3 akşam var tartıya 3 akşam boyunca fazla yeme tamam mı? Dayanamadığın bişey varsa evde gündüz sabah ye onuBen pazar 86.90 dım dün sabah 85.90 gördüm ama dün akşam kötü beslendim nasıl çıkarım bilmiyorum bugün
İlgili doktora bir görün bakalım mutlaka varsa eğer ilacını falan kullandımmı rahatlanılıyor diye biliyorım. Geçici şey olsun daBilmiyorum ki bende panik atak gibi duruyor şu an tabi bilemiyorum doğrısunu
Dün akşamda misafirlerim vardı geç vakitte biraz karbonhidrat oldu. 3 gün dikkat ediyorum kaçamak yok3 akşam var tartıya 3 akşam boyunca fazla yeme tamam mı? Dayanamadığın bişey varsa evde gündüz sabah ye onu
HarikaaabCumartesi
111,9
Pazartesi
111,2
Bugün
110.0
İle gerekli morali almış bulumuyorum siz ne alemdesiniz?
Amine Busra
@60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@Fit mutlu anne
@nisan34
@Mthn83
@LisbethS
Levaiz
@She-Raa
@paranerde
@Ruya
Efser
Cookiie
@Samara96
@MamenSanz
Mantarli omlet olarak yaptım birkac kez cok sevdimKahvaltıya mantar yaptım seven var mı benim gibi?
BayılırımKahvaltıya mantar yaptım seven var mı benim gibi?
Bende yumurtalı omlet tarzı yapıyorum yanına bir kase yoğurt iki dilim ekmek 10 numara bir öğün olurMantarli omlet olarak yaptım birkac kez cok sevdim
Harika haberlerCumartesi
111,9
Pazartesi
111,2
Bugün
110.0
İle gerekli morali almış bulumuyorum siz ne alemdesiniz?
Amine Busra
@60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@Fit mutlu anne
@nisan34
@Mthn83
@LisbethS
Levaiz
@She-Raa
@paranerde
@Ruya
Efser
Cookiie
@Samara96
@MamenSanz
Eti mühürlemek gibi düşün tava kızgın olacak dışı kızarıyo suyu içinde kalıyo altını kısarsam sulanır hemen zaten tereyağı çabuk yanıyo iki kere çevirdim bitti. Büyük dilim dilim kestimBayılırımdaa bunlar harika pişmiş nasıl yaptın ben pişirirken sulanıyo
Heeee bende deniim unutmasamEti mühürlemek gibi düşün tava kızgın olacak dışı kızarıyo suyu içinde kalıyo altını kısarsam sulanır hemen zaten tereyağı çabuk yanıyo iki kere çevirdim bitti. Büyük dilim dilim kestim
Safra kesesiyle ilgili bir sorun mu var?Herkese günaydın hanımlar
Şu an çok fenayım sabah bı cesaret haşlanmış yumurta yiyeyim dedim üstelik sarısını da yemedim kokuyor diye sevdiğim baharatları da ekledim ama midem başladı dönmeye.Aslında ekmeksiz falan gayet güzel doyurdu. Nasıl aşacağım ben bunu ya ama yapmam lazım offf
Yok unutmazsın dilim şeklinde kes yüksek ateş olacak kızartıcan sadeceHeeee bende deniim unutmasam
İyileştin sayılır artık cumartesi kilo bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?