- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
mesirmacunu neredesin?
Şu içmeyi nasıl başarıyorsunuz? Benim en büyük eksigim şu içmek, ne kadar zorlasam da koca gün boyunca 2-3 bardaktan fazla içemiyorum.
Akşama doğru yine çok sıkıştım kalbimden geçicek inş bu günlerde
Günaydın canımGünayydınn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3010304
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Samara96
MamenSanz
Allah ferahlık versin inşallahAkşama doğru yine çok sıkıştım kalbimden geçicek inş bu günlerde
Hiç su içmediğimi farkettim
Bu koca vucut nasıl dolaşım sağlasın ödev atsın hemen içiyorum sizlerde için
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Samara96
MamenSanz
Nisancım sana uzun uzun yazmak isterdim ama inan halim yok. Burayla bağın var yıllardır bununda hatırı var.Sağlıklı mutlu haftalar kızlar
Yine bir kutsal pazartesiden herkese kucak dolusu sevgiler
Kendime olan inancımı kaybettim diyebilirim. Başla boz başla boz başla boz. Sabah başlıyorum akşama olmadı 3-5 güne sonlanıyor yıldım artık. Yakın zamanda göz doktoruna gitmiştim sende damar sertliği var ya tansiyon ya kolesterolün var dedi. Yani anlıycağınız ya kalpten ya inmeden gidicem. Zaten bizim aileden çoğu kişi inmeden patır patır gittidoktordan sonra 1 hafta yediğime içtiğime anca dikkat edebildim sonrası yine aynı. Kilolu olmak gerçekten bir hastalık. Gencim nasılsa veririm diyoruz ama kilolu olduğumuz süreçte atılıyor birçok hastalığın temeli.
Ben bizzat kendi ellerimle bedenimi mahfettim
Bedenimi tanıdığım kadarıyla ekmek, pilav, makarnayı kestiğimde kilo verebiliyorum. Her şeyden ölçülü yiyerek daha sağlıklı kilo verebilirim diyorum ama o ölçülü yemeği sürdürebilir kıldığım günler bir elin parmaklarını geçmiyor malesefbu sefer bu şekide bir başlangıç yapıcam inş başarılı olabilirim dua edelim birbirimize kızlar hedefim yaza kadar 5-8 kilo kadar vermek
Bonus yolunda gitmeyen şeyler olduğunda veya sıkıntılı dönemlerden geçerken yaşanabiliyor bu durumlar ama sen yinede ihmal etme doktora gitmeyi
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Ne güzel güle güle kullan kremleriniBu aralar yeni bakım ürünleri aldım. Bikaç audr kullandıklarım vardı baya cildimi açtı daha pürüzsüz rwnk tonunu eşitledi. Görenler de fark ediyor. İyi geldi bana kızlar yeni bakım ürünleri kendinize bakın sadece kg ya odaklanmayın.
Sana iyi gelen insanlarla sohbet et, sana ne iyi geliyorsa onu yapsan bu ara kafan dağılır ruhuna iyi gelirAkşama doğru yine çok sıkıştım kalbimden geçicek inş bu günlerde
bende aynı dertten muzdaribim , getir , migros sanal market, a101 gibi sanal uygulamalardan sipariş veriyorum sanada fikir olsun :)Kızlar cumartesi pazar beslenme adına pek iyi geçmedi umarım bu günden sonra daha bir yoluna gitsin. beslenmemi mağlesef işyerinde istediğim şekilde düzenliyemiyorum ve işyerimizin etrafında 1 market dahi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?