Geçmiş olsun canım insAllah toparlarsin bı an önceSelam kızlar hastayım diye gelemiyorum..
Diyette yapmıyorum...
Ihlamur içiyorum ballı ,zencefil ıhlamurlu fln
düzelene kdr biraz daha kalorili besleneceğim o yüzden menü paylaşmıyorum.
Geçen hafta : 83,7
Bu hafta : 83,6
Fark : -100
Yaaaaa çok sevindim canım geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin insAllah gayet iyi bence kilo alımın 9 kg ne ki 6 kgsu gitmiş bile biraz daha şişlik gider emzirirken hızla gider sen bebeğine odaklan canımDoğurdum geldim
96 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim 99 kilo ile merhaba
Şu 2-3 haftayı atlatıp tam geliyorum
Çok güzel eksi canım tebriklercuma 85.8
dün 84.9
fark - 0.9
Yaaa balık çorbası değişik denemek lazım tabibalık çorbası yapacağım birgün. içinde sebzelerle harika oluyor. değişik balıklarla yapılıyor kızlar aklınızda olsun. denemenizi tavsiye ederim.
Hg canım başlangıcın hayırlı olsun insAllah sağlıkla istediğin kiloya düşersinMerhaba kızlar kendime kısa süreli hedefler koyacağım bu sefer belki o zaman hedefe ulaşırım bugün tarıldım ve haftaya cumartesiye kadar tartılmayacağım
Üstümde pijamalarımı varken ve tuvalete çıkamamışken ayrıca regli de oldum dün gece hepsiyle beraber 96.500
Kahvaltı da haşlanmış yiyemediğim için 2 yumurtalı kaşarlı omlet yemeyi düşünüyorum saat 10.00 gibi
Ya 3 ana 1 ara öğün yapmayı ya da 2 ana 2 ara öğün yapmayı düşünüyorum buraya yazarım yaptığım şeyleri herkese başarılar
geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimini yapamadım komşuma gitmiştik perşembe kızım rahatsızlandı dün de akşam yemeğinden sonra ben fenaydim bulantı(istifra), bel ağrısı, karın ağrısı, hafif ishal, üşüme acile gittik kan idrar verdim idrar yolu enfeksiyonu gözüküyor hafif dedi kan değerlerimden covit olabilir dedi test istedi verdik testi eve geçtik serumdan rahatladım şükür gece biraz zor geçti ama şimdi daha iyiyim test sonucum henüz çıkmadı
Sağol canımgeçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım insAllah toparlarsin bı an önce
Yaaaaa çok sevindim canım geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin insAllah gayet iyi bence kilo alımın 9 kg ne ki 6 kgsu gitmiş bile biraz daha şişlik gider emzirirken hızla gider sen bebeğine odaklan canım
Çok güzel eksi canım tebrikler
Yaaa balık çorbası değişik denemek lazım tabi
Hg canım başlangıcın hayırlı olsun insAllah sağlıkla istediğin kiloya düşersin
Gözünüz aydın olsun canım. Allah analı babalı sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallahDoğurdum geldim
96 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim 99 kilo ile merhaba
Şu 2-3 haftayı atlatıp tam geliyorum
Nasil oldun canim gecmis olsunSağol canım
Acikcasi bir sekilde anlaşmaniza sevindim inşallah herşey daha iyi olur. Esinde kiymetinizi anlar belki bu süreçteBonus canım günaydın
bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'açocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul aböyle işte bakalım daha neler olacak kızlar
canım hakkınızda iyi olan neyse o olsun. tövbe yarabbim Allah rahmet eylesin abisi adamın kafayı karıştırdı, evinize huzursuzluk düştüBonus canım günaydın
bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'açocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul aböyle işte bakalım daha neler olacak kızlar
sağolasın canım amincanım hakkınızda iyi olan neyse o olsun. tövbe yarabbim Allah rahmet eylesin abisi adamın kafayı karıştırdı, evinize huzursuzluk düştü
kusura bakma okudum ama yazamadım. hastayım halim yok.
amin canım.sağolasın canım aminevet tövbe Allah'ım affetsin , canım çok geçmiş olsun,bu ara herkes hasta çok sardı Allah kurtarsın hepimiz bu salgında bitirsin inşallah biran önce
Oyyy kuzucuk geldi migözün aydın şipşak allah analı babalı büyütsün ❤
Profilin açık değil yazamıyorum
ayyyyyyy canımmmmmm Allah analı babalı büyütsüniyisiniz değil mi?
Allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun sağlıklı,mutlu olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun canm. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Siz iyi olun kg halledilir
Anaa benim nasil gozumden kaçmış, gözünüz aydin, hayirli evlat olsun sana da geçmiş olsun. O 3 kg da şişliktir daha iner kiz kapak deseydin doktora
Yaaaaa çok sevindim canım geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin insAllah gayet iyi bence kilo alımın 9 kg ne ki 6 kgsu gitmiş bile biraz daha şişlik gider emzirirken hızla gider sen bebeğine odaklan canım
Gözünüz aydın olsun canım. Allah analı babalı sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallahBir iki aya ödemler de gider, daha rahat edersin
Bonus canım günaydın
Geçmiş olsun canım sana noldu?amin canım.
çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden
şu 2-3 hafta kendime denetimli serbestlik verdim
aklımda kalanların midemde kalmasını sağlayacağım,
sonrasında hooop burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?