pek uğramadım canım. bu hafta koptum iyice. depo demir başladım o da iştahı kontrolden çıkarttı. kilo aldım ben de bıraktım.
Geçmiş olsunMerhaba hayrlı akşamlar özür diliyorum bu gün bişey paylasamadim akşam qida zehirlenmesi yaşadım diye bu gün diyet yaparım yarindan baslicam insAllah
Çok geçmiş olsun sıvı beslen mideni rahatlatirMerhaba hayrlı akşamlar özür diliyorum bu gün bişey paylasamadim akşam qida zehirlenmesi yaşadım diye bu gün diyet yaparım yarindan baslicam insAllah
Demir gerçekten kötü yapıyor bende muzdaribim bu konudanpek uğramadım canım. bu hafta koptum iyice. depo demir başladım o da iştahı kontrolden çıkarttı. kilo aldım ben de bıraktım.
moralim bozuk. çok halsizim. sen nasılsın?
Merhaba hayrlı akşamlar özür diliyorum bu gün bişey paylasamadim akşam qida zehirlenmesi yaşadım diye bu gün diyet yaparım yarindan baslicam insAllah
HoşgeldinHerkese merhaba,
Grubu yeni gördüm. Ben de 5 gün önce başladım, mümkün olduğunca dengeli yemeye ve besin içeriklerine de dikkat ederek beslenmeye gayret ediyorum. Boyum 1.71, 107.7 ile başladım, şimdi 102.9 ile devam ediyorum :)
GünaydınKahvaltımı ve yemeğimi en güzelinden yiyip yazıcam buraya.
Şu an bir miktar ruhumu dinlendiriyorum
Demir ilacı bende içiyorum biliyorsun bu günlerde nedense 1 gün içiyorum 2 gün unutuyorum evet iştahta büyük etken zolanıyor insanpek uğramadım canım. bu hafta koptum iyice. depo demir başladım o da iştahı kontrolden çıkarttı. kilo aldım ben de bıraktım.
moralim bozuk. çok halsizim. sen nasılsın?
Geçmiş olsunMerhaba hayrlı akşamlar özür diliyorum bu gün bişey paylasamadim akşam qida zehirlenmesi yaşadım diye bu gün diyet yaparım yarindan baslicam insAllah
Geçmiş olsunbugün daha iyi olursun inş.
Özürlük bir durum yok canım geçmiş olsun toparlan gelirsin
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun sıvı beslen mideni rahatlatir
Demir gerçekten kötü yapıyor bende muzdaribim bu konudan
Ben de yapayım iyi dedinGünaydınafiyet olsun kuzu bende limonlu suyumu içiyorum
Organik elma sirkem yok , bir türlü denk gelip alamadım o olsa onuda katıcamBen de yapayım iyi dedin
Hoşgeldin
5 kilo atmışsın bileboyunda uzun verdiğinden daha çok vermiş gibi görünürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?