Günaydınn kızlar bende 97 yi bi kırabilirsem sanki hızlanıcam gibi :) herkese kolaylıklar dilerim.Bonus çok haklısın bu ekonomide diyet yapmak gerçekten çok zor.
ahahahahaArzu seni okurken yoruluyoruz yalnız değilmişimkız bizim kızın sınıfına yeni biri geldi siz olmayasınız çok gülerim bu tesadüfe
bonus benimkiler 2 Side erkek 1, 4/A diğeri 2/CArzu seni okurken yoruluyoruz yalnız değilmişimkız bizim kızın sınıfına yeni biri geldi siz olmayasınız çok gülerim bu tesadüfe
kafanı toplayıp başla canım. başka çaremiz yok zayıflamak zorundayız. kilo hareketimizi kısıtlıyor.Geldim artık aklım diyeti reddettiği için buraya uğramama da engel oluyor.
Ama nefeslerim değişti evden hiç çıkmadan yaşıyorum resmen
çok şükür canım. halsizlik, boğaz ağrısı, baş zonklaması şeklinde geçti. kuru öksürük azdı bende. sonradan boğaz akıntısı oldu. hala da devam ediyor biraz.Daha iyi olmana sevindim kuzum genel olarak ağır geçmedi dimi? @Efser De covid
kilo kalbi de bacakları da zorluyor kuzum.Yapabildiğimiz kar diycez napalım dün elektirik kesildi çocuklar için merdiven indim çıktım çok kötü oldum tıkandım üzüldüm halime
bence tartıl bonus. tartıl buraya yaz canım.Tartılmadım hiç kaçım acaba
Ozge bezirci sekersiz 21 gün başlatıyor 15 şubatta ben baslicam inşallahTünaydın kızlarbende fe durumlar pek parlak değil bu ay hiç eksi görmedim Ramazan'a kadar kendime plan yaptım bklm tutabilirsem bı kaç kilom kalmış olacak o zmna
Süper eksi cnm tebrikler haftaya 7lerdesin insAllahcuma 82.3
bugün 81.3
fark -1
Evet bende gördüm cnm insAllah yapabilirim zaten oruç tutmak istiyorumOzge bezirci sekersiz 21 gün başlatıyor 15 şubatta ben baslicam inşallah
İnşallah canımSüper eksi cnm tebrikler haftaya 7lerdesin insAllah
Sen başla. Aldığında tartılırsın sorun yok canım.kızlar ben tartılamadım baskülümmyok yeni almam gerekecek eski baskülüm yazlıkta kaldı ordan kıyafetlerimiz dışında hiçbir eşya getirmedim
aynen doğru söylüyorsun başlamamak için bana bahane çokSen başla. Aldığında tartılırsın sorun yok canım.
canım normal sebze al yemek yap. evet fiyatları çok arttıSelâm hanımlar
Yarın sabah tartılacağım bakalım durum neama kilo aldım hissediyorum. Benim menüler neredeyse birbirinin aynı genelde tost ağırlıklı.Bir de doyma merkezim iptal oldu. Tabi protein almıyorum ondan oluyor.
Bugünkü
Sabah 1.5 simit, çay
Öğle çeyrek ekmek kaşarlı tost,ayran
Akşam yarım ekmek kaşarlı tost, çay
Gördüğünüz gibi durum felâketevde bişi kalmadı yarın pazar var sebze falan bakacağım. Gerçi salatalık olmuş kilosu 28 TL ,domatesin zaten tadı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?