Doktora gitmeyi ihmal etme lutfenAkşama doğru yine çok sıkıştım kalbimden geçicek inş bu günlerde
valla hiç sorma. kilolu olunca topluluklara girmek de istemiyor insanAllahım ben kalbim derken bir gerçek çıktı şu an karşıma MEZUNİYET
Bu günden itibaren çok zorda kalmadığım sürece pirinci makarnayı kesiyorum.
Bu kiloda gidemem oraya ya en kilolu şişman veli olamam
valla hiç sorma. kilolu olunca topluluklara girmek de istemiyor insan
tamam hatırlatalım kuzum. lise mezuniyeti mi?Giricem ama bu bayramda akraba içine çıkmaya da benzemiyor. Ben bocalarsam hatırlatın bana şişman şişman ne giyceksin orda resimlerde nasıl çıkıcaksın diye
Yok kız 4.sınıf mezuniyeti ortancanın.tamam hatırlatalım kuzum. lise mezuniyeti mi?
Valla canım fotoğraflarda çok çirkin çıkıyoruz . Herkes zayıf biz şişmanGiricem ama bu bayramda akraba içine çıkmaya da benzemiyor. Ben bocalarsam hatırlatın bana şişman şişman ne giyceksin orda resimlerde nasıl çıkıcaksın diye
Gecen gün denk geldim heee tövbe işine, ben tövbe işini tamamen hayatımdan silmişim ve unutmuşum yeni fark ettimFulya gülmesenegelin toplu tövbe edelim
Gecen gün denk geldim heee tövbe işine, ben tövbe işini tamamen hayatımdan silmişim ve unutmuşum yeni fark ettim
Hep şükür duası ettiğimiz için geçen bir paylaşımda okumuştum tövbede edin diyeee yeminle düz duvara çarptım
Tövbeyi o kadar unutmuşum
Ben baya takık biriyim cildime ve saçlarımaNe güzel güle güle kullan kremlerini
Benimde nemlendiricim bille bitti duştan sonra kesin nemlendirici kullanıyorum da şu ara evde nivea krem var onla idare ediyorum hiç yoktan iyidir.
Bende retinol içeren krem ve c vitaminli serum krem istiyorum ama çok pahalı sen ne marka aldın kaça aldın ?
Yavrum sen kaç yaşındasın kiBen baya takık biriyim cildime ve saçlarımaHer gün bir ritüel gibi cilt bakımı,hafta da 3 de saç bakım yaparım.Retinol, ginseng serum, hyaluronic acid için araştırdığım bir marka var fiyatları nispeten uygun birkaç güvendiğim kaynak var onların kullanıp yorumlamalarını bekliyorum almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?