Günaydınn
Şekeri 1 günde kestim. Arkadaşlar kahve Yanı ikram ettiler unutup yedimNeyi kestin neyi kazara yaptın kiz öksürük beyin hücrelerimi öldürüyor herhal geceleri anlayamıyom bazi şeyleri
Yapma şekersizTunaydın
Bugün sabah poğaça yedim içimi bastirsin diye hala içim bulanıyor.
Şekeri 1 günde kestim. Arkadaşlar kahve Yanı ikram ettiler unutup yedim
Çok üzüldüm ona.
Aklımdan konuştum ondan anlamadın
Tünaydın canım 10 kg bence gayet ulaşılabilir kilo istersek başarırız canımGünaydın kızlar nasılsınız ben de 2 gün önceye göre daha iyiyim. Ama hala tam iyileşemedim. Diyete dikkat ediyorum bu hafta en azından biraz eksi göreyim. Yaza kadar en az 10 kg düşünüyorum
Çok iyi canım ben tam beceremiyorum onu bı kaçıyor saatlerBu arada aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum.
Olsun üzülme hiç bundan sonrasına daha dikkat edersin canımŞekeri 1 günde kestim. Arkadaşlar kahve Yanı ikram ettiler unutup yedim
Çok üzüldüm ona.
Sekersizde pogaca da yokTunaydın
Bugün sabah poğaça yedim içimi bastirsin diye hala içim bulanıyor.
Şekeri 1 günde kestim. Arkadaşlar kahve Yanı ikram ettiler unutup yedim
Çok üzüldüm ona.
Gerçekten sen çok yol katettn canım. Üstündeki yükten kurtuldun darısı da bize inşbengisu022 inşallah istedigin gibi olur. Ben buzdolabinda gecen bayram cekilen resmime bakiyorum 85tim orda. Oysa kendimi ne kadar zayif goruyordum o zamanlar. Şimdiki halimle epey fark var 10 15 kgda bile..
Evet cok buyuk bir yükten kurtuldum cok şükür. Allah herkese nasip etsinGerçekten sen çok yol katettn canım. Üstündeki yükten kurtuldun darısı da bize inş
Iyiyiz canım genel olarak bıraktığın gibiii diyebilirizMerhaba arkadaşlar uzun zaman oldu nasılsınız
Canım Bende de duruma iyi Diyetisyene başladım üç kilo verdim Beni yanıltı aradım kontrole gel dedi kızdım hala gitmedim Ama gideceğim Başka diyetisyene gittim tesadüf hemşerim çıktı Hatta araştırsak akraba çıkarız dedi Henüz onun diyetini yapmadım ama içerik aynı İlk diyetisyenin diyetinde şekerimde ciddi düşüş oldu Sanırım onunla devam edeceğim Ama diğerine de üç aylık ödeme yaptımIyiyiz canım genel olarak bıraktığın gibiii diyebilirizsen nasılsın neden uzun ara verdin? En son diyetisyene gidiyormuşsun sendeki durumlar nedir ...
Yanlış yapiyorsun sagligindan olacaksin...Merhabalar
Sabah ve öğle birşey yemedim üşendim açıkçası sadece bol sütlü filtre kahve içtim.
Akşam 1 tabak kıymalı makarna,1 domates, 1 salatalık
Yook ben yemiyeyim diye özellikle yapmadım.Yanlış yapiyorsun sagligindan olacaksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?