Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sizin yerinizede öptüm. kendimede çok öptüm pııçççıık yaptım bıraktım
Tabi oda her fırsatta beni ısırmaya çalıştı
frıda canım kedicik çok tatlı hayatımda ilk defa bende eve aldım şöyle kızıma hediye edildi doğum gününde ama kızımdan çok ben ilgileniyorum bayılıyorum ona fotosunu atıcam daha 4 aylık bizimki siyam kedisi benim kızım
Kahvaltımı ve yemeğimi en güzelinden yiyip yazıcam buraya.

Şu an bir miktar ruhumu dinlendiriyorum
bonuscum geçmiş olsun canım bu ara kalp ağrısı da dalgın heralde eşiminde benimde ağrıyo bende kalp damardan randevu aldım biraz geç tarihe verdi ama olsun gitmek gerekir bence bir ara kalbe de git umursamazlık yapma canım

MamenSanz
Samara96

Kendinizi tanıtın hanımlar kilo alma sebeniniz falan neydi?
Ben yemeyi seven biriyim dürüst olmak gerekirse :) Bu zamana kadar çok kez kilo aldım, ideal kiloma geri geldim, sonra tekrar kilo aldım... Ama pandemi döneminde hayatımda hiç olmadığı kadar kantarın şirazesi şaştı, nerdeyse 2 yıl hiç tartıya çıkmadım. Kilo aldığımı fark ediyordum ama "en fazla 80-90 olmuşumdur" diyordum :) Kas kütlem çok fazla o yüzden 75 kiloda bile hoş duruyorum, 50 kilolara düşme hayalim yok. 63-65 kg manken kilom zaten.

Aneeeem bu çok tatlıki

Artık buda senin için bir evlat olucak başka Kaçarın yok. kızlarımız kedileri aliyor ama bakımı bize kalıyor
Kedi evde iyi oluyor yaa insan ruhuna çok iyi geliyor iyiki varlar
yeminle öyle oldu evde sanki minik bir bebek var beni geceleri zorlamayan gündüzleri yormayan evde onun heryeri ailenin bir bireyi gibi gezip dolaşması okadar çok mutlu ediyoki evde herkes çok seviyor prensesin diye seviyorum çok tatlı ismi MİYA ben miyoş diye sesleniyorum evet kızlar alıp getiriyor torunlarımız bizim ben öyle diyorum evde benim en küçük oğlan fazla oynuyor ben ona bile kızıyorum Bırak sıkma elleme rahatını bozma o derece oldum yani evimin gülü pirensesi seninki de çok tatlı bayıldım en sevdiğim cins ve renk Allah uzun ömür versin pisilerimize

saol tatlım bu hafta biraz kafamı dinleyeyim. toparlanmaya çalışayım haftaya devam inşallah.

Hoşgeldin. Verimli bir süreç olsun inşallah

Bonus
Dün tartılmayı unutmuşum ben eşim bir sakatlık geçirdi 1 haftadır evdeydi ondan bende hiç evden çıkmamıştım. Dün nasıl bunaldıysam yataktan kalkar kalkmaz kendimi dışarı attım tartıyı martıyı unutmuşum
Bugünki kilom 86.65

canım normal demir ilacını belli bir süreden sonra istersen kontrol altına alabiliyorsun. ama depo demir ilacı çok pis bir ilaç. gün boyu kesilmeyen bir açlık oluyor. insan her daim yemek ister mi? ne saçma birşey. onun açlığı kontrol altına alınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…