Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünki menüm;
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peymir
7 zeytin
1 dilim hindi füme
2 yaprak kıvırcık
2 parça çıtır kabak reçeli
1 dilim yağsız kızarmış ekmek

Ara türk kahvesi
1 kare çikolata

Akşam
1 tabak kuru fasülye susuz
1 kase yoğurt
Salata

Bugünkü menüm

Kahvaltı
6 kuru kayısı
40 gr fındık
1 Türk kahvesi

Öğle
2 dilim tam tahilli ekmek
Mantar, kırmızı biber, yeşil biber ve bol lorla yapılmış sote
2 haslanmis yumurta

Akşam
Dışarıdaydım, karnım da hiç acıkmadı doğrusu, 1 latte içtim ve 2 hurma yedim.

8734 adım

valla hiç sorma. kilolu olunca topluluklara girmek de istemiyor insan

21 Şubat 2022 menüm:

12.00 Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta( bir tam, diğerinin beyazı), 1 kaşarlı tost( tb ekmeği) 2 dilim peynir

15.30 öğle yemeği: 3 yk yoğurt+2 yk yulaf ezmesi

18.00 akşam yemeği: 1 tabak bezelye yemeği, 5 yk bulgur pilavı, turşu, 1 kase yoğurt

20.30 ara: 1 elma, 1 portakal

Su:3 litre

Giricem ama bu bayramda akraba içine çıkmaya da benzemiyor. Ben bocalarsam hatırlatın bana şişman şişman ne giyceksin orda resimlerde nasıl çıkıcaksın diye
Valla canım fotoğraflarda çok çirkin çıkıyoruz . Herkes zayıf biz şişman bir kere 46 bedenden sonra elbise de yakışmıyor insana. Yaza kadar şöyle 15-20 kg arası verilse elbise de yakışır, fotoğraflarda da güzel çıkarız

Fulya gülmesene gelin toplu tövbe edelim
Gecen gün denk geldim heee tövbe işine, ben tövbe işini tamamen hayatımdan silmişim ve unutmuşum yeni fark ettim

Hep şükür duası ettiğimiz için geçen bir paylaşımda okumuştum tövbede edin diyeee yeminle düz duvara çarptım

Tövbeyi o kadar unutmuşum

Yarından başlıyo benim tövbe valla iş ciddi

Ben baya takık biriyim cildime ve saçlarıma Her gün bir ritüel gibi cilt bakımı,hafta da 3 de saç bakım yaparım.Retinol, ginseng serum, hyaluronic acid için araştırdığım bir marka var fiyatları nispeten uygun birkaç güvendiğim kaynak var onların kullanıp yorumlamalarını bekliyorum almak için.

Yavrum sen kaç yaşındasın ki
Bende yaşa ve kiloya bağlı gıdı var yüz yerçekimi ile cebeleşiyor düşün yaniii bende araştırıyorum daaa
Retinol ve c vitamini serum istiyorum biliyorsan marka süllleeee çabık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…