Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güle güle kullan aldıklarını. Kremler iyiymiş
Nemlendirici dışında bende düzenli kullanım konusunda kendime güvenmiyorum

günaydın çiçeklerr :)
21.02 menü
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3-4 siyah zeytin
öğle 1 kepçe susuz nohut yemeği 1 kase yoğurt ile
akşam 5-6 sarma 1 kepçe yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt
ara öğün avuç içi kadar kuruyemiş türk kahvesi ile.
3000 adım 3 lt su
bugün dünden daha güzel olsun inşallah

Böyle devam et inşallah bengisu

Herkese günaydın hanımlar

Şu an çok fenayım sabah bı cesaret haşlanmış yumurta yiyeyim dedim üstelik sarısını da yemedim kokuyor diye sevdiğim baharatları da ekledim ama midem başladı dönmeye. Aslında ekmeksiz falan gayet güzel doyurdu. Nasıl aşacağım ben bunu ya ama yapmam lazım offf

Ben seni anlıyorum bende böyleyim yumurta için değil ama salata, salçalı tencere yemeği gibiii yemekleri yiyemiyorum sürekli fesfut tarzı ekmekli peynirler tostlar, puaçalar, kurabiyeler kekler mağlesef bir gerçek varkii , onlarda insanın karnını doyurmuyor

Yedikçe yiyesimiz geliyor kısır bir döngü gibii bunu kırmamız lazım

Yumurtayı başka bir şekilde pişirsen yada lorlu yeşillikli cevizli kahvaltı önerebilirim

22 Şubat 2022 menüm:

11.30 kahvaltı: 1 kaşarlı tost( tb ekmeği), 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 yumurta beyazı, 2 dilim peynir

14.00 ara: yarım elma

16.00 ara: 1 küçük fincan leblebi, 10 fındık, 1 kupa sütlü sade kahve

18.00 akşam yemeği: 15-20 tane arası burgurlu yaprak sarması, yarım kase yoğurt

Yaprak sarması şöyle okuyunca bana da fazla geldi ama miniciklerdi Bir de bulgurluydu ona güvendim sanırım

Su: 2 litre civarı

22 şubat menüsü

10.20
2 dlm ekmekle tost
Nescafe
Domates salata

13.30
2 yumurtayla menemen yaptim ama yarisini yiyebildim.
1 dilim ekmek
Ayran

15.00
Türk kahvesi
3 küçük hurma dolgusu topu

18.30
5 küçük köfte
Domates salata
1 kase yoğurt
Ogleden kalan menemen
Akşam ekmek yok

Bende listemi yazayım
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, az peynir 3 adet zeytin, iki dilim ekmek, yarım avakado iki dilim kırmızı biber 5 6 yaprak tere

Öğlen saat 2 : bir tabakta bir buçuk servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı, yanına bir servis kaşığı patlıcan ve biber kızartması 3 kaşık yoğurt

Ara: saat 18:00 2 kare çukulata

Gün içinde bir bardak neskafe ve bir kupa yeşil çay

Eve yeni geldim. midem iyi değil akşam yemek saatlerinde genelde yolda oluyorum. yada evde mutfakta bişeyler hazırlıyım diyorum geç oluyor

Bu saatten sonra bişey yemesem iyi olur yersemde yazarım

Canım geçen sene ben okulda öğleciydim. Sabah yemeği yapıp gidiyordum . Akşam 18.00 de gelince de hemen yemeğimizi yiyorduk.
Bir arkadaşım da sabah 8 akşam 5 çalışıyordu. O da akşamdan bir sonraki günün yemeğini yapıp hazır ediyordu . İstersen dene. Büyük kolaylık olur sana

Yapıyorumda genelde tembelikte oluyor. bağzı yemeklerde sabah erken yapılınca iyi olmuyor pilav, makarna, ızgara et ..... vs gibiii
tabiii mecbur kalınca yapıyorum ama bu ara eşim yok bekar hayatı modundayım

Şu melemenide ekmeksiz yiyene hayranım ben ekmeksiz yiyemiyorum

Listeni beğendiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…