Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar nasılsınız. Ben de iyiyim çok şükür.annemlere geldim. Ablam da burada kalabalığz. Annem hala yatakta ameliyat sonrası iyileşme evresi. Yalnız liposuction bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Belki 200dikişi vardr.ilk defa annem bana yeme diyor

Merhaba ben de kayıt olmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum siteye de yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Günlük menülerimizi yazıyoruz, cumartesi günü tartı günümüz. Burada çok tatlı,halden anlayan güzel insanlarla beraber kilo veriyoruz.

Epeyde zaman olmustu sanki. Kg verimi oldu mu peki nasil etkileri şuan

Selam kızlar hastayım diye gelemiyorum..
Diyette yapmıyorum...
Ihlamur içiyorum ballı ,zencefil ıhlamurlu fln
düzelene kdr biraz daha kalorili besleneceğim o yüzden menü paylaşmıyorum.

Geçen hafta : 83,7

Bu hafta : 83,6

Fark : -100

geçmiş olsun canım.

sabah kahvaltıdan sonra pazara gittik balık falan almaya. kızlar balık fiyatları bir fırlamış ki sormayın öyle böyle değil neyse aldık, pazarda az dolaştık. bu sefer balık çorbası da yapacağım.
ekstra yürüyecektik de hava soğuktu. o nedenle atladık geldik.

Merhaba ben de kayıt olmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum siteye de yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhaba hoşgeldin.

Mesajlarının altında görünen kilo tablosunu kendin hesap ayarlarından yapıyorsun.
Buraya da cumartesileri kilo bildirimi yapıyoruz.

Pazar günü aldığım 2 kiloyu vermeye çalıştım ama geçen hafta 114
Bu hafta 114.6
Artı 600
Boşa gitmiş bir hafta oldu yine kafada mı bitiremiyorum napıyorum...
olsun canım yine de 1.4 kilo vermişsin. beslenmene dikkat edip spor da eklersen eksiler gelmeye devam eder.

Mutlu hafta sonları dilerim herkese
Ugrayamiyorum diyet de yok durum da kötü
98 kilo fark +1.5
tatlım düzenli gelmeyince evde yeniyor. hepimiz düzenli gelip menü spor yazalım. yaş ilerliyor, birşey yapmayınca da kilo ibresi hep yükseliyor.
kendin yapamıyorsan diyetisyene başla. onun menülerinle kilo ver. ya da bir liste uygula vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…