Çok sevindim. Bir hafta 10 gün devam ettirsen bozmak istemeyeceksin zaten. Saglikli şeylerden doyana kadar yeNasılsınız hatunlar? Ben çok daha iyiyim şükür
Haftasonu yaşadığım o ağrı biraz kendimi tutmama yaradı.
Cuma yüksek çıkmıştım reglde oldum ama yinede az inmişim.
Yazamadım ama 3 gündür 2 öğün ve ara yapıyorum kötü olmadığım sürece devam edicem.
Dün çok erken yedim gece oturduğum için acıktım atıştırdım ama iyiydi
Çok iyi Bonus 3 5 güne daha da iyi olur inşNasılsınız hatunlar? Ben çok daha iyiyim şükür
Yazamadım ama 3 gündür 2 öğün ve ara yapıyorum kötü olmadığım sürece devam edicem.
Niye ki?Yapma şekersiz
Çok kötüydüm busraaSekersizde pogaca da yok
İyi olmana sevindimNasılsınız hatunlar? Ben çok daha iyiyim şükür
Doktorlar çok fena ya anında farkederlerKızlar dr gittim bugün doktor çokmu kilo almışsın dedi. Aslında 2 3 kg fark var ama adam cin gibi 4 yıl önceki kgmu hatırlıyor
Ben iyiyim çok şükür. İyi olmana çok sevindim. Ya bir gün yapıp birgün yapamıyorum artık napcam nasıl şunu beynime işlicem yeme sevdasından nasıl vazgecicem yeter diyırum artık yeter yeme yeme ama sofraya oturdumu yine ekmeğe gidiyor elim. Akşm çayın yanına birşey gelince yine elim gidiyorNasılsınız hatunlar? Ben çok daha iyiyim şükür
Ben iyiyim çok şükür. İyi olmana çok sevindim. Ya bir gün yapıp birgün yapamıyorum artık napcam nasıl şunu beynime işlicem yeme sevdasından nasıl vazgecicem yeter diyırum artık yeter yeme yeme ama sofraya oturdumu yine ekmeğe gidiyor elim. Akşm çayın yanına birşey gelince yine elim gidiyor
Olmuyor böyle bozdum ettim derken kafada hep bişeye başlayıp bozma hissi düşüncesi hakim oluyor diye dedimTunaydın. Küçüğün kontrolü var ona gidiyorum.
Akşam uyuya kaldım. Yazamadım.
Niye ki?
Çok kötüydüm busraa
İyi olmana sevindim
Ay birde bayramdan hemen sonra abimin düğünü var onu düşünüyorum sürekli nasıl elbise bulucam diye. Bununla iyice hırslanmaya çalışıyorum ama bir gelip bie gidiyor bu hırsÇay yanına ya yemiyceksin ya da kuru meyve ayarlıycaksın kendine sen onu alıcaksın alıcaz.
Bayramı düşünücez o an bunları yersek bayramda herkese aynı görüneceğimizi
Ay birde bayramdan hemen sonra abimin düğünü var onu düşünüyorum sürekli nasıl elbise bulucam diye. Bununla iyice hırslanmaya çalışıyorum ama bir gelip bie gidiyor bu hırs
Söz veriyorumBak ne güzel sebep işte bu akşam yemeğinden başka bi abur cubur yemiycez tamam mı?
Bu sene yasakta olmayacak gibi. Yaz geliyor insan içine karisacagiz. Beni en cok etkileyen eşimin babannesi vefat ettiginde herkesin o bakislariydi.. duramadim eve kacmistim...Çay yanına ya yemiyceksin ya da kuru meyve ayarlıycaksın kendine sen onu alıcaksın alıcaz.
Bayramı düşünücez o an bunları yersek bayramda herkese aynı görüneceğimizi
Merhaba hoşgeldinizMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum 84kiloyum pkoyu yenmek istiyorum acaba aranıza katılmak için napmam.lazim
Merhaba hoşgeldiniz
Günlük menülerimizi yazıyoruz, cumartesi günleri de tartı günümüz.
Oruç gibi düşünmeye çalışıyorum inşallah.Olmuyor böyle bozdum ettim derken kafada hep bişeye başlayıp bozma hissi düşüncesi hakim oluyor diye dedim
Kardeşimin düğününde bende öyle hissettim. Sizin destekleriniz olmasa ne yapardım. İstenen bedende olmasam da anı kurtardımAy birde bayramdan hemen sonra abimin düğünü var onu düşünüyorum sürekli nasıl elbise bulucam diye. Bununla iyice hırslanmaya çalışıyorum ama bir gelip bie gidiyor bu hırs
Aramıza kayna gitsin. Neler yaptın neler yedin su ictinmi spor yaptın mı?Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 84kiloyum pkoyu yenmek istiyorum acaba aranıza katılmak için napmam.lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?