Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende az içiyorum. Eskiden deli gibi su içerdim neden böyle oldum bilmiyorum. Kahveye çok sardim. 2 nescafe 1 turk kahvesi hergun oluyor. Bir de surahim kirildi sanki onunda etkisi oldu bu işte. Yarin pazardan bakayim bari

Haftanin son fit tarifi diyorum.
Şekersiz e başlayali 6.gunum.
Bu hafta fazla boyle tarif oldu, geçiş süreci olduğu için.
Zaten fazla kgyu da birden attim.
Artik az az gidecek dikkati arttiriyorum.
Önümüz deki hafta 1 Çarşamba 1 cuma bu şekilde tarif yaparim. Ya da haftasonu olabilir cuma yerine. Daha çok meyve ve kuru meyveye geçişi arttircam.
Ah şu bahar meyveleri çıksa. Onlari daha çok seviyorum

Eklentiler

• IMG_20220220_143521.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 29
Bende içmeye çalışıyorum gözümün önünde tutuyorum her zaman suyu. Mesela oturup tv izliyorsam sürahi bardağı yanıma sehpaya koyuyorum. Öyle olunca içesi geliyor insanın.
ancak dışarı çıkcağım günler içemiyorum sürekli dışarıda lavabo sorunu yaşamamak için

Ben de şekersiz besleniyorum, işlenmiş ürünler tüketmemeye özen gösteriyorum. Aynı zamanda başlamışız, benim de 1 hafta oldu, 5 kilo verdim. İlk kilolar sudan oluyor ama yine de motive edici.

20 şubat şekersiz 6. Gün

Sabah malum cok ac kalktim, oyle böyle değildi.

10.00

Yarim tabak menemen

1 dilim (buyukce) ekmek

Çay

2 dilim peynir, 1 dilim kaşar

1 dana füme

15.00

3 fit top

Nescafe

Ara

2 3 parça ceviz

18.30

1 tabak fırında tavuk patates

Maalesef patates fazla yedim

1 dilim ekmek

Salata, biber yogurtlusu

Bugun ekmek dilimleri büyüktü 3.5 ekmek yemiş oldum sanirim uzerine de patates eklendi. Hiç iyi olmadi

MamenSanz
Samara96
Hoşgeldiniz. En kısa zamanda fazla kilolarımızı veririz inşallah

Şu içmeyi nasıl başarıyorsunuz? Benim en büyük eksigim şu içmek, ne kadar zorlasam da koca gün boyunca 2-3 bardaktan fazla içemiyorum.
canım şişe bulundur yanında . Aklına geldikçe iç.
Ya da birer saat aralıklarla alarm kur, su içmeyi hatırlatır sana

Merhaba canlar 20 Şubat menüm
11.30 Kahvaltı:
Sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 2 yk menemen, 1 poğaça, 1 dilim tb ekmeği, 2 dilim peynir

15.00 öğle yemeği:
3 yk yoğurt+2 yk yulaf ezmesi

19.00 akşam yemeği:
3 but mangal, yarım lavaş, salata, 1 sb ayran

20.00: 1 lokum, 2 petibör bisküvi (bitsin diye yedim) yarından itibaren akşam yemekten sonra bir şeyler yemeyeceğim

Su:3 litre Olmuştur.
Spor: 2764 adım

Sanırım dediğin gibi hep gözümün önünde bulundurmam lazım, yoksa günde 2-3 kahvenin üstüne bir de şu içmeyince sonum pek iyi olmayacak :)

Ben de menümü paylaşayım. 7.günüm bugün:

Kahvaltı
Lor peynirli omlet
Biber, salatalık, domates

Ara öğün
5 kuru kayısı
10 adet fındık
Türk kahvesi

Öğle
Ton balık ve tam buğday unlu makarna yapılmış salata

Akşam
Ispanak yemeği
3 kaşık yoğurt

Acıktığım için bir ara öğün daha yaptım, 1 Türk kahvesi ve yarım muz.

9800 adım.

Aneeeem bu çok tatlıki

Artık buda senin için bir evlat olucak başka Kaçarın yok. kızlarımız kedileri aliyor ama bakımı bize kalıyor
Kedi evde iyi oluyor yaa insan ruhuna çok iyi geliyor iyiki varlar
Benim kızkardeşimin de var kedisi. Kedi korkumu onunla yendim çok sevimli evde bir aile üyesi gibi oluyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…