Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsınız hatunlar? Ben çok daha iyiyim şükür

Haftasonu yaşadığım o ağrı biraz kendimi tutmama yaradı.

Cuma yüksek çıkmıştım reglde oldum ama yinede az inmişim.

Yazamadım ama 3 gündür 2 öğün ve ara yapıyorum kötü olmadığım sürece devam edicem.
Dün çok erken yedim gece oturduğum için acıktım atıştırdım ama iyiydi

Çok sevindim. Bir hafta 10 gün devam ettirsen bozmak istemeyeceksin zaten. Saglikli şeylerden doyana kadar ye ama doktora git sen yinede agrin olursa

Çok iyi Bonus 3 5 güne daha da iyi olur inş

Tunaydın. Küçüğün kontrolü var ona gidiyorum.
Akşam uyuya kaldım. Yazamadım.
Niye ki?
Sekersizde pogaca da yok
Çok kötüydüm busraa
İyi olmana sevindim

Ben iyiyim çok şükür. İyi olmana çok sevindim. Ya bir gün yapıp birgün yapamıyorum artık napcam nasıl şunu beynime işlicem yeme sevdasından nasıl vazgecicem yeter diyırum artık yeter yeme yeme ama sofraya oturdumu yine ekmeğe gidiyor elim. Akşm çayın yanına birşey gelince yine elim gidiyor

Çay yanına ya yemiyceksin ya da kuru meyve ayarlıycaksın kendine sen onu alıcaksın alıcaz.
Bayramı düşünücez o an bunları yersek bayramda herkese aynı görüneceğimizi

Çay yanına ya yemiyceksin ya da kuru meyve ayarlıycaksın kendine sen onu alıcaksın alıcaz.
Ay birde bayramdan hemen sonra abimin düğünü var onu düşünüyorum sürekli nasıl elbise bulucam diye. Bununla iyice hırslanmaya çalışıyorum ama bir gelip bie gidiyor bu hırs

Bu sene yasakta olmayacak gibi. Yaz geliyor insan içine karisacagiz. Beni en cok etkileyen eşimin babannesi vefat ettiginde herkesin o bakislariydi.. duramadim eve kacmistim...

Selamlar
Sabah için bulunmasın diye 1 kare sunta yedim.
Öğlen çorba kadın budu köfte
Aksam ev yapımı hamburger turşu
Su yok gibi
Olmuyor böyle bozdum ettim derken kafada hep bişeye başlayıp bozma hissi düşüncesi hakim oluyor diye dedim
Oruç gibi düşünmeye çalışıyorum inşallah.
Ay birde bayramdan hemen sonra abimin düğünü var onu düşünüyorum sürekli nasıl elbise bulucam diye. Bununla iyice hırslanmaya çalışıyorum ama bir gelip bie gidiyor bu hırs
Kardeşimin düğününde bende öyle hissettim. Sizin destekleriniz olmasa ne yapardım. İstenen bedende olmasam da anı kurtardım
Sende yapabilirsin
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 84kiloyum pkoyu yenmek istiyorum acaba aranıza katılmak için napmam.lazim
Aramıza kayna gitsin. Neler yaptın neler yedin su ictinmi spor yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…