Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

60kiloyum napıyorsun canım nasılsın göremedim seni bikaç gündür
pek uğramadım canım. bu hafta koptum iyice. depo demir başladım o da iştahı kontrolden çıkarttı. kilo aldım ben de bıraktım.
moralim bozuk. çok halsizim. sen nasılsın?

Merhaba hayrlı akşamlar özür diliyorum bu gün bişey paylasamadim akşam qida zehirlenmesi yaşadım diye bu gün diyet yaparım yarindan baslicam insAllah
Çok geçmiş olsun sıvı beslen mideni rahatlatir
pek uğramadım canım. bu hafta koptum iyice. depo demir başladım o da iştahı kontrolden çıkarttı. kilo aldım ben de bıraktım.
Demir gerçekten kötü yapıyor bende muzdaribim bu konudan

Hoşgeldin

5 kilo atmışsın bile boyunda uzun verdiğinden daha çok vermiş gibi görünürsün.

Günaydın dün paketli birşey yemedim ama sabah poğaça iklindi vakti makarna yoğurt salata yedim. Arkadaşıma gittim. Kuru ekmek olsa yenir onunla
Hasret giderdik büyük oğlan acıktım demese ruhum duymadı. Çocuklara hızlı pratik olsun dedim makarna en pratik yöntem oldu. Bugün de hasarsız bitmez ama dengeil geçerse çok mutlu olurum

Demir ilacı bende içiyorum biliyorsun bu günlerde nedense 1 gün içiyorum 2 gün unutuyorum evet iştahta büyük etken zolanıyor insan

Pazar günlerini yeni başlangıçlar yapmak için daha çok seviyorum. tamda haftanın planını yapmak aslında hayatımızın nasıl olmasını istediğimizin düşündüğümüz gün olarak görüyorum. Sende öyle yap bugün olurmu toparlan ve yeniden başla senin böyle moralim bozuldu bıraktim demene hiç alışkın değiliz hemen bugün toparlanıyorsun lütfen

Bende pazartesiden beri iyi gidiyordum ama dün arkadaşlarlımla buluştum fazla karboluu bir gün oldu. dünü unutup bugün yeniden başlıyormuşum gibi istikrarlı gitmem lazım dünki bildirimi cumartesi en az 1 kilo fazlası olursa mutlu eder tabi bildirmek istiyorum

Hoşgeldin

5 kilo atmışsın bile boyunda uzun verdiğinden daha çok vermiş gibi görünürsün.

Teşekkürler :)

Belli kilo bildirim günleriniz var mı bilmiyorum ama ben ilk hafta hariç sık sık tartınmayı düşünmüyorum, belki haftada 1 kez çünkü kilom her gün değişmeyince moralim bozulabiliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…