Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım eline sağlık. ama bence 31 ocak sonu hedef belirleyelim. daha iyi olur diye düşünüyorum. aylık hedefe ulaşmak için uğraşırız.

Bende + var kızlar
Bu hafta uyku düzenimiz değişti kızım ve oğlum hasta olduğu için sürekli evdeydik... hareket hiç yok sokağa bile çıkmadık.. Hep ballı ıhlamur içtik.. Hep atıştırmalıklar yendi tuvalet alışkanlığım bile değişti o derece
Düzensiz olmak ne kadar fark ediyormuş

Ödemden geçilmiyor yüzüklerim çıkmıyor parmağımdan

geçen hafta : 83.8

bu hafta 84.0

+200 kızlar

ikinciye tartıldığımda da 84.1 çıktı tartım bozuluyor galiba artık dün sabah da 71,1 çıkmıştım

Son düzenleme:
canım eline sağlık. ama bence 31 ocak sonu hedef belirleyelim. daha iyi olur diye düşünüyorum. aylık hedefe ulaşmak için uğraşırız.
Kısa hedeflerle ilerleyelim demiştim ama kızlarda kabul ederse aylık hedef yapalım o zmn canım bana fark etmez

1 buçuk yıldır çabalıyormuşsun canım.maşallah güzel kilo vermışsin. Yavaş verdiğin için şu anki kilon kalıcıdır inşallah. Ben de başarabilirsem olacak inşallah . Kış olduğundan kilolarımızı bir şekilde saklayabiliyoruz ama ya yaz gelince ne olacak . Ayda 2-3-4 kilo versek 5-6 ay sonra çok daha hafif olacağız.ben de senin menülerini inceleyeceğim. Sık ve az beslenince daha etkili olur belki

Biraz önce pazardan geldim biraz muz aldım yan tezgahtaki kadın muzun tanesi 100 kalori dedi maydanoz yiyecekmişim kilo verirmişim Sanki soran oldu ! Ben parayı verip alana kadar başımı şişirdi. Takmamaya çalıştıkça böyle insanlar beni buluyor. Tövbe tövbeee

sanki haftalık daha iyiii ama ben uyarım farketmez
Haftalık liste yapalım ay sonu için ayrı hedef koyalım iyisi
Listeye ekleyebilir misin canım
Güncel kilom 91,6
15 Ocak hedefim 89,9 kilo
31 Ocak hedefim 88 kilo olmak
Ekleyim cnm
Haftalık ayrı aylık ayrı.

Haftalık en kolay ulaşabilceğimiz hedefimiz önemli o yüzden.
İki liste yapıyorum o zmn cnm
Kilo bildirimi

Geçen pazar 112,8
Bugün 111,7
Fark -1,1

Spor olarak sadece 30 dk yürüyüşüm var
Süper eksi canım tebrikler ben sporu unuttum bildirmeyi bak hergun 40 dk yürüyüşüm var benimde
En sağlıklısı bence yavaş verilen kilo sağlıklı menülerde sporla tabi daha önce de vermiştim tabi hamilelik derken aldım 3-4 kg oynama payı bırakmak lazım dönem dönem alıp vermek için ama 5 kg sinir olmalı koruma da keisnlikle yoksa daha fazla alınır katılıyorum ben dışarda bol giyinirim kilo da olunca iyice duba gibi hissediyordum ama zayifken bol giyinmek nasıl olacak onu merakla bekliyorum kendine en uygun beslenmeyi bulursan işin dhaa kolay olur bazısı 2 öğün 2 ara yapıyor ya da 1 ana 2 ara öğün nasıl rahat hissedersen burda her zmn desteğiz birbirimize
Yeşil mercimekli erişteli çorba yedim yarım dilim ekmekle.
Yanında turp dilimledim yağlayıp tuz limon
Pişti olduk bende yeşil mercimek corbas yapiyorum ama benimki havuç ve soğanlı erişte yok afiyet olsun canım
Sabah kahvaltımı güzel ettim kızlar 11 gibi ama bu saate kadar ara öğün vs yapmadığım için az önce yine kahve yanına çikolataya daldım
Regl e 4-5 gün var ondan dayanamıyorum galiba
Cnm çok yemediuawn bozma moralini hiç ben artık hep bitter bulunduruyorum öyle durumlar için içim de birq daha rahat ediyor

Gecmiş olsun belirtiler kişiye göre değişiyor Diye biliyorum. herkeste bir hastalık bir korku bıktırdı bu virüs artık
Sorma valla artık azcık boğazım ağrısa covid oldum diyorum. Eşimde kızıyor ama napıyım

Ne lüzumsuz insanlar var ya vala soran oldu mu ki

Allah şifa versin canım. kış oldu mu hastalıklar başlıyor zaten covid bir yandan tövbe tövbe
Aminn inş.. az daha iyiler sanki bu günn..

Cnm çok yemediuawn bozma moralini hiç ben artık hep bitter bulunduruyorum öyle durumlar için içim de birq daha rahat ediyor
Bitter yiyemiyorum cnmm aroması başağrısı yapıyor bende.. Sütlü çikolata yiyebiliyorum sadece..

Zaten yarın da şehir dışına çıkıcaz diyet olmaz muhtemelen.. az da olsa yürürüm ama yine de dışarda yeriz , eltim de yeriz..
Pazartesiden sonra inşallah yürüyüşlere başlarım..
Çok tembel hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…