Güle güle kullan aldıklarını. Kremler iyiymişYüz temizleyici olarak carevera aldım. Nemlendirici bioderma atoderm. Bir de kullandığm tonik de çok iyi geldi cildime c vitaminli dediğin gibi dermoskin bebright c vitaminli. Gerçekten aydınlık veriyor cilde.bir de bayadr düşündüğüm atkılı fırçası vardı onu da aldm. Düzenli kullanırım inş.
Böyle devam et inşallah bengisuBonus ben sürekli iştah patlaması yaşıyordum brlki kan ilacının da etkisi vardı. Şimdi aralıklı oruç yapıyorm gayet iyiyim. İştahım kontrol altında.bugün ikk mğün 2 de oldu sonra akşam 6gibi de yedim. Onun dışında hiç birşey yemedim.
Ben seni anlıyorum bende böyleyim yumurta için değil ama salata, salçalı tencere yemeği gibiii yemekleri yiyemiyorum sürekli fesfut tarzı ekmekli peynirler tostlar, puaçalar, kurabiyeler kekler mağlesef bir gerçek varkii , onlarda insanın karnını doyurmuyorHerkese günaydın hanımlar
Şu an çok fenayım sabah bı cesaret haşlanmış yumurta yiyeyim dedim üstelik sarısını da yemedim kokuyor diye sevdiğim baharatları da ekledim ama midem başladı dönmeye.Aslında ekmeksiz falan gayet güzel doyurdu. Nasıl aşacağım ben bunu ya ama yapmam lazım offf
Canım geçen sene ben okulda öğleciydim. Sabah yemeği yapıp gidiyordum . Akşam 18.00 de gelince de hemen yemeğimizi yiyorduk.Bende listemi yazayım
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, az peynir 3 adet zeytin, iki dilim ekmek, yarım avakado iki dilim kırmızı biber 5 6 yaprak tere
Öğlen saat 2 : bir tabakta bir buçuk servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı, yanına bir servis kaşığı patlıcan ve biber kızartması 3 kaşık yoğurt
Ara: saat 18:00 2 kare çukulata
Gün içinde bir bardak neskafe ve bir kupa yeşil çay
Eve yeni geldim. midem iyi değil akşam yemek saatlerinde genelde yolda oluyorum. yada evde mutfakta bişeyler hazırlıyım diyorum geç oluyor
Bu saatten sonra bişey yemesem iyi olur yersemde yazarım
Yapıyorumda genelde tembelikte oluyor. bağzı yemeklerde sabah erken yapılınca iyi olmuyor pilav, makarna, ızgara et ..... vs gibiiiCanım geçen sene ben okulda öğleciydim. Sabah yemeği yapıp gidiyordum . Akşam 18.00 de gelince de hemen yemeğimizi yiyorduk.
Bir arkadaşım da sabah 8 akşam 5 çalışıyordu. O da akşamdan bir sonraki günün yemeğini yapıp hazır ediyordu . İstersen dene. Büyük kolaylık olur sana
Ben denemedim hiç yaparsan nasıl olduğunu yaz olurmuKarnabahar kısırını deneyen oldu mu daha önce? Tadını beğendiniz mi?
Şu melemenide ekmeksiz yiyene hayranım ben ekmeksiz yiyemiyorum22 şubat menüsü
10.20
2 dlm ekmekle tost
Nescafe
Domates salata
13.30
2 yumurtayla menemen yaptim ama yarisini yiyebildim.
1 dilim ekmek
Ayran
15.00
Türk kahvesi
3 küçük hurma dolgusu topu
18.30
5 küçük köfte
Domates salata
1 kase yoğurt
Ogleden kalan menemen
Akşam ekmek yok
Ben çok sık yapıyordum bir ara çok beğenmiştim ama tabi tipik karnabahar kokusu geliyor.Onun dışında harika oluyorKarnabahar kısırını deneyen oldu mu daha önce? Tadını beğendiniz mi?
Ben bir kere kinoa ile denemiştim yerken ne gereği varmış mis gibii alıştığımız tad bulgur varken dedimBen çok sık yapıyordum bir ara çok beğenmiştim ama tabi tipik karnabahar kokusu geliyor.Onun dışında harika oluyor
Ben denedim. Yoklukta gideri varKarnabahar kısırını deneyen oldu mu daha önce? Tadını beğendiniz mi?
Kinoa ile de denemiştim. Dur yarin yapayimBen bir kere kinoa ile denemiştim yerken ne gereği varmış mis gibii alıştığımız tad bulgur varken dedim
Oglen yedim o yuzden. Hatta bugun fazla 1 dlm yemiş oldumŞu melemenide ekmeksiz yiyene hayranım ben ekmeksiz yiyemiyorum
Listeni beğendiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?