Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah orada bir bıdık görüyorum maşallah afiyet olsun bu arada
Teşekkür ederim
Napıyorsun nasılsın ev bulabildiniz mi? Ne diyecem bak arkadaşlar şekersiz 21 güne başlamışlar biz yapamayız gerçide yada kendi adıma konuşayım ben yapamam. bende son 2 haftayı kötü geçirdim. 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum bu sefer başarılı olmak istiyorum bakalım

Kafayı sıyırdım nefret de etsem,istifra da etsem yumurta diyeti yapacağım. Bu sabah şok geçirdim tammm 118 çıktım. Yazık oldu emeklerime aç kaldığım, çektiğim mide kazıntılarına yazık oldu.Onca boşa gitmiş oldu zamanım. Fıtık ağrılarım daha 2 adımda tekrar başlar oldu. Regl olmadım bu ay. Zaten çok stresliyim, biraz önce baktım üzerime bol gelen montum zor kapandı.İyice fena oldum.
Çok agresif bir diyet olacak ama mecburum artık

Yok canım bulamadık. 1 ayımız kaldı ne yapacağız bilmiyorum. Agresif bir diyet yapmaya niyetliyim şeker hiç yok bir nevi ben de şekersiz 21 gün yapmış olurum.

Yine yanlış yaparsın birden kati diyete gecmen mumkun degil. Ben 90lara gelmeden detoks tarzi şeyler bile yapmadim. Normal diyete uymalisin. Ölçülü beslenme. Karbonhidrat i kesebilirsin ama diğer şeyleri de tuketmen lazim

Evet birden yapamazsiniz ama hamurişinden vazgecebilirsiniz. Pilav makarnadan vazgecebilirsiniz. Kademeli gecisle tamamen birakiliyor

bence kardiyolojiye de git bonus. kilo ver derse desin. kontrolden geçmiş olursun.
bence o tarz diyetler yapma canım şimdilik. iki öğün aralıklı oruç yap. öğlene doğru yumurtalı, peynirli, zeytinli salatalı ve 1 dilim ekmek (beyaz ekmek hariç) kahvaltı ve akşam protein, sebze, salata içeren yemek.
senin en büyük sorunun normal yemek yememen. sürekli tost, makarna, pilav, hamur işiyle değil kilo vermek aksine kilo alırsın ki öyle de oldu. normal yiyeceklerden vitamin, mineral vs almalısın. sadece kilo için değil sağlığın için de.
ev hanımısın anladığım kadarıyla. yani müsaitsin. mutfağa gir ve eskisi gibi yemek yap kendin için, eşin için...

Doğru diyosun istemiyorum ama gitmem de lazım

Off bıktık dimi?
İçinden taşıp çıkan yazılarında mesajlarımda kendimi çok görüyorum hepimiz aynıyız.

115 gördüm bikaç gün önce sonra indim fazla oturdum evde baya ödem olmuştu ayaklarım indi şükür yürüdüm bugün yoruldum ama iyi geldi.

Bırakmadan 2 hafta devam etsek gerisi gelicek ya

Yok canım bulamadık. 1 ayımız kaldı ne yapacağız bilmiyorum. Agresif bir diyet yapmaya niyetliyim şeker hiç yok bir nevi ben de şekersiz 21 gün yapmış olurum.
Ev olayı çok ciddi stres şu ara çok yüklenme kendine olduğu kadar elbet bi yere giriceksin mübarek günde Allahım en güzel kapılarından açsın sana Fettah ismiyle inşallah

İyi geceler kızlar
Bı kaç gündür baş ağrım feci sinüzit kaynaklı hiç birşeyden zevk almıyorum resmen buraya da uğrayamadim okudum geçmişi şöyle bı Mthn83 nick değişmiş epey düşündüm kim diye buldum şükür Bonus canım geçmiş olsun bence de git ihmal etme doktora evet kilo sıkıntı ama bazı doktorlarda sanki şu rahatsızlığı olana kilolu olsun da kilodan kaynaklı diyeyim der gibiler küçük hedeflerle ilerleyelim ama ilerleyelim artık süreç yıpratıcı bizde daha fazla uzatmayalım toparlanalim bende dahil hala tam adapte olamadım yeniden dün şekersiz 21 güne başladım insAllah tutabilirim kendimi zira deli gibi karbonhidrat yiyorum şu sıra oruç tutmak istiyorum ama öksürük var biraz boğazım kuru kalırsa daha kötü olurum diye niyet edemiyorum haftaya toparlanırsam başlarım insAllah

Mthn83 yine kodlamışsın kendini hemşo geçmiş olsun iğne için
Önceki büyük oğlanın adıydı bu küçüğün
Beniiiim
Ben bıçak gibi kestim ve yaptığım hatalar çok canımı acıttı. İsteyerek yapmadım kazara

İyi geceler

Sabah kaşarlı tost 2 tane
Öğle 1 kase muhallebi
Akşam ekmeksiz tavuk döner, fırında yağsız patates

Yarın oturup sağlıklı beslenebilmek için kılı kırk yararak bir plan ve bütçe ayarlaması yapacağım. Eskiden günlük olarak şunu yiyelim derdim eşim alırdı hemen yapar yerdik. Artık aylık planlamaya geçmem gerekiyor. Bakalım düzelme olacak mı?

Önceki büyük oğlanın adıydı bu küçüğün

Beniiiim
Ben bıçak gibi kestim ve yaptığım hatalar çok canımı acıttı. İsteyerek yapmadım kazara
Neyi kestin neyi kazara yaptın kiz öksürük beyin hücrelerimi öldürüyor herhal geceleri anlayamıyom bazi şeyleri

Aylik degilde haftalık yapabilirsin ben o şekilde yapiyorum

Canım çok daraltma içini bu zor zamanlar da patateste yenir yoğurtla belli ölçüde baklagiller yine kurtarıcı tencere yemeği daha bereketli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…