İki simitide yedin miiiİyi akşamlar
Sabah uyuyakalmışım öğlen kalktım koşa koşa ilaç yazdırmaya gittim dönerken mis gibi simit koktu 2 tane aldım
Akşam da dünden kalan bulgur pilavından 1 tabak yedim yanında yoğurtla
Kız 42 yaşındayım bennn... Valla şu an projektörlerim Doa kozmetiğe döndü.Juvenille markası ve luv it de iyi onlara mutlaka bak. L'Oréal in rétinol serumu da iyi diyollaYavrum sen kaç yaşındasın ki
Bende yaşa ve kiloya bağlı gıdı var yüz yerçekimi ile cebeleşiyor düşün yaniii bende araştırıyorum daaa
Retinol ve c vitamini serum istiyorum biliyorsan marka süllleeee çabık
Tek bir markanın tüm ürünleri iyi olmuyor kii kiminin retinolü iyiyken bir diğerinin farklı bir kremi başarılı olabiliyorBen baya takık biriyim cildime ve saçlarımaHer gün bir ritüel gibi cilt bakımı,hafta da 3 de saç bakım yaparım.Retinol, ginseng serum, hyaluronic acid için araştırdığım bir marka var fiyatları nispeten uygun birkaç güvendiğim kaynak var onların kullanıp yorumlamalarını bekliyorum almak için.
Ama çok açtım yaaaİki simitide yedin miii
Çok güzel bende bu öğlen bir gözleme yedim
Bizi bu topikten atıcaklar farkındasın değilmi ve bu cuma eksi bildirmeliyiz
Doa markanın kullananları yorumlarken bir kısım insanlar başarılı buluyor bir kısımda bir işe yaramıyor diyen varKız 42 yaşındayım bennn... Valla şu an projektörlerim Doa kozmetiğe döndü.Juvenille markası ve luv it de iyi onlara mutlaka bak. L'Oréal in rétinol serumu da iyi diyolla
Büşra bunu beğendi, sana çok güzel bir hirs sebebi olmuş. Sen istersen oraya en az 15 kg atmış gidersinAllahım ben kalbim derken bir gerçek çıktı şu an karşıma MEZUNİYET
Bu günden itibaren çok zorda kalmadığım sürece pirinci makarnayı kesiyorum.
Bu kiloda gidemem oraya ya en kilolu şişman veli olamam
Yaşını bilmiyorum ama en iyi savaş etkisi kanıtlanmış retinol kullanmak canım. Serum veya krem en düşük seviyesinde düzenli kullanmaya başlarsan etkisini kesin görürsün. Bir de çok çok iyi nemlendirmek lazımKozmetik konuşmuşsunuz ya. Bende hiç anlamam. İki gündür guldugumde yuzumdeki cizgilere sinir oldum. Onlara birşey yapilir mi? Zayiflayinca daha cok belirdiler
Ben 28e yaklaştım. Maalesef dedigin retinol nedir onu da anlayamadım. Ne almaliyimYaşını bilmiyorum ama en iyi savaş etkisi kanıtlanmış retinol kullanmak canım. Serum veya krem en düşük seviyesinde düzenli kullanmaya başlarsan etkisini kesin görürsün. Bir de çok çok iyi nemlendirmek lazım
Oo yaş süper tam yaşlanma karşıtı bakım başlama zamanı. Retinol bir A vitamini türevi. Cildi onarmaya,beslemeye, pürüzsüzleştirmeye,kırışıkları açmaya yarar. Dozajları var ilk başlayanlar en düşük dozdan geceleri kullanmaya başlıyor. Açıkçası pahalı en az 200 TL den başlıyor bütçeye göre çıkıyor da çıkıyor. O yüzden şunu al diyemem. Bütçene ve yaşına ve cilt tipine uygun bir yaşlanma karşıtı krem de alabilirsin. Ben şu an öyle yapıyorum.Ben 28e yaklaştım. Maalesef dedigin retinol nedir onu da anlayamadım. Ne almaliyim
Araştırayım teşekkür ederimRetinol bir A vitamini türevi. Cildi onarmaya,beslemeye, pürüzsüzleştirmeye,kırışıkları açmaya yarar. Dozajları var ilk başlayanlar en düşük dozdan geceleri kullanmaya başlıyor. Açıkçası pahalı en az 200 TL den başlıyor bütçeye göre çıkıyor da çıkıyor. O yüzden şunu al diyemem. Bütçene ve yaşına ve cilt tipine uygun bir anti-aging krem de alabilirsin. Ben şu an öyle yapıyorum.
Benim susuz geçirdiğim günler bile oluyor.elimde şişe boş boş geziyorumŞu içmeyi nasıl başarıyorsunuz? Benim en büyük eksigim şu içmek, ne kadar zorlasam da koca gün boyunca 2-3 bardaktan fazla içemiyorum.
Patates okudumGünaydın kızlar uzun bir aradan sonra dün akşam 50 dk plates yaptım
Benide atacaklar buradanİki simitide yedin miii
Çok güzel bende bu öğlen bir gözleme yedim
Bizi bu topikten atıcaklar farkındasın değilmi ve bu cuma eksi bildirmeliyiz
Neden eeg çektiriyor. Stres yapma sakin ol. Her çayı, tavsiyeyi de yeme. Ben cok karsiyim o tür şeylere, korkuyorum...Küçük oğlum ve baba hastanede gece eeg si çekiliyor.
Evde acayip stres gerginlik.
Arkadaş farmasinin çayını almış fevkalade dedi ama bana etkisi olmadı. Yada duygu durum etkisi kahveden daha fazla
Yüz temizleyici olarak carevera aldım. Nemlendirici bioderma atoderm. Bir de kullandığm tonik de çok iyi geldi cildime c vitaminli dediğin gibi dermoskin bebright c vitaminli. Gerçekten aydınlık veriyor cilde.bir de bayadr düşündüğüm atkılı fırçası vardı onu da aldm. Düzenli kullanırım inş.Ne güzel güle güle kullan kremlerini
Benimde nemlendiricim bille bitti duştan sonra kesin nemlendirici kullanıyorum da şu ara evde nivea krem var onla idare ediyorum hiç yoktan iyidir.
Bende retinol içeren krem ve c vitaminli serum krem istiyorum ama çok pahalı sen ne marka aldın kaça aldın ?
Bonus ben sürekli iştah patlaması yaşıyordum brlki kan ilacının da etkisi vardı. Şimdi aralıklı oruç yapıyorm gayet iyiyim. İştahım kontrol altında.bugün ikk mğün 2 de oldu sonra akşam 6gibi de yedim. Onun dışında hiç birşey yemedim.Siz de gelmezmiydiniz mezuniyete
Tamam yaa bitti artık makarna pilav ağzıma sürmiycem bi süre.
Yediklerime sayayım tabak tabak
Geçmiş olsun canım. Neden ikisine birlikte çekildi anlamadım. Canım bu tür bitkiler çaylar vs vücuttan su atıyor kg verdiğini sanıyorsun. Kısa sürede bir miktar yağdan da gider ama zararı daha çok. Üstelik çoğu bağırsak florasını bozuyor. Sonra bir ömür düzelmiyorKüçük oğlum ve baba hastanede gece eeg si çekiliyor.
Evde acayip stres gerginlik.
Arkadaş farmasinin çayını almış fevkalade dedi ama bana etkisi olmadı. Yada duygu durum etkisi kahveden daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?