Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok şükür atlatın canım gitsin bir daha gelmesin hastalık halsizliğinde bittimi tamamdır

Selam kızlar

Hala menülerim dengesiz ama yazayım yinede dünkü menü

Sabah : 1 yumt omlet
1 büyük dilim köy ekmeği üstüne bal tereyağ
1 bard port suyu

Ara: 2 parça kabak tatlısı
zencefilli limonlu ballı çay

Akşam : 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 servis kaşığı taze fasulye
1 tane ev yapımı hayrabolu tatlısı

Spor yok
Su 1,5 lt

Yok Düzelemedim nasıl şey bu anlamadım.. geçmiyor bir türlü geniz akıntısı

Geniz akıntısı yüzünden gıcık yapıyo öksürük yapıyo.. Çok öksürünce boğazlarım tahriş oluyor acımaya başlıyo
Tam düzeltiyorum boğazlarımı bu defa da sürekli burun temizlemekten burnum kanıyo. 3 günün özeti bu şekilde sonra yine başa dönüyorum Çook sıkıldım artık
Kızımda da kesilmedi öksürük oğlumda da burun akıntısı var

20 günden fazla oldu halaa toparlanamadık

Geçmiş olsun canım geniz akıntısı zor uzun süre öksürükde insanı yıldırıyor. bende de oluyor bilirim. senin birde çocuklar küçük sürekli evde içeceğiniz sıcak bitki çayları olsun için bol bol

Yeni yeni hastalıktan çıktım iyiyim şükür bende sizler nasılsınızz

Çok ağrılı uyandım bugün vucudum çok ağrıyo modumu düşürmemeye çalışıyorum
ağrı neden oldu ki acaba dikkat et kendine
Diyet işlerinden koptum ben canım
Şu sıralar internette de vakit geçiremiyorum biraz yoğunum. Sen nasılsın?
kaç kilosun özledik gel takıl buralara.
ben covid oldum. iyileşme sürecindeyim hala. ben de yavaş yavaş veriyorum kiloları. çok şükür diyelim

günaydın kızlarrr

sabah 7,30 kalktım çocukları okula bıraktım biraz yürüme mesafesi var Allah'tan düz yol kitaplarını taşıdık dolaplarında yerleştirdik burdaki okulun ek kitapları kırmızı beyaz yayınmış okulun karşındaki lırtasiyeden sipariş ettik benim büyük kızla gittik okulun kıyafeti varmış aile birliğinde onları aldık bir sürü iş yani
çok şükür buda bitti

şimdi asıl olay benim adam boşamam diyo bende İstanbul'a yerleşen diyo geldi yanımıza 4 gündür burda çocukları çok özlemiş çocuklarda onu şimdi ev bakıyoruz yani anlayacağınız bir ev daha taşıyacaz büyük çocuklar ayrı biz ayrı oturacaz ama ben biraz çocukların evinde biraz adamın yanında öle geçiricem günleri şu evler satılan kadar böle ,,, evler satıldımı proje yine değişecek yok bacılar benim çile bitmez

ben covid oldum. iyileşme sürecindeyim hala. ben de yavaş yavaş veriyorum kiloları. çok şükür diyelim

Yaşlandık fulya ilaç aldım açıldım şükür canım muhabbet dostlarla iyi geldi

kız taşına taşına bir hal oldun. hep masraf hep masraf hem de ekstra iş. iyi de aynı evde oturun sonuçta sadece eşin gelecek. 1 odayı yatak odası yapın. niye taşınacaksınız ki?

Yaa çok geçmiş olsun, hafif geçiyordur inşallah.
64 kiloyum stresli bir dönem geçirdim/ geçiriyorum kendiliğinden gitti kilolar yoksa 72ydim

Gelir takılırım tabi, şu bir iki haftayı da atlatınca, yeni eğitim öğretim dönemi çok yoğun başladı benim, sürücü kursum da başladı derken

Valla Allah kolaylık versin zor iş

tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…