Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şekersiz 3. Gün 17 şubat menüsü

10.30
Peynirli omlet(2 yumurtayla kiza da böldüm)
Nescafe
Yarim domates
4 5 zeytin
2 kare bitter

14.00
Yupaf lapasi, uzerine 1 muz(hiç guzel yapamadim asla tok tutmadi )

18.00
1 kase şehriye çorbası
1 tabakta yogurt ve bulgurlu ispanak

19.00
Türk kahvesi 2 hurma topu

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar olsun inşallah
Kolumu alçıdaydı unuttum inşallah guzel sonuclar olsun
Askıda canım alçı olmuyor
Doktor yeni bir tedavimi uyguluyor 3 hafta sonra bir gelişme bekliyor inşallah istediğiniz güzel gelişmeler olur dr. Yüzünüzü güldürsün
Köprücük kemiğini kırdı küçük. Geiisme varmı diye gittik. O da kaynama baslangici görünüyor ama daha erken dedi. Kontrole çağırdı

Bende bu gün başladım aralıklı oruca sabah bişey yemedim öglen yerim

Amine Busra şimdi ben dün yazmadım mı buraya 3 gündür gayet iyiyim düzgün yiyorum diye? Yazdım. Eksi de gördüm.

Sorun ne peki neden bu sabah saatimi değiştim poğça yedim? Neyin rahatlaması geldi?

Kendimi anlamakta zorlanıyorum senin bi fikrin var mı?

86 yım şuan.mayısta düğün 79 80 olsam öpüp başıma koycam

Çünkü yıllardır süren alışkanlıkların var ve yasak diye beynine kodladigin zaman illa onu canin ister.daha üç günde yılların alışkanlığı silinemez. Hatirla bende yaklaşık 5 ay yasaksiz diyet yaptim. Sonra kismaya başladım. Yani 111den 94lere geldigimde.
Dun gece benim aklimdan neler neler geçti..
Şimdi senin şuan yapacagin besin yasağı değil. Mesela tamam sabah pogaca yedin, gun içinde bunu nasil telafi edeceksin?

A) spor yapmak(yürüyüş bile olur)
B) ara öğün atlamadan, akşam öğünde bol yogurt, salata, sebze yemeği ile geçirmek

Yaza kadar 75 olabilirsin
Kendimle savaşımı bitirip inşallah olucam şu ara hep iç sesim sen yemek için yaşamıyorsun. Açıktığında sadece doymak için ye sağlıklı beslen vücuduna iyi bak. Hep kendimle bunları konuşuyorum. İnşalalh işe yarar ya

Uygulamaya geçemesende kendinle savasini biraktigin an kaybedersin asıl. Elbet bir gün galip geleceksin.
İki kez çok yüksek kilolara çıktım. İlkinde kendimle savaşım 1.5 sene sürmüştü :) en azindan üzerine eklemeyip sabit gezmiştim. Sonra 15 kg verip 2. Bebege hamile kaldım. Bu seferki savaşim daha kisa sürdü 9 ay ama pandemik sartlarida vardi.
Şuan hâla o savas bende de devam ediyor. 1 aydir kötü birakmistim, geceleri bile kalkip surekli yiyordum.. şimdi galip geldim başladım, bugun şekersiz 4. Günüm

Maşallah azmine sağlık. Kazanan een oldun işte. Hayatınıda o kadar çok etkilemiştirki eminim☺ bebek düşünüyorum bende sonra diyorumki bebek nasio olur doğar ama onunla verimli vakit gecirebilmem için aktif ve hızlı olmam gerek. Bu kiloyla olabilirmiyim diyorum. Ah neler neler konuşuyorum içimden ama açıkınca neden herşey unutuyorum acaba. Başarıcam ama yapıcam
Şekersiz 21 gün çok güzel verdiriyor bence. Dün aklıma geldi başlıyım bugünden için diue ama salı günü eşimin doğum günü bozmak zorunda kalırım diye başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…