Merhaba kızlar kendime kısa süreli hedefler koyacağım bu sefer belki o zaman hedefe ulaşırım bugün tarıldım ve haftaya cumartesiye kadar tartılmayacağım
Üstümde pijamalarımı varken ve tuvalete çıkamamışken ayrıca regli de oldum dün gece hepsiyle beraber 96.500
Kahvaltı da haşlanmış yiyemediğim için 2 yumurtalı kaşarlı omlet yemeyi düşünüyorum saat 10.00 gibi
Ya 3 ana 1 ara öğün yapmayı ya da 2 ana 2 ara öğün yapmayı düşünüyorum buraya yazarım yaptığım şeyleri herkese başarılar
Saçmalama ya kırkın çıksın lohusasın sen diyet düşünülmez bu zamanda
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimini yapamadım komşuma gitmiştik perşembe kızım rahatsızlandı dün de akşam yemeğinden sonra ben fenaydim bulantı(istifra), bel ağrısı, karın ağrısı, hafif ishal, üşüme acile gittik kan idrar verdim idrar yolu enfeksiyonu gözüküyor hafif dedi kan değerlerimden covit olabilir dedi test istedi verdik testi eve geçtik serumdan rahatladım şükür gece biraz zor geçti ama şimdi daha iyiyim test sonucum henüz çıkmadı
Geçmiş olsun canımcanım hakkınızda iyi olan neyse o olsun. tövbe yarabbim Allah rahmet eylesin abisi adamın kafayı karıştırdı, evinize huzursuzluk düştü
kusura bakma okudum ama yazamadım. hastayım halim yok.
Yahu zaten aldigini vermişsin bir dur hele. Bahane olarak sunmuyoruz şuan emzirebiliyor musun, öncelik her zaman o. Bak ben emzirmek için bir tarafimi yirttim, diyette yapmadım 9 ay. Sonrasinda hem kg verdim hemde bebisi hâla ayiramadimTam diyet değil bebeğim ama biraz daha dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. her sene bir bahanem oluyor
Yahu zaten aldigini vermişsin bir dur hele. Bahane olarak sunmuyoruz şuan emzirebiliyor musun, öncelik her zaman o. Bak ben emzirmek için bir tarafimi yirttim, diyette yapmadım 9 ay. Sonrasinda hem kg verdim hemde bebisi hâla ayiramadim
Emzirmeye odaklan şişlerde hemen iner merak etme. 2 yil once bu gunlerde bende dogum bekliyodumMeme ucu işkencesini saymazsak
Alan memnun veren daha da verse daha memnun olacak, yinede Çok şükür azar azar emiyor kereta
Bir göbekten çok şişmiş burnum bana dert, o indi mi 10 kg vermiş gibi hissedeceğim
Allah anali babali büyütsün,maddiyata durumun müssitse gümüs kapaklari şiddete tavsiye ederim.4. Çocukta careyi bulmus biri olarak söylüyorumMeme ucu işkencesini saymazsak
Alan memnun veren daha da verse daha memnun olacak, yinede Çok şükür azar azar emiyor kereta
Bir göbekten çok şişmiş burnum bana dert, o indi mi 10 kg vermiş gibi hissedeceğim
de dee hayırlı olsun de canımHayırlı olsun mu diyim ne diyim bilemedim arzu.
Daha öncede çekmecedemiydin?
Cennet bana yakın yade dee hayırlı olsun de canımorda piskolojim çok boxuldu sağlığım çok bozuldu toparlıcam inşallah yok canım daha önce buraya yakın sayılır Yeşilköy de idim ,orda oturuyordum ,ama burayıda çok beğendim çarşı market herşey yakın şükür Allah'a
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunçok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden
şu 2-3 hafta kendime denetimli serbestlik verdim
aklımda kalanların midemde kalmasını sağlayacağım,
sonrasında hooop burdayım
Hoşgeldin canımBonus canım günaydın
bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'açocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul aböyle işte bakalım daha neler olacak kızlar
günaydınnlarr güzeller
Bonus öyle bi regl dönemindeyim(olmak üzereyim ) diyete devam ama hala 98 kilo bi şişkoyum , yani çok yazacak bir şey yok ama herkesi görüyorum okuyorum :)
huzurunmeraklisi canım tebrik ederim uzun ömürlü sağlıklı olsun analı babalı büyüsün inşallah :)
Fit mutlu anne çok geçmiş olsun canım umarım iyisindir
M Mornokta hoşgeldiiin hadi bakalım bol eksiler
inşallahhh bonuscum , hedefim 95 bakalımm , spora ara verdim ve durdu resmen , spora devam edeceğimModunu düşürme canım regl ödemi kolay gidiyor cumartesiye 97 görürsün biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?