Çok şükür atlatın canım gitsin bir daha gelmesin hastalık halsizliğinde bittimi tamamdırsu da dahil ne içersem içeyim ağzımın içi acı. bir tuhaf tat var. o nedenle canım birşey de içmek istemiyordu. adaçayı ve yeşil çay bile garip geliyordu. ama yine de şimdi başka bir bitki çayı yaptım. değişik bir karışım. tadı hoşuma gitti. neyse bu iyi geldi
Neden ne oldu birdenÇok ağrılı uyandım bugün vucudum çok ağrıyo modumu düşürmemeye çalışıyorum
Ruya Düzeldin mi?
Geçmiş olsun insan hasta olunca canı orda atıyoÇok ağrılı uyandım bugün vucudum çok ağrıyo modumu düşürmemeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canım geniz akıntısı zor uzun süre öksürükde insanı yıldırıyor. bende de oluyor bilirim. senin birde çocuklar küçük sürekli evde içeceğiniz sıcak bitki çayları olsun için bol bolYok Düzelemedim nasıl şey bu anlamadım.. geçmiyor bir türlü geniz akıntısı
Geniz akıntısı yüzünden gıcık yapıyo öksürük yapıyo.. Çok öksürünce boğazlarım tahriş oluyor acımaya başlıyo
Tam düzeltiyorum boğazlarımı bu defa da sürekli burun temizlemekten burnum kanıyo.3 günün özeti bu şekilde sonra yine başa dönüyorum Çook sıkıldım artık
Kızımda da kesilmedi öksürükoğlumda da burun akıntısı var
20 günden fazla oldu halaa toparlanamadık
Diyet işlerinden koptum ben canım
Yeni yeni hastalıktan çıktım iyiyim şükür bende sizler nasılsınızzEtiket düzenleme medajıdır efenim
Sağlam bi koşturmanın içindeyim bende yeni ay tablosunu bile yapamadım.
Herkes nasıl?
Ruya Düzeldin mi?
Mthn83 yavrun nasıl?
@maralgozlu hoşgeldin.
LenaG allah güzel bir kapı açsın inşallah
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
@She-Raa
@paranerde
Ruya
@Efser
Cookiie
Arzuluu
@maralgozlu
@hedef65
ağrı neden oldu ki acabaÇok ağrılı uyandım bugün vucudum çok ağrıyo modumu düşürmemeye çalışıyorum
kaç kilosunDiyet işlerinden koptum ben canım
Şu sıralar internette de vakit geçiremiyorum biraz yoğunum. Sen nasılsın?
ağrı neden oldu ki acabadikkat et kendine
kaç kilosunözledik gel takıl buralara.
ben covid oldum. iyileşme sürecindeyim hala. ben de yavaş yavaş veriyorum kiloları. çok şükür diyelim
kız taşına taşına bir hal oldun. hep masraf hep masrafgünaydın kızlarrr
sabah 7,30 kalktım çocukları okula bıraktım biraz yürüme mesafesi var Allah'tan düz yol kitaplarını taşıdık dolaplarında yerleştirdik burdaki okulun ek kitapları kırmızı beyaz yayınmış okulun karşındaki lırtasiyeden sipariş ettik benim büyük kızla gittik okulun kıyafeti varmış aile birliğinde onları aldık bir sürü iş yani
çok şükür buda bitti
şimdi asıl olaybenim adam boşamam diyo bende İstanbul'a yerleşen diyo geldi yanımıza 4 gündür burda çocukları çok özlemiş çocuklarda onu şimdi ev bakıyoruz yani anlayacağınız bir ev daha taşıyacaz büyük çocuklar ayrı biz ayrı oturacaz ama ben biraz çocukların evinde biraz adamın yanında öle geçiricem günleri şu evler satılan kadar böle ,,, evler satıldımı proje yine değişecek yok bacılar benim çile bitmez
Yaa çok geçmiş olsun, hafif geçiyordur inşallah.ağrı neden oldu ki acabadikkat et kendine
kaç kilosunözledik gel takıl buralara.
ben covid oldum. iyileşme sürecindeyim hala. ben de yavaş yavaş veriyorum kiloları. çok şükür diyelim
Valla Allah kolaylık versin zor işgünaydın kızlarrr
sabah 7,30 kalktım çocukları okula bıraktım biraz yürüme mesafesi var Allah'tan düz yol kitaplarını taşıdık dolaplarında yerleştirdik burdaki okulun ek kitapları kırmızı beyaz yayınmış okulun karşındaki lırtasiyeden sipariş ettik benim büyük kızla gittik okulun kıyafeti varmış aile birliğinde onları aldık bir sürü iş yani
çok şükür buda bitti
şimdi asıl olaybenim adam boşamam diyo bende İstanbul'a yerleşen diyo geldi yanımıza 4 gündür burda çocukları çok özlemiş çocuklarda onu şimdi ev bakıyoruz yani anlayacağınız bir ev daha taşıyacaz büyük çocuklar ayrı biz ayrı oturacaz ama ben biraz çocukların evinde biraz adamın yanında öle geçiricem günleri şu evler satılan kadar böle ,,, evler satıldımı proje yine değişecek yok bacılar benim çile bitmez
tamam canımYaa çok geçmiş olsun, hafif geçiyordur inşallah.
64 kiloyumstresli bir dönem geçirdim/ geçiriyorum kendiliğinden gitti kilolar yoksa 72ydim
Gelir takılırım tabi, şu bir iki haftayı da atlatınca, yeni eğitim öğretim dönemi çok yoğun başladı benim, sürücü kursum da başladı derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?