Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn kızlar bende 97 yi bi kırabilirsem sanki hızlanıcam gibi :) herkese kolaylıklar dilerim. Bonus çok haklısın bu ekonomide diyet yapmak gerçekten çok zor.

Yapabildiğimiz kar diycez napalım dün elektirik kesildi çocuklar için merdiven indim çıktım çok kötü oldum tıkandım üzüldüm halime

Arzu seni okurken yoruluyoruz yalnız değilmişim kız bizim kızın sınıfına yeni biri geldi siz olmayasınız çok gülerim bu tesadüfe
ahahahaha valla bonus yaşadığım bu kadar karmaşadan sonra ben hiç şaşırmam özelden yaz istersen okulun adını

Geldim artık aklım diyeti reddettiği için buraya uğramama da engel oluyor.

Ama nefeslerim değişti evden hiç çıkmadan yaşıyorum resmen
kafanı toplayıp başla canım. başka çaremiz yok zayıflamak zorundayız. kilo hareketimizi kısıtlıyor.
Daha iyi olmana sevindim kuzum genel olarak ağır geçmedi dimi? @Efser De covid
çok şükür canım. halsizlik, boğaz ağrısı, baş zonklaması şeklinde geçti. kuru öksürük azdı bende. sonradan boğaz akıntısı oldu. hala da devam ediyor biraz.
çok kişi de var. Allah şifa versin.

Yapabildiğimiz kar diycez napalım dün elektirik kesildi çocuklar için merdiven indim çıktım çok kötü oldum tıkandım üzüldüm halime
kilo kalbi de bacakları da zorluyor kuzum.
Tartılmadım hiç kaçım acaba
bence tartıl bonus. tartıl buraya yaz canım.

Tünaydın kızlar bende fe durumlar pek parlak değil bu ay hiç eksi görmedim Ramazan'a kadar kendime plan yaptım bklm tutabilirsem bı kaç kilom kalmış olacak o zmna
Ozge bezirci sekersiz 21 gün başlatıyor 15 şubatta ben baslicam inşallah

Selâm hanımlar

Yarın sabah tartılacağım bakalım durum ne ama kilo aldım hissediyorum. Benim menüler neredeyse birbirinin aynı genelde tost ağırlıklı.Bir de doyma merkezim iptal oldu. Tabi protein almıyorum ondan oluyor.
Bugünkü
Sabah 1.5 simit, çay
Öğle çeyrek ekmek kaşarlı tost,ayran
Akşam yarım ekmek kaşarlı tost, çay

Gördüğünüz gibi durum felâket evde bişi kalmadı yarın pazar var sebze falan bakacağım. Gerçi salatalık olmuş kilosu 28 TL ,domatesin zaten tadı yok.

canım normal sebze al yemek yap. evet fiyatları çok arttı

11 Ocak Cuma
Kahvaltı 9:30
1.5 dilim tbe
Domates,maydanoz,yeşil biber

Öğle 13:30
1 dolu kase kuru fasulye suyu az
1 kase salata

14:30
Çayla
1 ince dilim beyaz ekmek üzerine acılı sos
7-8 kuru kayısı üzerine azıcık tahin 1 ceviz

16:30
Türk kahvesi

Akşam 19:00
1.5 kepçe ezogelin çorbası
Bı küçük dilim peynirli börek
1 kase yoğurtlu brokoli
Salata

Su 2.5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…