Kızmaİyileştin sayılır artık cumartesi kilo bildir
Bayrama 100 kilo olmıycam ben
Dikkat ediyorum. Dün au içtikten sonra tartldm sabit çıktım. Bakalım cumartesine kadar ne olacak
Yiyoz içiyoz
Dur demedikçe onun sonu yok maalesef. 68den 74e geri firladim bir ay bile sürmedi belkide.Yiyoz içiyoz
Yarın 1 hafta olacak dur dedim zaten:)Dur demedikçe onun sonu yok maalesef. 68den 74e geri firladim bir ay bile sürmedi belkide.
Geçen pazartesi 74tüm
Bugun 70.7 geldim ramazana kadar ne yaparsak bize kâr
Tebrikler! :) Ben cumartesi günü tartılacağım. Ama düzenli gittiğim ve vücudumda değişikliği hissettiğim için umutluyum :)Cumartesi
111,9
Pazartesi
111,2
Bugün
110.0
İle gerekli morali almış bulumuyorum siz ne alemdesiniz?
Amine Busra
@60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
@nisan34
@Mthn83
LenaG
Levaiz
@She-Raa
@paranerde
@Ruya
Efser
Cookiie
@Samara96
MamenSanz
Benim safra kesem alındı. Belki de ondandır bilemedim kiSafra kesesiyle ilgili bir sorun mu var?
Şart değil bu kadar tiksinti oluyosa canım yımurtayı başka türlü ye hiç yiyemiyosan da yeme
Olabilir canım bunu bi araştır bir dr a sor alınmayan biri gibi olamazsınBenim safra kesem alındı. Belki de ondandır bilemedim ki
Hepimiz biraz öyleyiz kuzum bende bu ara hiç iyi değilim dün acile zor gittim inan ağrıdan.Yarın 1 hafta olacak dur dedim zaten:)
Bu ara zor bi dönemden geçiyorum hiç
motivasyonum yoktu ondan yemeğe vermiştim kendimi.
Regl ile sabit olman çok güzel.Selâm hanımlar
Günümün yarısı noterde geçti çözemedik de kahvaltı edemedim. Öğleden sonra 3 e doğru kaşarlı tost yedim.
Akşam da kuru fasulye ve pilav var menüde yanına da yoğurt yerim.
Sabah tartıldım regl olmama rağmen sabit görünüyor.
Nasılsınİyi akşamlar ❤
Çok açtım tavuk göğsü vardı onu çözdürüp pişirseydim iyi olurdu geç olmuştu tembellik ettim. öğlen yemek hoşuma gitmedi çok az kendimi zorlıyarak yedim.
İyi akşamlar canım:)İyi akşamlar ❤
İyi akşamlar canım:)
Sen biliyorsundur Bonuscum bu dukan birasına ara vermek lazım mı , sürekli kullanılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?