- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Anladım cnm ağrı yapıyorsa başka tabi ben sevmiyordum önceden şimdi bayılıyorum pazartesi şahane bı baslangic yapalım o zmnBitter yiyemiyorum cnmm aroması başağrısı yapıyor bende.. Sütlü çikolata yiyebiliyorum sadece..
Zaten yarın da şehir dışına çıkıcaz diyet olmaz muhtemelen.. az da olsa yürürüm ama yine de dışarda yeriz , eltim de yeriz..
Pazartesiden sonra inşallah yürüyüşlere başlarım..
Çok tembel hissediyorum kendimi
Tamamdır canım hedefini eklerim geçmiş olsunMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 95.8
Bu hafta 95.9
Bu hafta sağlık sorunlarımız vardı ailecek bu yüzden gelemedim.Fit mutlu anne hededfim 94. 9 olsun inş başarabilirim. Bu günler dolunay var kızlar şişmemizin sebebi budur takılmayın birkaç güne geçer
Benim en cok yedigim meyve muzdu belkide. Cok bilenler cok duyma boşverBiraz önce pazardan geldim biraz muz aldım yan tezgahtaki kadın muzun tanesi 100 kalori dedi maydanoz yiyecekmişim kilo verirmişimSanki soran oldu ! Ben parayı verip alana kadar başımı şişirdi. Takmamaya çalıştıkça böyle insanlar beni buluyor. Tövbe tövbeee
Ekmek varken patatese gerek yokmuş canım genel olarak güzel menü afiyet olsun canımBugün neler yedim;
Kahvaltı
1.5 haşlama yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
marul
6 zeytin
1 tk bal
Ara
Türk kahvesi
1 kare çikılata
Ara mandalina
Akşam
1 kase çorba
4 köfte
4 dilim patates
2 dilim ekmek
Salata
Su sayamdım malesef fazla içemedim bugün şindi bir bucuk lt kadar içicem
Afiyet olsun canım güzel menü bence08 Ocak 2022
kahvaltı 12.30
sucuklu omlet
2 kk peynir
2 yk peynirli avokado ezmesi
çilek reçelinin meyvesinden (6 adet küçüktüler)
1 köz kırmızı biber, az domates salatalık
1 dilim ekşimaya ekmek
öğlen 15.30
6 etsiz çiğ köfte
marul
akşam 19.10
2 kepçe çorba
zeytinyağlı pırasa yemeği
1 dilimden az ekşimaya ekmek
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,5 lt su
Afiyet olsun canım ya kıyamam az kaldıHayaller Kebab hayatlar brokoli
Şu hafta doymuyorum anasını satıyım
Iyi Akşamlar kahvaltım yukardaki gibiydi saat 15:00 de bir tabak mercimekli köfte ve 4 adet kornişon turşu yedimCanavar gibi tefal smoothie makinam var. kullanmıyordum bu hafta kahvaltılarda en az iki gün kullanayayım
Kahvaltımı birbuçuk yumurta, biraz peynir, az fıstık ve bir bardak smoothie ile yaptım
Smoothiemde maydanoz, çengel köy salatalık ve yarım limon vardı.
Töbe töbe ki hemde ne töbe töbe böyleleri evet bizi buluyor. bizde bir laf vardır bela nerden geliyorsun, ölümün köründen deriz. aynı o hesap olmuş bilirmisin bilmem ama.....Biraz önce pazardan geldim biraz muz aldım yan tezgahtaki kadın muzun tanesi 100 kalori dedi maydanoz yiyecekmişim kilo verirmişimSanki soran oldu ! Ben parayı verip alana kadar başımı şişirdi. Takmamaya çalıştıkça böyle insanlar beni buluyor. Tövbe tövbeee
Afiyet olsun canım ya kıyamam az kaldı
Canım benim gibi yapmaAllah razı olsun canım
Ama ben zaten ye ek yemeği sevdiğim için doğursam da doymayacağım gibi
Canım süt yapacak şeyler ye karbona dikkat et bak nasıl gidecek o kilolar emzirme dönemindeAllah razı olsun canım
Ama ben zaten ye ek yemeği sevdiğim için doğursam da doymayacağım gibi
Canım benim gibi yapmaDoğumdan sonra süt olsun diye yedim börekleri çörekleri tatlıları +10 kg ile yola devam ediyorum. Allah nasip eder de ikinci bebeyi doğurursam tam tersini yapacağım
Canım süt yapacak şeyler ye karbona dikkat et bak nasıl gidecek o kilolar emzirme döneminde
Olabilir cnm ben aylardır patates haşlama bile çok çok nadir yedim ekmek niyetine geçiyor o da hep nişasta karbonYok ya süt için ilk çocukta hiç öyle şeyler yapmadım
Ama işte yemek yemeği sevmek
İradesiz olmak derken bende aldım
Geçen hafta acayip haşlanmış patates yedim
O mu kilo yaptı acaba
Halbuki tatsız tuzsuz bir şey
78.58-15 OCAKHadi kızlar hedefleri belirleyelim
HEDEF TABLOSU
Fit mutlu anne 78.90--------77.5
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@Aktif Lora
nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
@LisbethS
@Levaiz
@caroline84
She-Raa
@cankizzzz
@aralik20
@paranerde
@Ruya
@Efser
Cookiie
MuMu85
@nursena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?