Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MamenSanz
Samara96 hoşgeldinizzz bol eksiler olsun inşallahhh
Bonus günaydınn bir diş ağrısı ile uğraşıyorum o yüzden çok keyfim yok ama girip okuyorum yazılanları :) tabiki diyet devam , 6 kg vermiş oldum toplamda burdan geri dönmem Allah'ın izniyle :) ama spora henüz başlayamadım o motivasyonu geri kazanmam lazım

Şu içmeyi nasıl başarıyorsunuz? Benim en büyük eksigim şu içmek, ne kadar zorlasam da koca gün boyunca 2-3 bardaktan fazla içemiyorum.

Başaramıyorum çoğu zaman bunu aşmaya uğraşıyorum.
Tele su hatırlatma uygulaması indirebilirsin.
En çok şişeyle içiliyor pet bulundurabilirsin yanında.
Benim gibi içim almıyo boğazımdan geçmiyo diyosan limon dilimi falan katıp tatlandırabilirsin

Sağlıklı mutlu haftalar kızlar

Yine bir kutsal pazartesiden herkese kucak dolusu sevgiler

Kendime olan inancımı kaybettim diyebilirim. Başla boz başla boz başla boz. Sabah başlıyorum akşama olmadı 3-5 güne sonlanıyor yıldım artık. Yakın zamanda göz doktoruna gitmiştim sende damar sertliği var ya tansiyon ya kolesterolün var dedi. Yani anlıycağınız ya kalpten ya inmeden gidicem. Zaten bizim aileden çoğu kişi inmeden patır patır gitti doktordan sonra 1 hafta yediğime içtiğime anca dikkat edebildim sonrası yine aynı. Kilolu olmak gerçekten bir hastalık. Gencim nasılsa veririm diyoruz ama kilolu olduğumuz süreçte atılıyor birçok hastalığın temeli.
Ben bizzat kendi ellerimle bedenimi mahfettim
Bedenimi tanıdığım kadarıyla ekmek, pilav, makarnayı kestiğimde kilo verebiliyorum. Her şeyden ölçülü yiyerek daha sağlıklı kilo verebilirim diyorum ama o ölçülü yemeği sürdürebilir kıldığım günler bir elin parmaklarını geçmiyor malesef bu sefer bu şekide bir başlangıç yapıcam inş başarılı olabilirim dua edelim birbirimize kızlar hedefim yaza kadar 5-8 kilo kadar vermek

Bonus yolunda gitmeyen şeyler olduğunda veya sıkıntılı dönemlerden geçerken yaşanabiliyor bu durumlar ama sen yinede ihmal etme doktora gitmeyi

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

Nisancım sana uzun uzun yazmak isterdim ama inan halim yok. Burayla bağın var yıllardır bununda hatırı var.

Bırak elinin tersiyle kenara it başarısız günlerimizi hasta ettiğimiz bedenimizi.
Böyle olsun istemedik suçlamayalım kendimizi.

Her şeyi bir kenara bırakıp devam edicez biz pişman olmadan suçlamadan ümit kaybetmeden ❤

Ne güzel güle güle kullan kremlerini
Benimde nemlendiricim bille bitti duştan sonra kesin nemlendirici kullanıyorum da şu ara evde nivea krem var onla idare ediyorum hiç yoktan iyidir.

Bende retinol içeren krem ve c vitaminli serum krem istiyorum ama çok pahalı sen ne marka aldın kaça aldın ?

Birde niveya vucut sıkılaştırıcısını alıp gıdı bölgemde kullanmayı düşünüyorum. bu konuda herhangi bir bilgisi, duyumu düşüncesi olan var mı?

Kızlar cumartesi pazar beslenme adına pek iyi geçmedi umarım bu günden sonra daha bir yoluna gitsin. beslenmemi mağlesef işyerinde istediğim şekilde düzenliyemiyorum ve işyerimizin etrafında 1 market dahi yok
bende aynı dertten muzdaribim , getir , migros sanal market, a101 gibi sanal uygulamalardan sipariş veriyorum sanada fikir olsun :)

Dün ne yedim yazayım brokolim haşlanmış duruyor onu yapmaya üşendim.

8:30 sütlü kahve 2 minik bisküvi

10:00

2 bol patatesli yumurta
Beyaz peynir 3 tane ceviz

13:00 çayla 4-5 tane küçük bisküvi

17:00
2 dolu kepçe kapuska
5-6 kaşık hazır yoğurtsuz mantı

Çocuklar yerken bi iki kaşık aldım yemediklerinden.

Su 1,5
Yürüyüşe gidemedim kötü olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…