Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tunaydın
Bugün sabah poğaça yedim içimi bastirsin diye hala içim bulanıyor.
Neyi kestin neyi kazara yaptın kiz öksürük beyin hücrelerimi öldürüyor herhal geceleri anlayamıyom bazi şeyleri
Şekeri 1 günde kestim. Arkadaşlar kahve Yanı ikram ettiler unutup yedim
Çok üzüldüm ona.
Aklımdan konuştum ondan anlamadın

Günaydın kızlar nasılsınız ben de 2 gün önceye göre daha iyiyim. Ama hala tam iyileşemedim. Diyete dikkat ediyorum bu hafta en azından biraz eksi göreyim. Yaza kadar en az 10 kg düşünüyorum
Tünaydın canım 10 kg bence gayet ulaşılabilir kilo istersek başarırız canım
Bu arada aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum.
Çok iyi canım ben tam beceremiyorum onu bı kaçıyor saatler
Şekeri 1 günde kestim. Arkadaşlar kahve Yanı ikram ettiler unutup yedim
Çok üzüldüm ona.
Aklımdan konuştum ondan anlamadın
Olsun üzülme hiç bundan sonrasına daha dikkat edersin canım

bengisu022 inşallah istedigin gibi olur. Ben buzdolabinda gecen bayram cekilen resmime bakiyorum 85tim orda. Oysa kendimi ne kadar zayif goruyordum o zamanlar. Şimdiki halimle epey fark var 10 15 kgda bile..
Gerçekten sen çok yol katettn canım. Üstündeki yükten kurtuldun darısı da bize inş

Selam kızlar
Dünki menüyü yazmayı unutmuşum

15 şubat Menü

Sahur : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 fincan nescafe
bal tereyağ
Zeytin

İftar :
1 dilim tb ekmeği
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
ketçeplı makarna

Ara: yer fıstığı + 1 tane şeker

İyi akşamlar hanımlar

2 gündür iyi gidiyordum ama bugün biraz şaçma beslendim sabah kahvaltıyı 1 gibi fazla ekmekle yaptım iyi olmadı çok acıkmıştım fren tutmadı. sonrasında ikindide bir dilim elma bir dilimde armut yedim. Biraz öncede çok acıkmıştım ne yesem ne yesem diye düşünürken 3 kaşık yoğurda toz tarçın karıştırıp yedim bu açlıkla meyveli yoğurt gibi geldi

Iyiyiz canım genel olarak bıraktığın gibiii diyebiliriz sen nasılsın neden uzun ara verdin? En son diyetisyene gidiyormuşsun sendeki durumlar nedir ...
Canım Bende de duruma iyi Diyetisyene başladım üç kilo verdim Beni yanıltı aradım kontrole gel dedi kızdım hala gitmedim Ama gideceğim Başka diyetisyene gittim tesadüf hemşerim çıktı Hatta araştırsak akraba çıkarız dedi Henüz onun diyetini yapmadım ama içerik aynı İlk diyetisyenin diyetinde şekerimde ciddi düşüş oldu Sanırım onunla devam edeceğim Ama diğerine de üç aylık ödeme yaptım Bakalım ikisininde kontrolü var gideceğim Sonra karar veririm Yarın yeniden başlıyorum

Menü vermeye geldim. Biraz fazla kaçtı sanki ama sağlıksız birşey yok

16 şubat menüsü
Sabah 6.15
2 dilim ekmekle kaşarlı tost

10.45
Mantarli omlet(peynir,domates, kaşar, dana füme de vardi)
Nescafe
5 6 zeytin

13.45
Fit kurabiye
Nescafe

15.30
Turk kahvesi
3 küçük incir
3 findik 3 badem

17.30
Bir koca tabak yogurtlu tavuklu salata
(Marul,havuç rendesi, 2 parca tavuk haslama, lahana tursusu, biber turşusu,az mayonez, yogurt)

19.15
Nescafe 3 kare bitter(olmamaliydi )

Kiraz sapı çayı

Merhabalar

Sabah ve öğle birşey yemedim üşendim açıkçası sadece bol sütlü filtre kahve içtim.
Akşam 1 tabak kıymalı makarna,1 domates, 1 salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…