Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman canim 90lardan uzaklaş acilen. Bak sen ramazana kadar 80 olursun istersen yeterki istikrarli davran. Kacamak yapsan da bozma

Sonunda tiksinme olmuyor maalesef. Ama kendini kontrol etmek daha kolaylaşabiliyor diyebilirim. Dün akşam cok uzun bir aradan sonra tatliya hayir diyebildim. Allahtan gorumcemde hiç zorlamadi cok sevindim

Günaydın kızlar bende haberler ise şöyle şubat başı gibi 115 kilo idim ama 10 gün beslenme adına hiç iyi geçmemişti hatta korkumdan 2 cumartesidir artı görmemek için tartıya bile çıkmadım.
Şimdi pazartesinden beri dikkat ediyorum bu sabah tartı bilgim 113.7
Önümüzdeki cumartesi eksi bildirmem lazım yoksa bu başlangıcımda yine 3 gün yap 5 gün boza döner

Bu sefer daha farkındalıklı ilerlediğimi hissediyorum

Çok güzel sonuç tebrikler

Güzel fark tebrikler kendi adımada tatlıdan nasıl tiksineceğiz acaba

İnşallah bu sefer istikrari bozmadan ilerlersin

Yeni vaşlamıyorum canım baya aylardır uğraşıyorum 90dım diyetisyene gittim 6 kilo verdim sonra covid karantina falannderken bıraktım 2 3 kilosunu geri aldım. İşte uğraşıyorum şindi bir başlayığ bir yiyorum. Ama yapıcam mayısa kadar 75 olamasada 79 kesin inşallah

birde benim bölgesel. Bugün bir swetshırt aldım. Standart bedendi. Üst omuzlardan büyük geliyor popoma yapışıyor. Değiştirmedim bende

Şekersiz 5. Gün menüsü

10.20
Nescafe
1 dana füme
1 dlm ekmek
Tavada yumurta peynirli kaşarlı
1 tk tahin pekmez

12.30
Yarim kase tarhana çorbası (1 kepçe)

15.00
Nescafe
1 elma 1 mandalina

16.30
Türk kahvesi

18.30
1 tabak et yemeği
Patlıcan yoğurtlusu

21.45
3 er findik badem
2 incir kurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…