hoşgeldin aramıza canımBugün tartışıp yarın başlıyorum o halde desteklerinizi esirgemeyin lütfen teşekkürler
Genel olarak iyiyim ama bugün pek tadım yok. Kafayı koysam uyurum. Kucukle baş basayiz. Kafayı koyamiyorum o yüzden
seni bu yıl küçük çok bunalttıGenel olarak iyiyim ama bugün pek tadım yok. Kafayı koysam uyurum. Kucukle baş basayiz. Kafayı koyamiyorum o yüzden
sabah kahvaltıdan sonra pazara gittik balık falan almaya. kızlar balık fiyatları bir fırlamış ki sormayınöyle böyle değil neyse aldık, pazarda az dolaştık. bu sefer balık çorbası da yapacağım.
ekstra yürüyecektik de hava soğuktu. o nedenle atladık geldik.
Allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun sağlıklı,mutlu olsun inşallahDoğurdum geldim
96 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim 99 kilo ile merhaba
Şu 2-3 haftayı atlatıp tam geliyorum
valla bonus derin donduruya koymak için birkaç çeşit aldık. elimizin altında iyi oluyor. birkaç birkaç mercan ve levrek, ayrıca kırlangıç balığı aldık canım.Afiyet olsun fulyacım ne aldın? İstavrit istiyorum bende
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunDoğurdum geldim
Sağol canımmRüya geçmiş olsun
hatmi çiçeği çayı öksürüğe iyi geliyor canım. test yaptırdın mı?
Doğurdum geldim
Bacakları incelmiş baya dr 1.5 kg deri 4 kg yağ almış.. Tartı bozuk tartılamadı evde.ama yürümesi daha rahat olacak inş. ameliyat öncesine göre.Epeyde zaman olmustu sanki. Kg verimi oldu mu peki nasil etkileri şuan
Hayırlı olsun canm. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Siz iyi olun kg halledilirDoğurdum geldim
Allah şifa versin canim benimBacakları incelmiş baya dr 1.5 kg deri 4 kg yağ almış.. Tartı bozuk tartılamadı evde.ama yürümesi daha rahat olacak inş. ameliyat öncesine göre.
Anaa benim nasil gozumden kaçmış, gözünüz aydin, hayirli evlat olsun sana da geçmiş olsun. O 3 kg da şişliktir daha iner kiz kapak deseydin doktoraDoğurdum geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?