ben de haşlanmış yumurtayı pek sevmiyorum. çok nadir yerim o da kayısı kıvamında ve karabiber pul biberli. genel olarak omlet yerim. omleti daha çok seviyorum. içine çeşitli sebze ya da yeşillik, peynir ve çeşitli baharat koyuyorum. çok lezzetli oluyor. yulaf da ekleyebilirsin.Herkese günaydın hanımlar
Şu an çok fenayım sabah bı cesaret haşlanmış yumurta yiyeyim dedim üstelik sarısını da yemedim kokuyor diye sevdiğim baharatları da ekledim ama midem başladı dönmeye.Aslında ekmeksiz falan gayet güzel doyurdu. Nasıl aşacağım ben bunu ya ama yapmam lazım offf
geçmiş olsuuun Rabbim şifa versin inşallahAkşam uğrayamadım rahatsızdım biraz acile gittim falan
Şimdi nasılsın ne dedi dr. Aslında bir randevünü iptal ettinya onun yerine direk kalp damar hastanesine gitseydin ....Akşam uğrayamadım rahatsızdım biraz acile gittim falan
Geçmiş olsun canım neyin var? Şimdi nasılsınAkşam uğrayamadım rahatsızdım biraz acile gittim falan
Şimdi nasılsın ne dedi dr. Aslında bir randevünü iptal ettinya onun yerine direk kalp damar hastanesine gitseydin ....
Geçmiş olsun canım neyin var? Şimdi nasılsın
Geçmiş olsun kötü bir durum yoktur umarımAkşam uğrayamadım rahatsızdım biraz acile gittim falan
Ben pazar 86.90 dım dün sabah 85.90 gördüm ama dün akşam kötü beslendim nasıl çıkarım bilmiyorum bugünCumartesi
111,9
Pazartesi
111,2
Bugün
110.0
İle gerekli morali almış bulumuyorum siz ne alemdesiniz?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Samara96
MamenSanz
Bilmiyorum ki bende panik atak gibi duruyor şu an tabi bilemiyorum doğrısunuGeçmiş olsun kötü bir durum yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?