sen de uzun zamandır girmemişsin canımSelamün Aleyküm
Herkesler iyidir inş misafir trafiğim var bugunler ve enteresan bir şekilde nezaman ciddi bişeyler yapmaya niyetlensem ya gelenim bitmiyo yada ben hep bir yere gitmek durumunda kalıyorum.buna rağmen diyetim iyi gidiyor fakat buraya uğramaya vaktim olmuyor.kötü hissediyorum.bonus tabloyada eklemişsin canım ama hakkını verebilirmiyim emin değilim..
nerelerdesin canımgünaydın güzeller nasılsınız bakalım.buralara gelemiyorum eskisi gibi.tam zamanlı çalışmaya geçme,biri okula diğeri kreşe giden çocuk ev işi,mutfak işi derken kendimi bitmeyen bir maratonun içinde hissediyorum.yinede çok şükür bu günlerimize.yaklaşık iki aydır arada kaçamaklar yaparak aralıklı besleniyorum.kilom aynı 82.ama bel çevremde gözle görülür incelme oldu.karın bölgemde de öyle.o yüzden tartıya çok takılmadan devam ediyorum.bir şekilde tartıya da yansır.3 lt den fazla su içtim bu süreçte.sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorum.öğlene kadar 1,5 lt suyumu ve 2 kupada filtre kahve içiyorum.sonrasında evden getirdiğim yemeklerimi yiyorum.ip atlıyorum fırsat buldukça.yani yine debeleniyorum kilo vermek için :)
Yok canım küçücük evlere acayip paralar istiyorlar öyle böyle değilLenaG ev işini ne yaptınız canım bulabildiniz mi?
canım çok çok geçmiş olsun şifalar dilerim kolay atlatırsın inşallahsaol canım ben covid oldum.
bonuscum benide listeye ekleyebilirsin yoğun işlerim koşturma m bitti çok şükürGünaydın ❤
Bi yerden devam edelim inşallah sizler ne alemdesiniz?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
selam canım bende ev taşıdım birde bayağı ailevi problemler içinde ne kadar zor olduğunu ben iyi biliyorum Allah inşallah gönlüne göre versinYediklerimi yazamıyorum arkadaşlar çünkü çok düzensiz ve baya sağlıksız. Mesela sabahtan akşama kadar aç durup akşama 1 tam ekmeğin içine peynir koyup yiyorum vb.
Şu saçma belirsizlik halimiz bitsin işler biraz düzelsin asılacağım diyetime.
Çok teşekkür ederimselam canım bende ev taşıdım birde bayağı ailevi problemler içinde ne kadar zor olduğunu ben iyi biliyorum Allah inşallah gönlüne göre versinRabb'im maddi manevi kolaylık versin inşallah biran çnce bu sıkıntılı döneminden kurtarsın Rabb'im
saol canım amincanım çok çok geçmiş olsun şifalar dilerim kolay atlatırsın inşallah
bonuscum benide listeye ekleyebilirsin yoğun işlerim koşturma m bitti çok şükür
İstanbul pahalıdır haklısın canım. Allah yardımcınız olsunYok canım küçücük evlere acayip paralar istiyorlar öyle böyle değil4 kedi, biz de 2 kişi 70 m2 bir eve tıkılmak istemiyoruz. Bütçe belirsizlik içinde zaten beni delirten de o.
yine de dikkatli beslen canım. bak kist de var. sağlıklı besinler girsin bedenine. Allah kolaylık versin.Yediklerimi yazamıyorum arkadaşlar çünkü çok düzensiz ve baya sağlıksız. Mesela sabahtan akşama kadar aç durup akşama 1 tam ekmeğin içine peynir koyup yiyorum vb.
Şu saçma belirsizlik halimiz bitsin işler biraz düzelsin asılacağım diyetime.
Geçmiş olsun neyin var temizlik filanmı yaptınız çok yorma kendini koşturmaca bu havalarda üstelikÇok ağrılı uyandım bugün vucudum çok ağrıyo modumu düşürmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?