frıda canım kedicik çok tatlı hayatımda ilk defa bende eve aldım şöyle kızıma hediye edildi doğum gününde ama kızımdan çok ben ilgileniyorum bayılıyorum ona fotosunu atıcam daha 4 aylık bizimki siyam kedisi benim kızımSizin yerinizede öptüm. kendimede çok öptüm pııçççıık yaptım bıraktım
Tabi oda her fırsatta beni ısırmaya çalıştı
bonuscum geçmiş olsun canım bu ara kalp ağrısı da dalgın heralde eşiminde benimde ağrıyo bende kalp damardan randevu aldım biraz geç tarihe verdi ama olsun gitmek gerekir bence bir ara kalbe de git umursamazlık yapma canımKahvaltımı ve yemeğimi en güzelinden yiyip yazıcam buraya.
Şu an bir miktar ruhumu dinlendiriyorum
bak canım bu da benim kızımGünaydınlaaaaaarpazar günümüz mutlu ve huzurlu geçsin
Aneeeem bu çok tatlıkibak canım bu da benim kızım
HoşgeldinTeşekkürler :)
Belli kilo bildirim günleriniz var mı bilmiyorum ama ben ilk hafta hariç sık sık tartınmayı düşünmüyorum, belki haftada 1 kez çünkü kilom her gün değişmeyince moralim bozulabiliyor:)
Cumartesi tartı günümüzTeşekkürler :)
Belli kilo bildirim günleriniz var mı bilmiyorum ama ben ilk hafta hariç sık sık tartınmayı düşünmüyorum, belki haftada 1 kez çünkü kilom her gün değişmeyince moralim bozulabiliyor:)
Ben yemeyi seven biriyim dürüst olmak gerekirse :) Bu zamana kadar çok kez kilo aldım, ideal kiloma geri geldim, sonra tekrar kilo aldım... Ama pandemi döneminde hayatımda hiç olmadığı kadar kantarın şirazesi şaştı, nerdeyse 2 yıl hiç tartıya çıkmadım. Kilo aldığımı fark ediyordum ama "en fazla 80-90 olmuşumdur" diyordum :) Kas kütlem çok fazla o yüzden 75 kiloda bile hoş duruyorum, 50 kilolara düşme hayalim yok. 63-65 kg manken kilom zaten.
GünaydınGünayyydınn ❤
Mutlu pazarlar KK nın enn güzel hatunları
Eki Görüntüle 3009994
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
yeminle öyle oldu evde sanki minik bir bebek var beni geceleri zorlamayan gündüzleri yormayan evde onun heryeri ailenin bir bireyi gibi gezip dolaşması okadar çok mutlu ediyoki evde herkes çok seviyor prensesin diye seviyorum çok tatlı ismi MİYA ben miyoş diye sesleniyorum evet kızlar alıp getiriyorAneeeem bu çok tatlıki
Artık buda senin için bir evlat olucak başka Kaçarın yok. kızlarımız kedileri aliyor ama bakımı bize kalıyor
Kedi evde iyi oluyor yaa insan ruhuna çok iyi geliyor iyiki varlar
saol tatlımDemir ilacı bende içiyorum biliyorsun bu günlerde nedense 1 gün içiyorum 2 gün unutuyorum evet iştahta büyük etken zolanıyor insan
Pazar günlerini yeni başlangıçlar yapmak için daha çok seviyorum. tamda haftanın planını yapmak aslında hayatımızın nasıl olmasını istediğimizin düşündüğümüz gün olarak görüyorum. Sende öyle yap bugün olurmu toparlan ve yeniden başla senin böyle moralim bozuldu bıraktim demene hiç alışkın değiliz hemen bugün toparlanıyorsun lütfen
Bende pazartesiden beri iyi gidiyordum ama dün arkadaşlarlımla buluştum fazla karboluu bir gün oldu. dünü unutup bugün yeniden başlıyormuşum gibi istikrarlı gitmem lazım dünki bildirimi cumartesi en az 1 kilo fazlası olursa mutlu eder tabi bildirmek istiyorum
Geçmiş olsunMerhaba hayrlı akşamlar özür diliyorum bu gün bişey paylasamadim akşam qida zehirlenmesi yaşadım diye bu gün diyet yaparım yarindan baslicam insAllah
kitap nasıl bonus? beğendin mi?Kahvaltımı ve yemeğimi en güzelinden yiyip yazıcam buraya.
Şu an bir miktar ruhumu dinlendiriyorum
Hoşgeldin. Verimli bir süreç olsun inşallahBen yemeyi seven biriyim dürüst olmak gerekirse :) Bu zamana kadar çok kez kilo aldım, ideal kiloma geri geldim, sonra tekrar kilo aldım... Ama pandemi döneminde hayatımda hiç olmadığı kadar kantarın şirazesi şaştı, nerdeyse 2 yıl hiç tartıya çıkmadım. Kilo aldığımı fark ediyordum ama "en fazla 80-90 olmuşumdur" diyordum :) Kas kütlem çok fazla o yüzden 75 kiloda bile hoş duruyorum, 50 kilolara düşme hayalim yok. 63-65 kg manken kilom zaten.
canım normal demir ilacını belli bir süreden sonra istersen kontrol altına alabiliyorsun. ama depo demir ilacı çok pis bir ilaç. gün boyu kesilmeyen bir açlık oluyor. insan her daim yemek ister mi? ne saçma birşey. onun açlığı kontrol altına alınmıyor.Demir ilacı bende içiyorum biliyorsun bu günlerde nedense 1 gün içiyorum 2 gün unutuyorum evet iştahta büyük etken zolanıyor insan
Pazar günlerini yeni başlangıçlar yapmak için daha çok seviyorum. tamda haftanın planını yapmak aslında hayatımızın nasıl olmasını istediğimizin düşündüğümüz gün olarak görüyorum. Sende öyle yap bugün olurmu toparlan ve yeniden başla senin böyle moralim bozuldu bıraktim demene hiç alışkın değiliz hemen bugün toparlanıyorsun lütfen
Bende pazartesiden beri iyi gidiyordum ama dün arkadaşlarlımla buluştum fazla karboluu bir gün oldu. dünü unutup bugün yeniden başlıyormuşum gibi istikrarlı gitmem lazım dünki bildirimi cumartesi en az 1 kilo fazlası olursa mutlu eder tabi bildirmek istiyorum
kitap nasıl bonus? beğendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?