Anca çocuklara vereyim kendim unutayımSürekli sıcak bitki çayın olsun işte, ben bu dönemleri zencefilsiz limonsuz geçiremiyorumbesin takviyeside evde ne varsa D vitamini, C vitamini, Çinko en baş bunlar sonrası için eczaneye sorabilirsin .....
Hafta sonu misafirlerim vardı gelemedim :) ama diyeti bozmadımSağol canım sen naptın görünmedin
ben sadece mercimekten köfte yapıyorum efsane oluyor ama ekmeği bilmiyordum :) eminim lezzetlidir.Evde olmayı fırsat bilerek kendime mercimek ekmeği yaptım. çok güzel oluyor hiç denediniz mi?
Öyle güzel yağdı ki seyretmeye doyamadım ama suçluluk da hissettim ben sıcacık evimdeyim ama sokakta bir sürü can var. Yiyecek ve su veriyoruz ama üşüyorlar çok üzülüyorumGüneş açtı şimdi kar durdu. Kar topluyor deniyor ama ikindide yine yağar gibiii yok yani kar 3 gün sağlam yağsa şöyle tertemiz en az yarım metresonrasında bitse gitse süper olur 4. Gün bir saat kuvvetli lodos heryeri eritse istanbul ancak bunu kaldırır bence .....
Kalkıp evi süpürsem benden büyük yook
Evet yaa insanın içi cız ediyor dairelerde yaşıyanlar pek hisetmiyor ama müstakil bahçelo evde yaşayanlar faha çok hissediyor hayvanların üşüdüğünü .....Öyle güzel yağdı ki seyretmeye doyamadım ama suçluluk da hissettim ben sıcacık evimdeyim ama sokakta bir sürü can var. Yiyecek ve su veriyoruz ama üşüyorlar çok üzülüyorumElimde olsa hepsini toplayacağım eve
geçmiş olsun cnmmBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Kutsal pazartesiden herkeşlere merhaba
Yedim içtim şiştim geldim. Şu hafta sonuna bi irade koyabilsem süper olucak sanki ne özelliği var diğer günlerden
Bugün dişçi randevum var bi kanal için 3.gidişim inş bu sefer kazasız belasız hallolur. İstanbulda hava buzzz
Bonus Allah şifa versin duygusal romantik şişkom benim adaçayı gargarası iyi geliyor denemelisin. Benim oğluşa 5-6 yaşlarında ameliyat için gün almıştık sürekli bademcikleri şişiyor ve 15 günde bir antibiyotik kullanıyorduk. Saraçoğlunun adaçayı gargarasını yaptık ameliyata gerek kalmadı. Şimdi az boğazımız ağrısa adaçayı kullanır olduk
Arkadaşlar şubat ayına 8 günümüz var hedefim geçen hafta aldığım kiloları vermek 97 idim 95e ineyim yine
Şubat sonu hedefim 93
Nasil oldun ya aklimda kaldinYapim nisancın kafam durdu valla bildiğim şeyi unutuyorum
Ah tarhana bayılırım. Ama haklısın ev tarhanası olmalı.Kızlar akşam menüleriniz nedir, fikir verin. ben dün akşamdan kopya vereyim size ızgara tavuk ve salata yapmıştım ama bugün akşam yemeğim yok
Şöyle bir ev tarhanam olsaydı iyi olurdu ama ne kadar dışardan hazır tarhana alıyorsam evde yapılanın yerini tutmuyor
Bende tarhanami yeni bitirdim. Bugun tavuk hasladim suyundan corba yaptim, sonra sogan salca kavurdum tavuga ekledim yahni gibi oldu.. evde hic bisey kalmadi cocuklari birakip markete gidemiyorum. Salak gibi cuma günü alisveris yapmadimEvet yaa insanın içi cız ediyor dairelerde yaşıyanlar pek hisetmiyor ama müstakil bahçelo evde yaşayanlar faha çok hissediyor hayvanların üşüdüğünü .....
Su kozalak şurubu bana iyi geldi tavsiye ederim çok büyük ferahlık veriyorBi vitamin içerim ne alim bilmiyorum ki orası nasıl baya yağıyo burda Allah çıkmak zorunda bırakmasın.
Kekik demlerim kekik yağı damlatıyorum suya onu da içerim
Vardı onu da alayımSu kozalak şurubu bana iyi geldi tavsiye ederim çok büyük ferahlık veriyor
İdare ediyorum büşracım bi ağrı kesici yazdırdım aile hekimine başımdan duramıyodum. Geçmezse test falan bakıcaz artık.Nasil oldun ya aklimda kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?