Artı 2canım protein eklemezsen doymazsın. gün içinde yediklerin hep karbonhidrat. insülin, kan şekerin gün içinde hep yüksektir.
ne kadar fazla geldin?
Geçmiş olsunBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Geçmiş olsunşu an ne içiyorsun? Ve ne takviye kullanıyorsun? Dr. Gidebilecekmisin bugün
Canım geçmiş olsun. Zencefil bal limon karışımı, nane limon ve meyveler iyi geliyor. İyi olmanın yolu c vitamininden geçiyor canım. Karda kışta hastaneye gitmek zor olabilir. Ama sağlık ocağı yürüme mesafesindeyse gitsen iyi olur aslındaBi vitamin içerim ne alim bilmiyorum ki orası nasıl baya yağıyo burda Allah çıkmak zorunda bırakmasın.
Kekik demlerim kekik yağı damlatıyorum suya onu da içerim
Çok geçmiş olsun ya. Hep sicak şeyler iç yumuşar belki agrisi geçerBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Herkese günaydınGünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❄
Eki Görüntüle 2994306
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Geçmiş olsunBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
İçiyorum canım sağolasınGeçmiş olsunİlaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta derdi büyükannem. Ama karanfil, tarçın, karabiber, ıhlamur,bal kaynatıp içmek baya iyi geliyor
Sürekli sıcak bitki çayın olsun işte, ben bu dönemleri zencefilsiz limonsuz geçiremiyorumBi vitamin içerim ne alim bilmiyorum ki orası nasıl baya yağıyo burda Allah çıkmak zorunda bırakmasın.
Güneş açtı şimdi kar durdu. Kar topluyor deniyor ama ikindide yine yağar gibiii yok yani kar 3 gün sağlam yağsa şöyle tertemiz en az yarım metreBi vitamin içerim ne alim bilmiyorum ki orası nasıl baya yağıyo burda Allah çıkmak zorunda bırakmasın.
günaydııınGünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❄
Eki Görüntüle 2994306
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?