- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
İyi akşamlar canım nasıl oldun bugün bı giremedim adam akıllı kk,ya eşim evdeydi sürekli bı hareketİyi akşamlar ❤
Canım sabah 2 tost akşam pilav imkanın olduğuna kahvaltımı domates salatalık yeşillik ile destekleyip öğlene de en azından bı çorba salata eklersen akşam çok kaçırmazsin tüm gün az yediğimde bende akşam frenleyemiyorum kendimiİyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah domatesli peynirli tost 2 tane
Öğle yemedim
Akşam biraz abarttım 2 tabak iç pilav,1yk.yogurt
Benimki de evde canım ben de idare ediyorum aynı gibiyim sankiİyi akşamlar canım nasıl oldun bugün bı giremedim adam akıllı kk,ya eşim evdeydi sürekli bı hareketMthn83 sen nasıl oldun canım
Ay vala hastalık bitmiyor çocuklar iyi olsa eşim o toparlasa çocuklar hastalanıyor insAllah toparlarsin artık canım baş ağrın geçti mi bariBenimki de evde canım ben de idare ediyorum aynı gibiyim sanki
2 gündür esim evdeydi. Kiz cumadan beri evde ugrayamiyorum çokAmine Busra nerelerdesin canım
Eşler evde olunca cidden fırsat kalmıyor2 gündür esim evdeydi. Kiz cumadan beri evde ugrayamiyorum çok
Bugun gittiEşler evde olunca cidden fırsat kalmıyor
Aman ise gitsinler bence ya haftada 1 gün tatil bizde yetiyorBugun gitti
Kizda bayadir bu kadar evde kalmamisti
Gordumki varligi da yokluguda ayni. Bari işte derim.gitsinler işe...Aman ise gitsinler bence ya haftada 1 gün tatil bizde yetiyor
Bende oyle diyordum. Çünkü hem mesai hemde ek iş yapiyor. Ama şu iki günde bile bize vakit ayiramadi.Keşke benim eşim de daha fazla evde kalabilse
Allah sağlık sıhhat versin. Bizim için çalışıyorlar onlar da . Ama gönül ister ki daha fazla vakit ayırabilsinler. Bebek olmadan önce ben de çalışıyordum, o zaman aynı saatte evde oluyorduk. Pek anlamıyordum.Bende oyle diyordum. Çünkü hem mesai hemde ek iş yapiyor. Ama şu iki günde bile bize vakit ayiramadi.
O konuda hakkini yiyemem. Daha bugun aradi haftasonu ek işe gidecegim kiyafetimi hazirla dedi. Caliskan birisidir. Kendisine de her zaman vakit ayiramiyor. Ama evde kaldigi zaman oncelik bekliyorum, o kendini seciyor ..Allah sağlık sıhhat versin. Bizim için çalışıyorlar onlar da . Ama gönül ister ki daha fazla vakit ayırabilsinler. Bebek olmadan önce ben de çalışıyordum, o zaman aynı saatte evde oluyorduk. Pek anlamıyordum.
Allah evi, ailesi için çalışan çabalayanlara yardım etsin
niye vakit ayıramadı?Bende oyle diyordum. Çünkü hem mesai hemde ek iş yapiyor. Ama şu iki günde bile bize vakit ayiramadi.
Ayirmak istemeyen ayırmaz çünküniye vakit ayıramadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?