAK
HEDEF TABLOSU
Hadi kızlar hedefleri belirleyelim
Fit mutlu anne 78.90--------77.5
60kiloyum
74FRIDA 114.6--------113
@asumanzeynep
@bengisu022
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
@Levaiz
@caroline84
She-Raa
@cankizzzz
@aralik20
mesirmacunu 98.4--------97.5
Ruya
@Efser
Cookiie 87.4---------86
@MuMu85
@nursena
Kısa hedeflerle ilerleyelim demiştim ama kızlarda kabul ederse aylık hedef yapalım o zmn canım bana fark etmezcanım eline sağlık. ama bence 31 ocak sonu hedef belirleyelim. daha iyi olur diye düşünüyorum. aylık hedefe ulaşmak için uğraşırız.
sanki haftalık daha iyiii ama ben uyarım farketmezKısa hedeflerle ilerleyelim demiştim ama kızlarda kabul ederse aylık hedef yapalım o zmn canım bana fark etmez
Listeye ekleyebilir misin canımKısa hedeflerle ilerleyelim demiştim ama kızlarda kabul ederse aylık hedef yapalım o zmn canım bana fark etmez
1 buçuk yıldır çabalıyormuşsun canım.maşallah güzel kilo vermışsin. Yavaş verdiğin için şu anki kilon kalıcıdır inşallah. Ben de başarabilirsem olacak inşallah . Kış olduğundan kilolarımızı bir şekilde saklayabiliyoruz ama ya yaz gelince ne olacak . Ayda 2-3-4 kilo versek 5-6 ay sonra çok daha hafif olacağız.ben de senin menülerini inceleyeceğim. Sık ve az beslenince daha etkili olur belkiİnan çok boşverdigim tokezledigim zaman oldu şu 1 aydır falan tam sıkı diyet modundayim kafamda net 95 doğum sonrası ilk başlangıcım emzirme döneminde çok dikkat edemesemde biraz karbonhidratı kısmaya çalıştım avantajı biraz kullandım oğlumun doğum gününde -14 falandim ama ondan sonrası tam bir fiyaskohep böyle motive değildim yani kilo tablomu atayım bak ne kadar sürede verdiğimi iniş çıkışlarımı daha net gör şu an ki motivem artık özellikle yaşıtlarimin sen hep böylesin veremezsin yiyorsun ya da hep diyetteyim diyorsun ama yiyorsun hiç veremiyorsun diyerek bakmaları canımı sıkıyor ayda 1 günüm var her gördüklerinde kilo verdiğimi gösterip kanıtlamak niyetim yani sıra 2 evladım var onlarla daha rahat hareket edebilmek parkta bahçede oram buram çıktı mı bana mı bakıyorlar diye düşünmek istemiyorum rahatça alışveriş yapmak istiyorum gibi gibi tam karar vermek önemli şu an kaçamak yapsam da ölçülü oluyor biraz verdiğini görmek daha da motivasyon sağlıyor
Doğumdn snr başlngıç(16 temmuz 2020): 95
11.09.20= 94 kg
09.10.20= 89.8 kg
06.11.20= 89.1 kg
11.12.20= 88.0 kg
16.01.21= 90.7 kg
22.01.21= 90 kg
16.02.21= 87.2 kg
16.03.21= 89.2 kg
16.04.21= 85.7 kg
23.04.21= 85.0 kg
22.05.21= 82.60 kg
25.06.21= 78.95 kg
25.07.21= 80.95 kg
27.08.21= 81.70 kg
25.09.21= 81.95 kg
24.10.21= 80.75 kg
26.11.21= 80.80 kg
26.12.21= 80.45 kg
maşallaah tebriklerKilo bildirimi
Geçen pazar 112,8
Bugün 111,7
Fark -1,1
Spor olarak sadece 30 dk yürüyüşüm var
Kilo bildirimi
Geçen pazar 112,8
Bugün 111,7
Fark -1,1
Haftalık liste yapalım ay sonu için ayrı hedef koyalım iyisisanki haftalık daha iyiii ama ben uyarım farketmez
Ekleyim cnmListeye ekleyebilir misin canım
Güncel kilom 91,6
15 Ocak hedefim 89,9 kilo
31 Ocak hedefim 88 kilo olmak
İki liste yapıyorum o zmn cnmHaftalık ayrı aylık ayrı.
