Sağol canım hiç bilmiyorum bir şekilde çıkacağız artıkhımm kötü olmuş canım yaa üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. peki evi bulmadan nasıl noterden çıkma taahhüdü verdiniz? İstanbul da ev bulmak kolay değildir. ayrıca fiyatlar çok arttı. kiralar çok pahalı
İşte bu süper canım yağdan gidiyor demek ki ölçülerin küçülüyorsakilodan gitmese de inceliyorum, artık bu çevrem tarafından da farkediliyor, kıyafetlerim bollaşmaya başladı kii bu harika, hepimize sağlıklı zayıflamalar inşallahhh..
Allah yardımcınız olsun canım insAllah gönlünüze göre bı ev bulursunuzEvet canım. Sürekli arayıp çıkın da çıkın diye tutturdukları için bıktık artık. İşin kötüsü bu mevsimde taşınmak çok zor ve şartlarımıza uygun bir ev bulamadık daha
Amin canım aynen öyle masum hayvanların evsiz insanların Rabbim yardımcısı olsunHayırlı geceler olsun
Çok güzel kar yağıyor ama dört duvarda sıcacık camdan bakınca kar güzel görünüyorAllah yardımcısı olsun dışarıda olanın
Bu ortamda cay, kahve ve sohbet çok güzel olur vallaAhh ne iyi olur sadece doğa ve ateşin çıtırtısı...
Bu ortamda cay, kahve ve sohbet çok güzel olur valla❤
afiyet olsun canım. lahana yahnisini ilk defa duydum. nasıl bir şey ki?26 Ocak
Kahvaltı 10:30
Domates, salatalık, maydanoz
1 dilim peynir
2 yumurtadan omlet
1 dilim kızarmış tbe
Öğle 13:30
1 kepçe tarhana çorbası
Salata, yarım dilim tbe
6-7 yk pırasa yemeği
16:20
1 kase incir uyutması
Akşam 19:00
1 kepçe tarhana çorbası
El kadar lahana yahnisi
(Tahin, yoğurt, maydanozlu sosla)
2 yk salata
1 tavuk pirzola(fırında)
1 halka dilim patates (fırında)
Su 2 lt anca olur
Spor yok şimdilik
Instagram'da gördüm canım fırında az zeytinyağı baharatlarla fırında pişiyor kızarıyor üstü süzme yoğurt maydanoz tahinle sos yapıyorafiyet olsun canım. lahana yahnisini ilk defa duydum. nasıl bir şey ki?
peki güzel oldu mu?Instagram'da gördüm canım fırında az zeytinyağı baharatlarla fırında pişiyor kızarıyor üstü süzme yoğurt maydanoz tahinle sos yapıyor
Benim lahanamin cinsi pek hoş değilmiş sert oldu tam yumuşacık olmadı yumuşasab güzel bı alternatif bencepeki güzel oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?