İyi yapmissin kendin icin bir adim atmissin. Bende psikologla konuştuğumdan beri daha iyi hissediyorum
1.5 ay arayla ne yazikki, randevulari çok dolu.. yine de iyi geliyor kimseye anlatamadiklarini anlatmak.Sen ne sıklıkla gidiyosun? Ne var ne yok iyi misiniz?
Hayırlı olsun 21 gün su gibi geçsin inş1.5 ay arayla ne yazikki, randevulari çok dolu.. yine de iyi geliyor kimseye anlatamadiklarini anlatmak.
İyiyiz cok şükür. Küçüğe doğumgünü yaptim sarsıldım biraz hâla kendime gelemedim, yorgunum
Bugun şekersiz 21 güne başladım
Oy oy oy kolay gelsin1.5 ay arayla ne yazikki, randevulari çok dolu.. yine de iyi geliyor kimseye anlatamadiklarini anlatmak.
İyiyiz cok şükür. Küçüğe doğumgünü yaptim sarsıldım biraz hâla kendime gelemedim, yorgunum
Sizin yerinizede öptüm. kendimede çok öptüm pııçççıık yaptım bıraktımama ben o minnoşuuu yerriiiim :)) çok öpün benim yerime
Dün bayağı yoğunmuş geçmiş olsun elin nasıl, bugün daha rahat geçer inşallahDün çok yoğun ve yorucu geçti. Bı hastada malzeme unuttum geri dönüp almam gerekti. Elime hastanin iğnesi battı iş kazası bildirdim. Acil karakol derken çok kasmisim her yerim ağrıyor
Geçmiş olsunBu aralar kalbim çok sıkışıyor bi doktora git diye çok duyuyorum en son haftasonu kötü olunca bi randevu alim dedim kardiyolojiye aldım.
Ertesi gün iptal ettim. Bir dr un daha kilo ver demesini kaldıramıycam.
Devlette psikiyatriye randevu aldım yeme bozukluğu için.
Geçmiş olsunrabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın
iyiyim çok şükür, kilodan gitmese de sıkılışıyorum ama biliyosun yaza kadar bi 15-20 kg fark olsun istiyorum, e bide bebek istiyorum bu kiloyla o iş de zor, her şey bir an önce olsun istiyorum ama tabi olmuyor, yine de bu halimize bin şükür. sabrın sonu selametmiş :)Sağolasın.
Sen nasılsın? Durgundun bu ara
İki kizima da 86 kg ile hamile kaldim.iyiyim çok şükür, kilodan gitmese de sıkılışıyorum ama biliyosun yaza kadar bi 15-20 kg fark olsun istiyorum, e bide bebek istiyorum bu kiloyla o iş de zor, her şey bir an önce olsun istiyorum ama tabi olmuyor, yine de bu halimize bin şükür. sabrın sonu selametmiş :)
İnşallah 1 ay devam ettirmeye caliscam. 14 mart esimin doğumgünü. O zaman bir iki kaçamakla ramazana kadar devam edebilsem diyorum. Allah yardimcimiz olsun. Siz tamamen kesemezsiniz ama karbonu kesmeyi düşünsen. Sadece 1 hafta dene, vucudun aliscak istemeyecek. Bak bende cok zorlanacagim, 2 aydir neler neler yedim hâla canim istiyor. Ama 3 4 güne alışırımHayırlı olsun 21 gün su gibi geçsin inş
amin inşallah , bende vermeye çalışıyorum bakalım , bir kere gittim doktora, 10-15 kg versen olur dedi, şimdi gitsem yine aynı laf olucak, bende 80 lere inince tedavi için gideyim diyorum Rabbim ömür verirse. Desteğin için teşekkür ederimİki kizima da 86 kg ile hamile kaldim.
İlkinde 93ten 86ya inince tedaviyle oldu.
Digeride 100den 86ya inince kendiliginden. Rabbim ol desin, sen elinden geleni yap
Geçmiş olsun. Umarım herşeyin çözümüne vesile olur sıkıntıların geçer gider inşallahBu aralar kalbim çok sıkışıyor bi doktora git diye çok duyuyorum en son haftasonu kötü olunca bi randevu alim dedim kardiyolojiye aldım.
İnşallah olur sende beslenmeni biraz daha düzene koy, yine de doktor kontrollerini ihmal etmeamin inşallah , bende vermeye çalışıyorum bakalım , bir kere gittim doktora, 10-15 kg versen olur dedi, şimdi gitsem yine aynı laf olucak, bende 80 lere inince tedavi için gideyim diyorum Rabbim ömür verirse. Desteğin için teşekkür ederim
Geçmiş olsun içimizi sıkyoruz biraz sanki dimii. şubat ayı geçince daha rahat ediceğini düşünüyorum kendine dönersin artık ....Bu aralar kalbim çok sıkışıyor bi doktora git diye çok duyuyorum en son haftasonu kötü olunca bi randevu alim dedim kardiyolojiye aldım.
Ben dün başlamıştım. Bugün yanlışlıkla 2 çakıl taşı yedim. Neredeyse oturup aglayacaktim. Unutarak yiyince oruç bile bozulmuyor diye teselli ettiler. Bende bozmamis gibi devam ediyorum1.5 ay arayla ne yazikki, randevulari çok dolu.. yine de iyi geliyor kimseye anlatamadiklarini anlatmak.
Elimde sıkıntı yok. Hastanın kanları temiz çıktı. Bunada şükür. Keşke kaza bildirisi yapmadan kan sonuçlarını bekleseydimDün bayağı yoğunmuş geçmiş olsun elin nasıl, bugün daha rahat geçer inşallah
Sen şekersiz 21 güne mi başladın
Ah orada bir bıdık görüyorum maşallahGünaydınkahvaltı hazır
Ben de aynı dertten ve çarpıntı şikayetiyle gittim canım testlerde birşey çıkmadı. Hâtta 24 saat cihaz taktılar kontrol için. Maalesef dr kilo dedi !!! Bir de tabi sigara ve kahve de var. Ne güzel bırakmıştım şu mereti az içiyorum ama içiyorum sonuçta napim derdimi üflüyorum gibi geliyor bir işe yaramıyor biliyorum.Bu aralar kalbim çok sıkışıyor bi doktora git diye çok duyuyorum en son haftasonu kötü olunca bi randevu alim dedim kardiyolojiye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?