Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vakit geçirmeden başla canım.

İyi geceler

Bugünkü menüm
Sabah 2 parça peynirli tava böreği, çay
Öğle sütlü filtre kahve
Akşam lahana omleti,domates,1 kâse kısır (esmer bulgurdan)
Yemekten sonra 2-3 tane biskrem bisküvi, çay

Selam kızlarr

Geçen hafta : 82.9
Bu hafta : 83.3
Fark : +400

Toparlanmaya başladım şükür.. Öksürüğüm kesildi.. Uykularım da düzeldi..
3 gündür kv de yiyiyoruz ipin ucu fena kaçtı.. Bugün de orda olucaz.. Pazartesi normal rutinime dönerim inş..
Nasipse pazartesi oruçlu olmak istiyorum.. Eyyâm-ı Biyd oruçlarını tutabilirim inş..

13 Şubat 2022

sabah 12.00
peynirli biberli omlet
3 zeytin
1 ceviz
2 çeri domates
2 dilim ekmek

aralarda 2 züber lokma ve 1 avuç çekirdek

akşam 18.50
balık
3 yk taze börülce salatası ve 3 yk yeşil salata
1,5 dilim ekşimaya ekmek

yatana kadar 1,5 lt den fazla su

İyi akşamlar ❤
İhmal ediyorum kusuruma bakmayın fazla moralsizim bu ara kendim de iyi değilim zaten baş ağrısı kalp ağrısı derken çok yorgun hissediyorum
neyin var canım niye moralsizsin? yediklerine dikkat et ama daha fazla sağlık sorunu olmasın

79.9 bile olsa çok istiyorum ya takıldım kaldım vücut, beyninde istediğin kiloya yaklaştığın an panik yapar, dururmuş aynen öyle oluyor. yaklaşık 2 aydır 1-2 kiloyu al ver yapıyorum. 80 sınırı çok yakın aslında ama bir türlü geçemedim ama vazgeçmeyeceğim

Bende aynen böyleyim geçemedim bi türlü 7lere...

Günaydın kızlar

Dün yine kayınvalidemdeydik.. Yemenin sonu yok orda !!! Ha bire bişeyler taşıyor allah razı olsun ama şişip dönüyoruz geri
Su da içemiyorum pek ben böyle gittiğimiz yerlerde resmen susuz yaşıyorum 4 gündür..

Şimdi sahuru yaptım çok şükür.. Ezana kdr ne kadar su içebilirsem 1-2 bardak yeter inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…