- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Günlük menülerimizi yazıyoruz, cumartesi günü tartı günümüz. Burada çok tatlı,halden anlayan güzel insanlarla beraber kilo veriyoruz.Merhaba ben de kayıt olmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum siteye de yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim :)
Epeyde zaman olmustu sanki. Kg verimi oldu mu peki nasil etkileri şuanSelam kızlar nasılsınız. Ben de iyiyim çok şükür.annemlere geldim. Ablam da burada kalabalığz. Annem hala yatakta ameliyat sonrası iyileşme evresi. Yalnız liposuction bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Belki 200dikişi vardr.ilk defa annem bana yeme diyor
Teşekkür ederimmMerhaba aramıza hoşgeldiniz ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Günlük menülerimizi yazıyoruz, cumartesi günü tartı günümüz. Burada çok tatlı,halden anlayan güzel insanlarla beraber kilo veriyoruz.
geçmiş olsun canım.Selam kızlar hastayım diye gelemiyorum..
Diyette yapmıyorum...
Ihlamur içiyorum ballı ,zencefil ıhlamurlu fln
düzelene kdr biraz daha kalorili besleneceğim o yüzden menü paylaşmıyorum.
Geçen hafta : 83,7
Bu hafta : 83,6
Fark : -100
hesap detaylarından düzenleniyor.Arkadaşlar bu kilo bilgilerini falan nasıl gireceğiz boy kilo indeksini falan
Merhaba ben de kayıt olmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum siteye de yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim :)
olsun canım yine de 1.4 kilo vermişsin. beslenmene dikkat edip spor da eklersen eksiler gelmeye devam eder.Pazar günü aldığım 2 kiloyu vermeye çalıştım ama geçen hafta 114
Bu hafta 114.6
Artı 600
Boşa gitmiş bir hafta oldu yine kafada mı bitiremiyorum napıyorum...
Oyyy kuzucuk geldi miDoğurdum geldim
96 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim 99 kilo ile merhaba
Şu 2-3 haftayı atlatıp tam geliyorum
Rüya geçmiş olsunSelam kızlar hastayım diye gelemiyorum..
Diyette yapmıyorum...
Ihlamur içiyorum ballı ,zencefil ıhlamurlu fln
düzelene kdr biraz daha kalorili besleneceğim o yüzden menü paylaşmıyorum.
Geçen hafta : 83,7
Bu hafta : 83,6
Fark : -100
tatlım düzenli gelmeyince evde yeniyor. hepimiz düzenli gelip menü spor yazalım. yaş ilerliyor, birşey yapmayınca da kilo ibresi hep yükseliyor.Mutlu hafta sonları dilerim herkese
Ugrayamiyorum diyet de yok durum da kötü
98 kilo fark +1.5
hatmi çiçeği çayı öksürüğe iyi geliyor canım. test yaptırdın mı?Teşekkürler gitmiyor şu öksürük
ayyyyyyy canımmmmmm Allah analı babalı büyütsünDoğurdum geldim
96 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim 99 kilo ile merhaba
Şu 2-3 haftayı atlatıp tam geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?