Bende bilerek kızımın dogumgununu erken yaptimMaşallah azmine sağlık. Kazanan een oldun işte. Hayatınıda o kadar çok etkilemiştirki eminim☺ bebek düşünüyorum bende sonra diyorumki bebek nasio olur doğar ama onunla verimli vakit gecirebilmem için aktif ve hızlı olmam gerek. Bu kiloyla olabilirmiyim diyorum. Ah neler neler konuşuyorum içimden ama açıkınca neden herşey unutuyorum acaba. Başarıcam ama yapıcam
Şekersiz 21 gün çok güzel verdiriyor bence. Dün aklıma geldi başlıyım bugünden için diue ama salı günü eşimin doğum günü bozmak zorunda kalırım diye başlamadım
Burdayım canım ablam bi uğradı gitti çay içtim onunla o yerken yarım poğça yedim başka bişey yemedim daha.Bonus nerdesin, salata mi yedin yürüyüşe mi çıktın poğaçayı yakmak için. Yemişsin olan olmuş bir şekilde yakacaksin onu
Ara öğün yap mutlaka. Akşamda sarma yanina yogurt ekle, salata ekle. Hiç bişey olmaz. Bunlar bizim eskiden yediklerimizin yaninda ne kiBurdayım canım ablam bi uğradı gitti çay içtim onunla o yerken yarım poğça yedim başka bişey yemedim daha.
Akşama sarma var belki ondan yerim
Bende salıyı atlatıyımda bir çarlamba ğerşembe başlıyım nasipseBende bilerek kızımın dogumgununu erken yaptim
Cocugun pesinde yuksek kgda kosamiyosun. Bebekken bile bakmak cok zor gercekten
İnşallah fit olalim ve oyle kalalım, korumak çok zorBende salıyı atlatıyımda bir çarlamba ğerşembe başlıyım nasipse
İnşallqh hepimiz fit anneler olucaz
Ay birde o kısım var vermek ayrı zor korumak ayrı zor gerçektenİnşallah fit olalim ve oyle kalalım, korumak çok zor
Afiyet olsun canım az da tarçın at benceAcıkmalardayım sütlü kahve yapıyorum kendime yememek için buraya yazdım
Aklıma gelmedi öyle de yapayım inş.Afiyet olsun canım az da tarçın at bence
Ben bu akşam gorumceme gittim tatli yedilerAcıkmalardayım sütlü kahve yapıyorum kendime yememek için buraya yazdım
Hepimize gaz verip kaldığın yerden devam et diyen bı kadın vardı oralarda gördün mü?Amine Busra şimdi ben dün yazmadım mı buraya 3 gündür gayet iyiyim düzgün yiyorum diye? Yazdım. Eksi de gördüm.
Sorun ne peki neden bu sabah saatimi değiştim poğça yedim? Neyin rahatlaması geldi?
Kendimi anlamakta zorlanıyorum senin bi fikrin var mı?
Canım diyete yeni basliyorsan ilk 2-3 kg su gibi gider. Sonra yavaşlar. Genç olduğunu düşünüyorum. Sen 75 yap bu rakamı86 yım şuan.mayısta düğün 79 80 olsam öpüp başıma koycam
Senin gibi olmasada salidan beri şekerli (pasta tatlı çikolata kek ...) Yemedim. Ben şekerim diyen şeyler yani.Ben bu akşam gorumceme gittim tatli yediler1 lokma bakmadım tadina
Paketleri kesmek bile cok önemli. Ben gecen ay neler neler gömdümHepimize gaz verip kaldığın yerden devam et diyen bı kadın vardı oralarda gördün mü?
Canım diyete yeni basliyorsan ilk 2-3 kg su gibi gider. Sonra yavaşlar. Genç olduğunu düşünüyorum. Sen 75 yap bu rakamı
Senin gibi olmasada salidan beri şekerli (pasta tatlı çikolata kek ...) Yemedim. Ben şekerim diyen şeyler yani.
İkram edilen paketlileri çocuklara yada iş arkadaşlarıma götürüyorum
21 gün diye başladım ama kurallara çok uyamadim. Ama şeker çikolata pasta yemeden ölmüyormus insan.Günaydın benide aranıza alın diye yazacaktım ama yinede alın siz beni
Geldim canım inşallah 85 ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?