+2 gelmen üzücü olmuş. ama moralini bozma. bir kısmı ödem de olabilir. sorun değil halledersin.Artı 2
Protein şu an ancak yoğurt, süt,peynir ekleyebilirim. Bir de sabaha yumurta eklemeye çalışacağım
geçmiş olsun bonus. dikkat et canım. sabahları bal ve zencefil tavsiye ederim.Boğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Ben çok duydum ama denemedim canım Afiyet olsunEvde olmayı fırsat bilerek kendime mercimek ekmeği yaptım. çok güzel oluyor hiç denediniz mi?
Rabbim şifa versin canım insAllah toparla bı an önceBravo canım güzel sonuç olmuş
Biraz var öksürük o biraz daha devam eder gibi. Bide boyun tutulmam geçmedi carsambadan beri. Dün kendime bacaktan iğne yaptım o baya rahatlattı. Ama hala tam donemiyorum.
Aslında sabah akşam düzenli geliyor ne oluyorsa arada oluyor
Mesela şuan fırın başında bekliyorum yarına poğaça yaptım.
Geçmiş olsun bonuscum nasılsın bugünBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Daha da iyi olursun insAllah canımGünaydın ❤
Başım daha iyi gibi gerisi aynı idare ediyorum
taşınıyor musunuz?Herkese buzz gibi bembeyaz bir İstanbul sabahından günaydın hanımlar
Sabah sabah sanki günler çuvala girmiş gibi notere gittik bu havada. Neymiş evden çıkacağımız tarihi noterden onaylı istermiş ev sahibi hey Allah'ım yaaa.
Evet canım. Sürekli arayıp çıkın da çıkın diye tutturdukları için bıktık artık. İşin kötüsü bu mevsimde taşınmak çok zor ve şartlarımıza uygun bir ev bulamadık dahataşınıyor musunuz?
hımm kötü olmuş canım yaa üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. peki evi bulmadan nasıl noterden çıkma taahhüdü verdiniz? İstanbul da ev bulmak kolay değildir. ayrıca fiyatlar çok arttı. kiralar çok pahalıEvet canım. Sürekli arayıp çıkın da çıkın diye tutturdukları için bıktık artık. İşin kötüsü bu mevsimde taşınmak çok zor ve şartlarımıza uygun bir ev bulamadık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?