İyi diyelim iyi olsun. Bugün genetik için bir yere gittik. Dr artık ne kendinizi ne çocuğunuzu yormayın yapılacak herşey yapılmış dedi.Etiket düzenleme medajıdır efenim
Sağlam bi koşturmanın içindeyim bende yeni ay tablosunu bile yapamadım.
Herkes nasıl?
Ruya Düzeldin mi?
Mthn83 yavrun nasıl?
@maralgozlu hoşgeldin.
LenaG allah güzel bir kapı açsın inşallah
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
@Arzuluu
@maralgozlu
@hedef65
Akşam aynı şeyi söyledim kendime.
buraya düzenli gelirsen çözersin o sorunu. düzenli menü ve spor yaz kuzum.Akşam aynı şeyi söyledim kendime.
Güzel başlıyorum sonra biri bişey ikram etsede yesem diye gözüm düşüyor
Kahve candır iyi gelmez mikahve iyi geldi valla gözüm açıldı
saol canım. hasta olunca içemiyorum ben. acı geliyor. canım da istemiyor. ama şimdi iyi geldiKahve candır iyi gelmez miBen de çok severim, afiyet olsun
tam olarak diyete başlamayınca kaçamak yapılıyor. düzenli başlasan diyetteyim diye o ekstra yemelerden kaçınırsın.Akşam aynı şeyi söyledim kendime.
Güzel başlıyorum sonra biri bişey ikram etsede yesem diye gözüm düşüyor
Daha iyi olmana sevindim kuzum genel olarak ağır geçmedi dimi?kahve iyi geldi valla gözüm açıldı
günaydın kızlarrr
sabah 7,30 kalktım çocukları okula bıraktım biraz yürüme mesafesi var Allah'tan düz yol kitaplarını taşıdık dolaplarında yerleştirdik burdaki okulun ek kitapları kırmızı beyaz yayınmış okulun karşındaki lırtasiyeden sipariş ettik benim büyük kızla gittik okulun kıyafeti varmış aile birliğinde onları aldık bir sürü iş yani
çok şükür buda bitti
şimdi asıl olaybenim adam boşamam diyo bende İstanbul'a yerleşen diyo geldi yanımıza 4 gündür burda çocukları çok özlemiş çocuklarda onu şimdi ev bakıyoruz yani anlayacağınız bir ev daha taşıyacaz büyük çocuklar ayrı biz ayrı oturacaz ama ben biraz çocukların evinde biraz adamın yanında öle geçiricem günleri şu evler satılan kadar böle ,,, evler satıldımı proje yine değişecek yok bacılar benim çile bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?