ay sorma ne oldu
Kullanayım memnun kalırsam yazarım buraya.. yarın gelir muhtemelen Hepsbrd dan aldım. Çabuk kargo yapıyorlar.. Saçlarım çok uzun o yüzden sıkıntı kurutmadığımda..
Çocuklar sıkılıyor uzun süre makina önünde kalmaktan.. Kurtarıcı bizim evde cidden..
ben öğlen 12.00-12.30 ve akşam 19.00-19.30 aralığında iki öğün yaptım. ama çok iştahımın çok olduğu dönemler zorlanırsam öğlen 15.30 gibi 1-2 kuru kayısı ya da erik ile 3-5 badem-fındık falan yiyordum. ya da 2 ceviz ya da 10 badem- fındık gibi.Bir iki haftadır aralıklı oruc yapmaya çalıştım askında. Ama kahvaltı ve akşam şeklindemi yapılıyor ara öğün hiç yokmuydu onda
Diger topikte bir arkadasimiz tek öğün denedi 7 gun kabizlik yasadi kg da veremedi...İsveçle ilgili hiç bilgim yok nasıl bir beslenme düzeni gerçekten bilmiyorum. Sadece instada birisi gördüm yapıyor. Ondan aklıma takıldı bir araştırayımda ya onu ya tek öğünü1 hafta deniyim eedimde eğer öyleyse isveci eliyorum. Ya tek öğünde belki biraz şaşırtma olur metabolizmaya dedim. Devamlı değilde yarın başlayıp cumartesi sabahına kadar 5 gün diye ama
Diger topikte bir arkadasimiz tek öğün denedi 7 gun kabizlik yasadi kg da veremedi...
Yarasın goçbenim menü destan gibi
Gelmiş geçmiş olsunSesim gitti
Geçen seferki gibi kemik ağrısı yok en azından
insAllah olmadan hafif şekilde geçer gider canımSesim gitti
Geçen seferki gibi kemik ağrısı yok en azından
1 hafta daha deniyim bu şekilde bende. Sabah 11:30 akşam 18:30 şeklindeben öğlen 12.00-12.30 ve akşam 19.00-19.30 aralığında iki öğün yaptım. ama çok iştahımın çok olduğu dönemler zorlanırsam öğlen 15.30 gibi 1-2 kuru kayısı ya da erik ile 3-5 badem-fındık falan yiyordum. ya da 2 ceviz ya da 10 badem- fındık gibi.
tavsiye ederim çok güzel kilo veriliyor. ben onu yapıyordum da bu ara ayarım kaçtı. belki sabah kahvaltı yaparım biraz. ama aralıklı oruca döneceğim. çok başarılı bir yöntem.
Hmm en iyisi o zaman aralıklı oruc olucak yarın o şekilde devam edicemDiger topikte bir arkadasimiz tek öğün denedi 7 gun kabizlik yasadi kg da veremedi...
bu ara sindirim sorunuda yaşıyorum sanki zawn o yüzden hiç kalkışmıyımCookiie aynen wc olmuyor...
Efferinbu ara sindirim sorunuda yaşıyorum sanki zawn o yüzden hiç kalkışmıyım
Bu hafta kahvaltılarında yulaf yemeğe çalışıcam o güzel bağırsak çalıştırıyor. Dukanda yapıcam. Hırslıyım bakalımEfferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?