Aman canim 90lardan uzaklaş acilen. Bak sen ramazana kadar 80 olursun istersen yeterki istikrarli davran. Kacamak yapsan da bozmaGünaydın kızlar bugün güzel bir eksi gördüm. Sanırım ödem falan da vardı gitti.bu hafta gerçekten aç gezdim ve aralıklı oruca uydum. Bir gün 2 d kek bir gün de 1 poaca ve 1 d kek yedim.yedikten sonra da moralimi bozup daha da yemedim. Valla ona rağmen iyi gitmiş bence. Onun dışında normal ev yemekleri ve ekmeği azalttım.
Geçen hafta tartıda 92 gördüm
Bugün 88..35
Fark 3.65
Sonunda tiksinme olmuyor maalesef. Ama kendini kontrol etmek daha kolaylaşabiliyor diyebilirim. Dün akşam cok uzun bir aradan sonra tatliya hayir diyebildim. Allahtan gorumcemde hiç zorlamadi cok sevindimGünaydın kızlar.
21 gün diye başladım ama kurallara çok uyamadim. Ama şeker çikolata pasta yemeden ölmüyormus insan.
Pazartesinden cumartesiye 82.3
Fark 2.7
Yeni alınan kilonun gitmeside kolay tabii. Bakalım ben kaç gün dayanacagim bu tatlisizliga. Yinede hedefe ulaşıp sonunda tiksinirim inşallah.
Çok güzel sonuç tebriklerGünaydın kızlar bugün güzel bir eksi gördüm. Sanırım ödem falan da vardı gitti.bu hafta gerçekten aç gezdim ve aralıklı oruca uydum. Bir gün 2 d kek bir gün de 1 poaca ve 1 d kek yedim.yedikten sonra da moralimi bozup daha da yemedim. Valla ona rağmen iyi gitmiş bence. Onun dışında normal ev yemekleri ve ekmeği azalttım.
Geçen hafta tartıda 92 gördüm
Bugün 88..35
Fark 3.65
Güzel fark tebriklerGünaydın kızlar.
21 gün diye başladım ama kurallara çok uyamadim. Ama şeker çikolata pasta yemeden ölmüyormus insan.
Pazartesinden cumartesiye 82.3
Fark 2.7
Yeni alınan kilonun gitmeside kolay tabii. Bakalım ben kaç gün dayanacagim bu tatlisizliga. Yinede hedefe ulaşıp sonunda tiksinirim inşallah.
İnşallah bu sefer istikrari bozmadan ilerlersinGünaydın kızlar bende haberler ise şöyle şubat başı gibi 115 kilo idim ama 10 gün beslenme adına hiç iyi geçmemişti hatta korkumdan 2 cumartesidir artı görmemek için tartıya bile çıkmadım.
Şimdi pazartesinden beri dikkat ediyorum bu sabah tartı bilgim 113.7
Önümüzdeki cumartesi eksi bildirmem lazım yoksa bu başlangıcımda yine 3 gün yap 5 gün boza döner
Bu sefer daha farkındalıklı ilerlediğimi hissediyorum
Yeni vaşlamıyorum canım baya aylardır uğraşıyorum 90dım diyetisyene gittim 6 kilo verdim sonra covid karantina falannderken bıraktım 2 3 kilosunu geri aldım. İşte uğraşıyorum şindi bir başlayığ bir yiyorum. Ama yapıcam mayısa kadar 75 olamasada 79 kesin inşallahHepimize gaz verip kaldığın yerden devam et diyen bı kadın vardı oralarda gördün mü?
Canım diyete yeni basliyorsan ilk 2-3 kg su gibi gider. Sonra yavaşlar. Genç olduğunu düşünüyorum. Sen 75 yap bu rakamı
Senin gibi olmasada salidan beri şekerli (pasta tatlı çikolata kek ...) Yemedim. Ben şekerim diyen şeyler yani.
İkram edilen paketlileri çocuklara yada iş arkadaşlarıma götürüyorum
Evde yap mutlaka uğraşmakta iyi gelirMerhabalar hanımlar
Bu sabah 116 geldim. Hafta içi 118 den sonra iyi geldi Fark -2
Hazır birşeyler yemeyi kestik. Evde pişirmeye başladım tekrar.
Geçmiş olsunMerhaba hayrlı akşamlar özür diliyorum bu gün bişey paylasamadim akşam qida zehirlenmesi yaşadım diye bu gün diyet yaparım yarindan baslicam insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?