Bende az içiyorum. Eskiden deli gibi su içerdim neden böyle oldum bilmiyorum. Kahveye çok sardim. 2 nescafe 1 turk kahvesi hergun oluyor. Bir de surahim kirildi sanki onunda etkisi oldu bu işte. Yarin pazardan bakayim bariHiç su içmediğimi farkettim
Bu koca vucut nasıl dolaşım sağlasın ödev atsın hemen içiyorum sizlerde için
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@Fit mutlu anne
@nisan34
Mthn83
@LisbethS
@Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
Cookiie
Samara96
MamenSanz
Bende içmeye çalışıyorum gözümün önünde tutuyorum her zaman suyu. Mesela oturup tv izliyorsam sürahi bardağı yanıma sehpaya koyuyorum. Öyle olunca içesi geliyor insanın.Hiç su içmediğimi farkettim
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@Fit mutlu anne
@nisan34
Mthn83
@LisbethS
@Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
Cookiie
Samara96
MamenSanz
Şifa olsunkabuk tarçın çayı içtimiyi geldi
Hiç su içmediğimi farkettim
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@Fit mutlu anne
@nisan34
Mthn83
@LisbethS
@Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
Cookiie
Samara96
MamenSanz
Sende hoşgeldin gitme hiç
Bende aldim buzlukta duruyodu. Bu hafta yapayim bende. Yogurtlu mu yapacaksin corba miDondurulmuş brokoli almıştım marketten onu haşladım iyi gibi görünüyor uygundu tabi şu an ki fiyattan
Ben de şekersiz besleniyorum, işlenmiş ürünler tüketmemeye özen gösteriyorum. Aynı zamanda başlamışız, benim de 1 hafta oldu, 5 kilo verdim. İlk kilolar sudan oluyor ama yine de motive edici.Haftanin son fit tarifi diyorum.
Şekersiz e başlayali 6.gunum.
Bu hafta fazla boyle tarif oldu, geçiş süreci olduğu için.
Zaten fazla kgyu da birden attim.
Artik az az gidecek dikkati arttiriyorum.
Önümüz deki hafta 1 Çarşamba 1 cuma bu şekilde tarif yaparim. Ya da haftasonu olabilir cuma yerine. Daha çok meyve ve kuru meyveye geçişi arttircam.
Ah şu bahar meyveleri çıksa. Onlari daha çok seviyorum
canım benimSende hoşgeldin gitme hiç
canım şişe bulundur yanında . Aklına geldikçe iç.Şu içmeyi nasıl başarıyorsunuz? Benim en büyük eksigim şu içmek, ne kadar zorlasam da koca gün boyunca 2-3 bardaktan fazla içemiyorum.
Benim kızkardeşimin de var kedisi. Kedi korkumu onunla yendim çok sevimli evde bir aile üyesi gibi oluyor gerçekten.Aneeeem bu çok tatlıki
Artık buda senin için bir evlat olucak başka Kaçarın yok. kızlarımız kedileri aliyor ama bakımı bize kalıyor
Kedi evde iyi oluyor yaa insan ruhuna çok iyi geliyor iyiki varlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?