Haftalık en kolay ulaşabilceğimiz hedefimiz önemli o yüzden.
Süper eksi canım tebrikler ben sporu unuttum bildirmeyi bak hergun 40 dk yürüyüşüm var benimdeKilo bildirimi
Geçen pazar 112,8
Bugün 111,7
Fark -1,1
En sağlıklısı bence yavaş verilen kilo sağlıklı menülerde sporla tabi daha önce de vermiştim tabi hamilelik derken aldım 3-4 kg oynama payı bırakmak lazım dönem dönem alıp vermek için ama 5 kg sinir olmalı koruma da keisnlikle yoksa daha fazla alınır katılıyorum ben dışarda bol giyinirim kilo da olunca iyice duba gibi hissediyordum ama zayifken bol giyinmek nasıl olacak onu merakla bekliyorum kendine en uygun beslenmeyi bulursan işin dhaa kolay olur bazısı 2 öğün 2 ara yapıyor ya da 1 ana 2 ara öğün nasıl rahat hissedersen burda her zmn desteğiz birbirimize1 buçuk yıldır çabalıyormuşsun canım.maşallah güzel kilo vermışsin. Yavaş verdiğin için şu anki kilon kalıcıdır inşallah. Ben de başarabilirsem olacak inşallah . Kış olduğundan kilolarımızı bir şekilde saklayabiliyoruz ama ya yaz gelince ne olacak . Ayda 2-3-4 kilo versek 5-6 ay sonra çok daha hafif olacağız.ben de senin menülerini inceleyeceğim. Sık ve az beslenince daha etkili olur belki
Pişti olduk bende yeşil mercimek corbas yapiyorum ama benimki havuç ve soğanlı erişte yok afiyet olsun canımYeşil mercimekli erişteli çorba yedim yarım dilim ekmekle.
Yanında turp dilimledim yağlayıp tuz limon
Cnm çok yemediuawn bozma moralini hiç ben artık hep bitter bulunduruyorum öyle durumlar için içim de birq daha rahat ediyorSabah kahvaltımı güzel ettim kızlar 11 gibi ama bu saate kadar ara öğün vs yapmadığım için az önce yine kahve yanına çikolataya daldım
Regl e 4-5 gün var ondan dayanamıyorum galiba
Sorma valla artık azcık boğazım ağrısa covid oldum diyorum. Eşimde kızıyor ama napıyımGecmiş olsun belirtiler kişiye göre değişiyor Diye biliyorum. herkeste bir hastalık bir korku bıktırdı bu virüs artık
Ne lüzumsuz insanlar var ya vala soran oldu mu kiBiraz önce pazardan geldim biraz muz aldım yan tezgahtaki kadın muzun tanesi 100 kalori dedi maydanoz yiyecekmişim kilo verirmişimSanki soran oldu ! Ben parayı verip alana kadar başımı şişirdi. Takmamaya çalıştıkça böyle insanlar beni buluyor. Tövbe tövbeee
Aminn inş.. az daha iyiler sanki bu günn..Allah şifa versin canım. kış oldu mu hastalıklar başlıyorzaten covid bir yandan tövbe tövbe
Bitter yiyemiyorum cnmm aroması başağrısı yapıyor bende.. Sütlü çikolata yiyebiliyorum sadece..Cnm çok yemediuawn bozma moralini hiç ben artık hep bitter bulunduruyorum öyle durumlar için içim de birq daha rahat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?