Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İki simitide yedin miii

Çok güzel bende bu öğlen bir gözleme yedim

Bizi bu topikten atıcaklar farkındasın değilmi ve bu cuma eksi bildirmeliyiz

Kız 42 yaşındayım bennn... Valla şu an projektörlerim Doa kozmetiğe döndü.Juvenille markası ve luv it de iyi onlara mutlaka bak. L'Oréal in rétinol serumu da iyi diyolla

Tek bir markanın tüm ürünleri iyi olmuyor kii kiminin retinolü iyiyken bir diğerinin farklı bir kremi başarılı olabiliyor

İki simitide yedin miii

Ama çok açtım yaaa

Evet valla haklısın kesin eksi lazım

Kız 42 yaşındayım bennn... Valla şu an projektörlerim Doa kozmetiğe döndü.Juvenille markası ve luv it de iyi onlara mutlaka bak. L'Oréal in rétinol serumu da iyi diyolla
Doa markanın kullananları yorumlarken bir kısım insanlar başarılı buluyor bir kısımda bir işe yaramıyor diyen var

Diğer iki markaya bakıcam gönlümde dolpin retinol var ama çok pahalı alamam en kötü ihtimalle kendimi rosmana atıp şu isananın çeşitlerine bakıcam

Büşra bunu beğendi, sana çok güzel bir hirs sebebi olmuş. Sen istersen oraya en az 15 kg atmış gidersin

Kozmetik konuşmuşsunuz ya. Bende hiç anlamam. İki gündür guldugumde yuzumdeki cizgilere sinir oldum. Onlara birşey yapilir mi? Zayiflayinca daha cok belirdiler
Yaşını bilmiyorum ama en iyi savaş etkisi kanıtlanmış retinol kullanmak canım. Serum veya krem en düşük seviyesinde düzenli kullanmaya başlarsan etkisini kesin görürsün. Bir de çok çok iyi nemlendirmek lazım

Ben 28e yaklaştım. Maalesef dedigin retinol nedir onu da anlayamadım. Ne almaliyim

Ben 28e yaklaştım. Maalesef dedigin retinol nedir onu da anlayamadım. Ne almaliyim
Oo yaş süper tam yaşlanma karşıtı bakım başlama zamanı. Retinol bir A vitamini türevi. Cildi onarmaya,beslemeye, pürüzsüzleştirmeye,kırışıkları açmaya yarar. Dozajları var ilk başlayanlar en düşük dozdan geceleri kullanmaya başlıyor. Açıkçası pahalı en az 200 TL den başlıyor bütçeye göre çıkıyor da çıkıyor. O yüzden şunu al diyemem. Bütçene ve yaşına ve cilt tipine uygun bir yaşlanma karşıtı krem de alabilirsin. Ben şu an öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
Araştırayım teşekkür ederim

Şu içmeyi nasıl başarıyorsunuz? Benim en büyük eksigim şu içmek, ne kadar zorlasam da koca gün boyunca 2-3 bardaktan fazla içemiyorum.
Benim susuz geçirdiğim günler bile oluyor.elimde şişe boş boş geziyorum
Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra dün akşam 50 dk plates yaptım
Patates okudum
İki simitide yedin miii

Benide atacaklar buradan

Küçük oğlum ve baba hastanede gece eeg si çekiliyor.
Evde acayip stres gerginlik.
Arkadaş farmasinin çayını almış fevkalade dedi ama bana etkisi olmadı. Yada duygu durum etkisi kahveden daha fazla
Neden eeg çektiriyor. Stres yapma sakin ol. Her çayı, tavsiyeyi de yeme. Ben cok karsiyim o tür şeylere, korkuyorum...

Yüz temizleyici olarak carevera aldım. Nemlendirici bioderma atoderm. Bir de kullandığm tonik de çok iyi geldi cildime c vitaminli dediğin gibi dermoskin bebright c vitaminli. Gerçekten aydınlık veriyor cilde.bir de bayadr düşündüğüm atkılı fırçası vardı onu da aldm. Düzenli kullanırım inş.

Siz de gelmezmiydiniz mezuniyete

Tamam yaa bitti artık makarna pilav ağzıma sürmiycem bi süre.

Yediklerime sayayım tabak tabak
Bonus ben sürekli iştah patlaması yaşıyordum brlki kan ilacının da etkisi vardı. Şimdi aralıklı oruç yapıyorm gayet iyiyim. İştahım kontrol altında.bugün ikk mğün 2 de oldu sonra akşam 6gibi de yedim. Onun dışında hiç birşey yemedim.

Küçük oğlum ve baba hastanede gece eeg si çekiliyor.
Evde acayip stres gerginlik.
Arkadaş farmasinin çayını almış fevkalade dedi ama bana etkisi olmadı. Yada duygu durum etkisi kahveden daha fazla
Geçmiş olsun canım. Neden ikisine birlikte çekildi anlamadım. Canım bu tür bitkiler çaylar vs vücuttan su atıyor kg verdiğini sanıyorsun. Kısa sürede bir miktar yağdan da gider ama zararı daha çok. Üstelik çoğu bağırsak florasını bozuyor. Sonra bir ömür düzelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…